Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 206 συνταγές
Γεμιστό φιλέτο γαλοπούλας με φθινοπωρινά φρούτα, Γεμιστή γαλοπούλα "Μαμάς".Τη συνταγή την αφιερώνω στη φίλη μου και κουμπάρα μου Μαίρη από τη Λυκόβρηση., Γεμιστή γαλοπούλα, lixoudis// ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΓΕΜΙΣΤΗ, Η πιο νόστιμη γεμιστή γαλοπούλα από τον Ηλία Μαμαλάκη! | ediva.gr, Ρολάκια γαλοπούλας γεμιστά με χριστουγεννιάτικη γέμιση
Μια κλασσική γεύση. Φτάνει για μια γαλοπούλα μέτρια, γύρω στα 4-5 κιλά. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς, διπλοκομμένος 70 ml ελαιόλαδο 200 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣπέσιαλ οσομπόυκο για τον χειμώνα συνοδεία επίσημου πιλαφιού. Συνταγή : Νίκος Καραθάνος. Μερίδες : για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 30΄, μ[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο Πάσχα το έχουμε συνδέσει με το σουβλιστό αρνί, ένα έθιμο που προέρχεται από τη Ρούμελη και έχει καθιερωθεί σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Η νοστιμιά του[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠιλάφι με άγριο ρύζι 3 πράσσα ψιλοκομμένα 1/2 φλυτζ. λάδι 1 φλυτζ. άγριο ρύζι 1 φλυτζ. μανέστρα 1 φλυτζ. κομμένα καρύδια 1 φλυτζ. μαύρες σταφίδες αλατοπίπερο[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑν θέλετε το ψωμί στο τραπέζι σας να είναι πάντα φρέσκο, μπορείτε κάλλιστα να αξιοποιήσετε το ψωμί που περίσσεψε και δεν θα μείνει ούτε ψίχουλο! Υπάρχουν[...]
Πηγή: funkycook.grΌπως έγραφα πέρισυ τέτοιο καιρό στο Sobreviviendo 2 : "Άλλη μία απεικόνιση μέρους της ελληνικής πραγματικότητας είναι και τα blogs. Άλλα γλυκά στο χρώμα του[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΚαλή Χρονιά, με Υγεία, Αγάπη και Ευημερία! Το δικό μας τραπέζι της Παραμονής έγινε σε στενό κύκλο και προσπαθήσαμε να ταιριάξουμε τα παραδοσιακά γούστα των[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΚατ' αρχήν θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Όπως ξεκίνησε αυτό το blog με φιλική και καλή διάθεση, έτσι να συνεχίσει! Κάνω εγώ λοιπόν ποδαρικό για το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr6 αρνίσια παϊδάκια 2 πατάτες μεγάλες 100 γρ. πουρέ πατάτας 150 ml. κρέμα γάλακτος 2 σκελίδες σκόρδο 1 μεσαίο κρεμμύδι σταφίδες 100 ml. κρασί porto 200 ml.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookIngredientes Χοιρινό μπούτι 1 χοιρινό μπούτι βάρους 3 κιλών αλάτι πιπέρι χυμός από 2 λεμόνια 5 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο 1 φλυτζάνι άσπρο ξύδι 3 κουταλιές[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΥλικά για 3 άτομα: 400 γρ. κιμά μοσχαρίσιο ψίχα από 3 φέτες ψωμί (μουλιασμένο σε γάλα για 5′) 1 αβγό 1/2 κ.σ. σόγια σος 1/2 κ.σ. μουστάρδα 1/2 κρεμμύδι[...]
Πηγή: easykuzina.grΒικτωρια Ευστρατιου Υλικά 4 χοιρινά κότσια*, βάρους περίπου 1.500 γρ. το καθένα, με το κόκαλο και την πέτσα (το κάθε κότσι αρκεί για 2 μερίδες) 1/2 κουτ.[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΥΛΙΚΑ 3 κιλά πανσέτα χωρίς κόκκαλο 2 πράσινα μήλα 3 αχλάδια 50 γρ. σταφίδες Χυμό και ξύσμα από 2 λεμόνια Φρέσκο θυμάρι Λίγο ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι 2 κύβους[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜία φανταστική συνταγή της για ένα μαγευτικό γουρουνόπουλο. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου Προετοιμασία : 1 ώρα Ψήσιμο 4,5 ώρες περίπου ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕίναι σαν την γέμιση της Χριστουγεννιάτικης γαλοπούλας που αγαπούν όλοι περισσότερο από την γαλοπούλα.... Τι χρειαζόμαστε: 3 κομμάτια μεγάλα συκώτι 2 κούπες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr4 μπριζόλες χοιρινές 4 ξερά σύκα ψιλοκομμένα 4 ξερά βερίκοκα ψιλοκομμένα 4 ξερά δαμάσκηνα ψιλοκομμένα λίγες σταφίδες ψιλοκομμένες 1 λεμόνι (και το ξύσμα) 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο πιο τρυφερό κομμάτι του χοιρινού κρέατος μεταμορφώνεται σε ζουμερό ρολάκι, γεμιστό με φρούτα και σερβίρεται με μια ξεχωριστή σαλάτα ντρεσαρισμένη με[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤο ψαρονέφρι όπως σας έχω ξαναπεί στο παρελθόν, είναι από τα μέρη του χοιρινού κρέατος που προτιμώ περισσότερο στις συνταγές μου. Μου επιτρέπει να χρησιμοποιώ[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠιο Χριστουγεννιάτικο φαγητό...πεθαίνεις!!! Σταφίδες...κουκουνάρι...κανέλα!!! Η κυρία Μαρία, η μαμά της φίλης μου της Νίκης, μου έστειλε αυτήν την συνταγή! Ότι[...]
Πηγή: thasekanomagirisa.gr4 χοιρινά κότσια*, βάρους περίπου 1.500 γρ. το καθένα, με το κόκαλο και την πέτσα (το κάθε κότσι αρκεί για 2 μερίδες) 1/2 κουτ. σούπας ξερό φασκόμηλο, καλά[...]
Πηγή: gastronomos.grΠρέπει τελικά να προμηθευτώ ένα τατζίν, αυτό το μικρό φουρνάκι που χρησιμοποιούν στο Μαρόκο και φτιάχνουν καταπληκτικά φαγητά γεμάτα αρώματα! Προς το παρόν,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜια παραδοσιακή πίτα της Νάξου, που συνήθιζαν να την φτιάχνουν τέτοια εποχή, μετά την κρεατοφαγία του Πάσχα. Γίνεται πολύ μυρωδάτη και ελαφριά, το δε φύλλο[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr