Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 32 συνταγές
Θυμάστε που σας είπα ότι σχεδόν 15 (ω, ναι!!) χρόνια, ζαχαρώνω τις πήλινες γάστρες στα Τέμπη και μέχρι τώρα δεν είχα αξιωθεί....??? Ολο κάτι τύχαινε και έλεγα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά: 1 κουταλιά ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 μέτρια κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους 2 - 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 2 κουταλιές[...]
Πηγή: greekcook.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com800 γρ συκωτάκια κότας (μόνο συκωτάκια καθαρισμένα από πέτσες) 250 γρ κρεμύδια ψιλοκομμένα 125 γρ φρέσκο βούτυρο 1 σκελίδα σκόρδο Αλάτι-πιπέρι 1 κγ ξερή[...]
Πηγή: cookpad.com/gr850-900 γρ βραστερά φασόλια (παραδοσιακά, γίνεται με ξερά λευκά, μπορείτε όμως και με χάντρες, φρέσκες) 2 μπούτια πάπιας κονφί (confites), κομμένα στα δύο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα ’64 εδώδιμα‘ με τις συνταγές του Δημήτρη Σκαρμούτσου (εκδόσεις Ποταμός) ήταν το ένα από τα δυο βιβλία που στρίμωξα στο τελευταίο σακ βουαγιάζ πριν φύγω για[...]
Πηγή: pandespani.comΒότανα ονομάζονται όλα τα χρήσιμα για τον άνθρωπο φυτά, των οποίων οι ρίζες, οι μίσχοι, τα φύλλα, τα άνθη ή και ολόκληρα, χρησιμεύουν ως τροφή ή θεραπεία, χάρη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠριν από μερικές μέρες -μπορεί και μήνα ολόκληρο- κάποιος καλός φίλος αναρωτήθηκε διαβάζοντας το μπλογκ: "γκούλας;" Κι επειδή εγώ δε χαλάω χατήρι κανενός,[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΣας εδειξα τον κήπο που έχουμε στο μπαλκόνι μας?? Τα μυρωδικά που θα δείτε φτιάχνουν τη καλύτερη μαρινάδα για μπριζολιτσες, κοτοπουλάκι, ψαράκι. Επισης κάνουν[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΥλικά 1 κουνέλι γύρω στα 1.200 γρ. 300 γρ. μπέικον κομμένο στο μπλέντερ 40 γρ. ψίχα από φιστίκια Αιγίνης χοντροκομμένη 40 γρ. ψίχα από μπαγιάτικο ψωμί[...]
Πηγή: icookgreek.com...κι αφού είδατε τι ωραία περάσαμε, τι ωραία φάγαμε και τι ωραία ήπιαμε στη μεξικάνικη φιέστα μας, ήρθε η ώρα να σας δώσω και τις συνταγές που σας έταξα...[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΗ Αίγινά μας είναι νησί. Την βρέχει από παντού η θάλασσα κι έχει έτσι πολλά όμορφα ακρογιάλια. Αμμουδερές παραλίες και μικρούς βραχώδεις κόλπους με διάφανα[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕίναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr…για τη σάλτσα των φασολιών και του πράσου 250 γρ ξερά λευκά φασόλια 2 πράσα 200 γρ κοντοσούβλι, σε σχετικά χοντρά κομμάτια 2 μέτριες πατάτες 4 κ.σ. παρθένο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr8 φύλλα λάχανο 1 φλιτζάνι βρασμένο ρύζι 1/2 φλιτζάνι κομμένα φιστίκια 4 κομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια 2 σκελίδες λιωμένο σκόρδο 1 αυγό ελαφρά χτυπημένο 1/2[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤα αμπελοφάσουλα είναι τα αγαπημένα φρέσκα φασολάκια της οικογένειας. Όταν είναι στην εποχή τους, φροντίζω να τα προμηθεύομαι συχνά και τα μαγειρεύω με[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr