κουλουρι με τυρι φιλαδελφεια | cupcakes recipe ελληνικα | toyrtes ΠΑΓΩΤΟΥ | πια μανηταρια ειναι για ψητα | μανιταρια νηστισιμα στο φουρνο | τυροπιτα νηστισιμη | banoffee akis | κριτσινια με ελια νηστισιμα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στο φουρνο

Βρέθηκαν 123 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΗΝ

Προκειται για μοσχαρακι κοκκινιστο πικαντικο με υπεροχη γευση και αρωμα μεσα σε βραστη πατατα σκεπαμενο με νοστιμοτατη κρεμα και ελαφρα ψημενο στο φουρνο..[...]

Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr
Τσίζμπεργκερ

500 γρ. κιμάς, ανάμεικτος από μοσχαρίσια ελιά και χοιρινό λαιμό (ή μόνο από χοιρινό λαιμό) 3/4 φλιτζ. τσαγιού κέτσαπ (του εμπορίου ή σπιτική - βλ. συνταγή στο[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Κροκόδειλος με κορίανδρο, σάλτσα μήλου και[...]

Υλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό ουρά κροκόδειλου 50 γρ. κορίανδρος χοντροσπασμένος 5 κόκκινα μήλα 50 γρ. γιαούρτι 20 γρ. αγγουράκια τουρσί 10 γρ. κρέμα γάλακτος 10[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ό,τι θέλουμε να ξέρουμε για το αλάτι

Η ιστορία του με δυό λόγια Η ιστορία του αλατιού είναι δεμένη με την ιστορία του ανθρώπινου γένους μιας και η χρήση του, κυρίως σαν συντηρητικό τροφίμων[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Πασχαλινά αρώματα... μαχλέπι και κακουλέ

Καλημέρα σας αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Μεγάλη Τρίτη σήμερα και το σπίτι μου, όπως και όλα ή σχεδόν όλα τα ελληνικά σπίτια είναι γεμάτο αρώματα,[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Πατέ ντοματοπιπεριάς

Κατακόκκινος, λατρεμένος και πικάντικος όσο ακριβώς τον θέλουμε. Μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε πάνω σε φέτες φρυγανισμένου ψωμιού μαζί με ελιές και[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Άρωμα Ινδίας

Λατρεύουμε την ινδική κουζίνα. Ετσι λοιπόν πήγαμε στο ινδικό εστιατόριο στη Τζέντα που λέγεται "Taj Mahal" - καμία σχέση με το ομώνυμο γνωστό μνημείο που[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Ρίζες και Θρεπτική αξία! Σελινόριζα, Πατζάρια,[...]

Oι ρίζες μπορεί να έγιναν μόδα και να τις συναντάμε σε εστιατόρια πολυτελείας, αλλά, εκτός από την εξαιρετική τους γεύση, είναι και «βόμβες»[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Αρνίσιο μπούτι στο φούρνο με πατάτες βραστές[...]

1 αρνίσιο μπούτι αλάτι πιπέρι γραβιέρα 8 μέτριες πατάτες ρίγανη ξινολάχανο τουρσί Οδηγίες Πλύνετε το αρνίσιο μπούτι και στεγνώστε σε χαρτί κουζίνας. Κάντε[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Ψάρι φιλέτο με λιαστή ντομάτα

Ντροπή,μα του ψαριού γενικώς δεν είμαι(ούτε και του κρέατος,ούτε και του φαγητού....μα του γλυκού οπωσδήποτε...) Το μόνο που τρώω ευχάριστα είναι το φιλέτο[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Πατάτες γεμιστές Νο.05

Υλικά (για 4 πατάτες) 4 μεγάλες πατάτες 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2 κ.σ. μαγιονέζα 1 κ.σ. μουστάρδα 2 κ.σ. άνιθο 2 κ.σ. αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο Αλάτι, πάπρικα[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Χοιρινά μπριζολάκια με σάλτσα “Ντιζόν”

Αναρτήθηκε στις 13/08/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Χοιρινά μπριζολάκια με σάλτσα Ντιζόν Χοιρινά μπριζολάκια με υπέροχη σάλτσα Ντιζόν. Μια πολύ[...]

Πηγή: sintayes.gr
Κεμπάπ - Kofta Kebab

Νομίζετε ότι είναι δύσκολο να φτιάξουμε ένα νόστιμο, σπιτικό Kofta (από το Περσικό koftah , δηλαδή κιμάς) Kebab , που τόσο αγαπούν τα παιδιά αλλά και οι[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Συκώτι ψητό με σάλτσα – άλειμμα  γιαουρτιού

Ένα πιάτο διαίτης! Μετά την υπερφαγία των εορτών, όλοι αναζητούμε πιάτα διαίτης και ελαφρά γλυκίσματα. Γι άλλους είναι θέμα υγείας, για άλλους θέμα εμφάνισης[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Μπριζόλες µοσχαρίσιες µε σάλτσα λαδορίγανης

Ο κλασικός, ελληνικός συνδυασµός λαδιού και ρίγανης για τα ψητά µεταποιείται σε µια φινετσάτη σάλτσα, που θα απογειώσει τις µοσχαρίσιες µπριζόλες. Ταιριάζει[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ

1 ψαρονέφρι PORKY 50 γρ. προσούτο Δράμας 100 γρ. μανιτάρια λευκά FARMER REPUBLIC 50 γρ. γραβιέρα Αμφιλοχίας τριμμένη Για τη σάλτσα 1 κρεμμύδι FARMER[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Μυστικά των σεφ για αφράτα & νόστιμα[...]

Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Ανάμεικτο Σπιτικό Τουρσί

Η λέξη τουρσί ( torsh =ξινό) είναι Περσικής προελεύσεως και σημαίνει τα διατηρημένα μέσα σε άλμη λαχανικά. Το τουρσί είναι ένα πολύ αγαπημένο ορεκτικό σε όλες[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy