Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΌταν πρόκειται για μαγειρευτά φαγητά με κρέας, εμείς οι Έλληνες είμαστε ασυναγώνιστοι. Τί να πει κανείς όχι μόνο για τα απλά και καθημερινά κοκκινιστά και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr(Γενικά για το Curry διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες εδώ ). Ο όρος Curry χρησιμοποιείται στην Ευρώπη για να περιγράψει μια ποικιλία φαγητών που μαγειρεύονται[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr4 φέτες μπέικον 800 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη 3 σκ. σκόρδο 1 κ.σ. τσίλι σκόνη 1 κ.σ. κύμινο 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.grΆλλη μια όμορφη βραδιά στο Al Andar , με θέμα αυτήν την φορά την μαγειρική της Κούβας , παρουσιασμένη από την υπέροχα ζεστή και φιλική Ana Rosa Rojas , σύζυγο[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr