Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 171 συνταγές
Εντάξει, ο Κυπραίος πάντα θα έχει τη σούβλα σε πρώτη και κύρια θέση στην καρδιά του (και στις φραγμένες του αρτηρίες). Αλλά τα τελευταία χρόνια πολλοί άρχισαν[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grυλικά 4 μεγάλα παντζάρια (τους βολβούς) 4-5 κ.σ. ξύδι βαλσαμικό 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 κ.γ. κύμινο σε σπόρους φρέσκο κόλιαντρο (προαιρετικά) αλάτι, πιπέρι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 1000 γρ. κιμά βοδινό 2 με 3 μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα (2 φλτζ.) 2 πράσινες πιπεριές, ψιλοκομμένες (1 κούπα) 2 έως 4[...]
Πηγή: cooktherapy.gr3 χοιρινές μπριζόλες λαιμού 1 φλιτζάνι αρακάς κατεψυγμένος ελαιόλαδο μυρωδικά (προτείνουμε δεντρολίβανο, θυμάρι, ρίγανη, ginger, lemongrass, κόλιανδρο) αλάτι,[...]
Πηγή: cooktherapy.grυλικά 250 γρ. ρύζι μακρύκοκκο, βρασμένο (όχι παραβρασμένο), κρύο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 2 σκ.σκόρδο σε φετάκια 1 κ.σ. φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 3 1/4 φλιτζάνια, περίπου) 1 κ.σ. φιστικέλαιο 1/4 του φλιτζ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.γλ. σκόρδο, πολύ ψιλοκομμένο 1 1/2 κ.σ. curry, σε σκόνη 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕλάτε μαζί μου να κάνουμε ένα ακόμα ταξίδι στον κόσμο των μπαχαρικών. Ζώντας σε χώρες της Ανατολής είχα την τύχη να κάνω πολύ ευχάριστα και ενδιαφέροντα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑς κάνουμε πάλι ένα ταξίδι αρωμάτων, χρωμάτων και γεύσεων στις μακρινές χώρες της Ασίας, απ' όπoυ μας έρχονται πραγματικοί θησαυροί! Μας προσκαλεί το κάρυ κι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟλόφρεσκα και τρυφερά αυτή την εποχή, τα μποστανοφάσουλα είναι μια από τις αγαπημένες μας καλοκαιρινές σαλάτες. Έφτιαξα όμως σήμερα και λίγα τουρσί, θα[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΠικάντικο, νόστιμο και ξεχωριστό. Συνταγή Ν. Αφρικής. Τι χρειαζόμαστε: 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα 1,5κ. αρνί (μπροστινό) κομμένο σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grThis recipe has been given to me by my Alabamian friend, Judi, it has been tried and loved by people of all ages and cultures. It takes several hours of[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr1 κιλό μοσχάρι (ελιά) ή αρνί ή 1 μεγάλο στήθος κοτόπουλου (και τα δύο μισά) 7-9 φλυτζάνια (γύρω στα 2 λίτρα χονδρικά) κρύο νερό για το μαγείρεμα του κρέατος 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr3/8/14 Συκώτι τσίλι με κόκκινα φασόλια και αβοκάντο. Επειδή το συκώτι μας κάνει καλό αλλά δεν ενθουσιαζόμαστε με τους κλασικούς τρόπους μαγειρέματος[...]
Πηγή: zannetcooks.comΕίναι κάποιες φορές που μας πιάνει μια δημιουργική τάση και αποφασίζουμε να φτιάξουμε κάτι ελαφρώς εξεζητημένο. Είχαμε κιμά και σκεφτήκαμε να φτιάξουμε ρολό,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr2 κιλά μοσχαρίσιες μπριζόλες (βγαλμένο όλο το πάχος) Σαμπάλ Μπατζάκ (διατίθεται σε μαγαζιά με τροφές Ανατολής) ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΡΙΝΑΤΑ: 1/2 φλιτζάνι ελαφριά[...]
Πηγή: ucook.gr/cook21/08/13 Πανσέληνος Αυγουστιάτικη απόψε! Για πού είστε; Και δεν εννοώ κάποιο roof garden ξενοδοχείου..αλλά από ποιο μέρος θα την απολαύσετε; Μπαλκονάκι,[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά : 200 γρ. κόκκινες φακές 100 γρ. κινόα 1 λίτρο νερό (για το βράσιμο) 2 κ.σ. ταχίνι 1/2 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 1 καρότο 1 κ.γ. κόλιανδρο τριμμένο 1[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΕπιστροφή σήμερα στην αγαπημένη μας ινδική κουζίνα, με μία πεντανόστιμη συνταγή από το Χαϊντεραμπάντ. Keema matar ή αλλιώς, κιμάς με αρακά όπως είναι η[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤα γιουβαρλάκια γίνονται λένε όχι στον κιμά, αλλά ΝΑΙ στη γεύση! Πήραμε μια παραδοσιακή συνταγή και την αλλάξαμε τελείως. Φακή, κινόα και διάφορα υλικά θα[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΌταν πρωτοήρθα στην Ολλανδία, υπήρχε ένα εστιατόριο λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου μπροστά από το οποίο περνούσα σχεδόν κάθε μέρα. 'Ηταν πάντα γεμάτο με[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr