Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 71 συνταγές
Για το μοσχάρι 1.200 γραμμ. μοσχάρι (χτένι από σπάλα) 1/4 φλ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο 1 κ.σ. πελτές ντομάτας 400 γραμμ.[...]
Πηγή: argiro.grΓια τον πουρέ 1 -1/2 κιλό πατάτες 2 καρότα 1 κολοκύθι 250 γρ. γάλα 100 γρ. βούτυρο 1 πρέζα μοσχοκάρυδο φρεσκοτριμμένο 1/2 φλ. κεφαλοτύρι τριμμένο 1 αβγό Για[...]
Πηγή: argiro.gr2 μεγάλα ψαρονέφρια αλάτι πιπέρι 8 λιαστές ντομάτες 300 γρ. μυζήθρα Κεφαλλονιάς λίγο φρέσκο θυμάρι λίγο ελαιόλαδο 1 φλ. λευκό κρασί 1 φλ. ζωμός κότας 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr8 αραβικές πίτες μεσαίου μεγέθους 700 γραμμ. κιμάς μοσχαρίσιος 1/3 φλ. ελαιόλαδο 1 κιλό ντομάτες τριμμένες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο 1 πρέζα ζάχαρη[...]
Πηγή: argiro.grΓια το γύρο 2 κιλά χοιρινό (πανσέτα και σπάλα) κομμένο σε φέτες οριζόντιες 2 κρεμμύδια τριμμένα 1 µήλο τριµµένο 4 ντοµάτες τριµµένες 500 γρ. γιαούρτι 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.grΓια το νηστίσιμο κιμά 6 μελιτζάνες φλάσκες μετρίου μεγέθους λίγο ελαιόλαδο λίγο αλάτι Για το νηστίσιμο κιμά 600 γρ. φρέσκα μανιτάρια ψιλοκομμένα 1/4 φλ.[...]
Πηγή: argiro.gr8 πίτες για σουβλάκια ή 8 αραβικές πίτες μεσαίες ή 1 πακέτο ατομικές αραβικές πίτες 350 γραμμ. κιμά αρνίσιο ή ανάμεικτο αρνί με μοσχάρι 2 κρεμμύδια άνυδρα[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό κιμά ανάμεικτο ½ φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια τριμμένα με τα υγρά τους 1 φλ. τσαγιού φρυγανιά τριμμένη 1 κ.σ. γεμάτη πάπρικα 2 κ.σ. μαϊντανό[...]
Πηγή: argiro.gr700 γραμμ. μπούτι χοιρινό (κιλότο ή στρογγυλό), κομμένο σε μπουκιές 1 φλιτζάνι σπιτική μαγιονέζα ή έτοιμη 2 κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές φέτες 1 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.grΓια τη ζύμη 400 γραμμ. αλεύρι 50 ml ξινόγαλα 100 γραμμ. βούτυρο λιωμένο 2 αυγά 1 κ.γλ. αλάτι Για τη γέμιση 200 γραμμ. φρέσκα μανιτάρια 2 αυγά βραστά[...]
Πηγή: argiro.grΓια τη ζύμη: 200 γραμμ. αλεύρι σκληρό 1/4 κ.γλ. αλάτι 100 γραμμ. κρύο βούτυρο κομμένο σε κυβάκια 2 κρόκοι χτυπημένοι 1 πρέζα κρόκο Κοζάνης (προαιρετικά) Για[...]
Πηγή: argiro.gr