Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Υλικά (για 4 άτομα) 1/2 κιλό παντζάρια 375 γρ. λολορόσο λευκό Πατατοσαλάτα 1,5 κιλό λεπτόφλουδες πατάτες 180 γρ. κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κ.σ. μαϊντανός[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (Σερβίρει 4 ) 4 μπριζόλες μοσχαρίσιες (κομμάτι της επιλογής σας) 8 παντζάρια 3/4 φλυτζανιού φουντούκια 1 φλυτζάνι κατίκι Δομοκού 1 1/2 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: sidages.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ένα από τα πιάτα που έφτιαξε η κόρη μου στο ρεβεγιόν της παραμονής της Πρωτοχρονιάς ήταν το ρολό με δαμάσκηνα και βερίκοκα. Με γεύσεις[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΥλικά για 4-5 άτομα 1 φιλέτο γαλοπούλας, περίπου 1 κιλό με ή χωρίς την πέτσα του, 1 γεμάτη κουταλιά βούτυρο, 3 γεμάτες κουταλιές ψιλοκομμένο κρεμμύδι, 3[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: pandespani.comΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: pandespani.comH βρώμη έχει μπει για τα καλά τα τελευταία χρόνια στην διατροφή μας. Οι ειδικοί τονίζουν και υπογραμμίζουν συνεχώς την θρεπτική της αξία και εξηγούν πώς αυτή[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤούτον τον καιρό με ξαναβρήκαν όλοι. Παλιές μου συμμαθήτριες, παλιοί μου φίλοι κι εραστές με ανακαλύπτουν, με κάποιον τρόπο που δεν κατανοώ, στο facebook και[...]
Πηγή: bostanistas.grΑναρτήθηκε στις 13/12/2014 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Ρολό χοιρινό με ξερά φρούτα, φουντούκια & μπέϊκον Μια συνταγή για ένα υπέροχο[...]
Πηγή: sintayes.grΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: caruso.grσιγομαγειρεμένη ελιά μοσχαριού Αρλεζιέν – Daube de boeuf Arlésienne Από τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών[...]
Πηγή: pandespani.comH βρώμη έχει μπει για τα καλά τα τελευταία χρόνια στην διατροφή μας. Οι ειδικοί τονίζουν και υπογραμμίζουν συνεχώς την θρεπτική της αξία και εξηγούν πώς αυτή[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΤσικνοπέμπτη είναι η Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας (της κρεατινής) του Τριωδίου. Ο εορτασμός αυτής της μέρας είναι ένα έθιμο που δεν γνωρίζουμε από πού[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr