Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 59 συνταγές
Για 2-4 άτομα 4 χοιρινά σνίτσελ ή κοτόπουλου ή γαλοπούλα 4 φέτες ζαμπόν 4 φέτες έμμενταλ 1 κούπα αλεύρι 3 μεγάλα χτυπημένα αυγά 2 κούπες τριμμένη φρυγανιά[...]
Πηγή: sidagi.grΌλα τα υλικά μπορείτε να τα βρείτε στα ράφια των σούπερ μάρκετ και στη λαϊκή αγορά Αυγά Βούτυρο πλάκα Βούτυρο Lurpak Βούτυρο απλό Βούτυρο αγελάδος Γάλα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤο BBQ στην Αργεντινή λέγεται Asado και η λέξη χαρακτηρίζει τόσο το είδος του φαγητού, όσο και τη μάζωξη των φίλων γύρω απο τα κάρβουνα, στα οποία ψήνονται[...]
Πηγή: bostanistas.grΑλμυρές καρδούλες για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου;; Γιατί όχι;; Η αλήθεια είναι ότι έχουμε συνδέσει την γιορτή αυτή με τις γλυκές λιχουδιές. Εμείς όμως σας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά Καλαμπόκι 1 φλυτζάνι του τσαγιού Καρότο 1 φλυτζάνι του τσαγιού Αρακάς 1 φλυτζάνι του τσαγιού Πιπεριά κόκκινη 1 Φασολάκια 1 φλυτζάνι του τσαγιού Καπνιστή[...]
Πηγή: chefoulis.grΟι Κινέζοι αγαπάνε το ρύζι σκέτο, στον ατμό, αχνιστό και αφράτο. Στην Ευρώπη προτιμάμε το κινέζικο ρύζι τηγανητό, με το οποίο κακώς συνοδεύουμε το ξινόγλυκο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiOlla podrida, η «καθολική»: Η όγια ποδρίδα, η κοτόσουπα με διάφορα κρεατικά (είναι αυτό που λέμε εμείς «βραστό»), βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌταν πρόκειται για φαγητό με ψυχή, όπως το περίφημο κασουλέ, δεν χωράνε συμβιβασμοί. Πρέπει κανείς να το μαγειρέψει αυθεντικά και με πολλή αγάπη, όπως το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλησπέρα σε όλη την μπλογκογειτονιά. Σήμερα, θα σας δείξω μια σαλάτα που έφτιαξα προχθές και που είναι πραγματικά αυτό που λέμε "τεσσάρων εποχών". Τί εννοώ;[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr... πλην όμως ορθολογιστικά! Ω ραία τηρήσαμε τα έθιμα και βάψαμε τα αυγά μας, κανονικά ή οικολογικά ! Τα τσουγκρίσαμε, τα φάγαμε σχέτα με το αλατάκι και το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr1/2 κιλό ρεβύθια 1/2 κιλό πατάτες 100 γρ. ζαμπόν άπαχο 100 γρ. νωπό μπέικον 3 χωριάτικα λουκάνικα μια πρέζα σαφράν αλάτι Καθαρίζετε και κόβετε σε μέτρια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑρχίζω μια σειρά για τον κάθε μήνα, που θα έχει σχέση με την διατροφή, την εποχικότητα των προϊόντων και με μικρο-ιδέες, για να βοηθήσω στην οργάνωση των[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά Ζύμη 3 αυγά 1 φλυτζάνι σπορέλαιο 2 φλυτζάνια γάλα 2 φλυτζάνια αλεύρι αλάτι 1 κουταλιά της σούπας μπεϊκιν πάουντερ λίγο τυρί τριμμένο Γέμιση Υλικά της[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 300 γραμμάρια ζαμπόν 250 γραμμάρια αρακά (βρασμένο) 250 γραμμάρια κασέρι τριμμένο 1⁄2 κιλό στραγγισμένο γιαούρτι 3 φύλλα μαρουλιού[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1/2 κιλό αρακάς σε κονσέρβα (νούμερο 1) ψιλός 500 γραμμάρια ρύζι 1 λίτρο ζωμό κρέατος 75 γραμμάρια ζαμπόν 2 γραμμάρια ζαφορά (ουσία που[...]
Πηγή: sidagi.grΑξίωμα 1: Ο καφές είναι ο καφές Ο καφές είναι ο καφές (γιαυτό άλλωστε και λέγεται και καφές και όχι κάπως αλλιώς). Οτιδήποτε πετάξει μέσα στον καφέ ο[...]
Πηγή: greekcook.grΓια να είμαι ειλικρινής ξεκίνησα την καταγραφή την προηγούμενη εβδομάδα με περιγραφή για όλη την οικογένεια, δηλαδή εκτός από εμένα (Πέγκυ, χαίρω πολύ!) τον[...]
Πηγή: greekcook.grΕισαγωγικές Πληροφορίες (για να ξέρουμε και με τί έχουμε να κάνουμε): Ηλικία: 27 Υψος: 170cm Βάρος: 80kg (να τ'αφήσω;) Tόπος: Λονδίνο, Αγγλία, και[...]
Πηγή: greekcook.grΗ όγια ποδρίδα βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική συνταγή. Τη μνημονεύει ακόμα και ο Σάντσο Πάντσα στο «Δον Κιχώτης της Μάντσα». Στην Ισπανία[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΣε όλα τα σπίτια, ανάμεσα στα απομεινάρια της Λαμπρής κάθε χρόνο βρίσκεται αρκετό αρνάκι. Πιστή στη λογική «τίποτα δεν πάει χαμένο», σας προτείνω[...]
Πηγή: bostanistas.gr