Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Για το πλύσιμο των χόρτων Αφήστε τα χόρτα μετά το καθάρισμα στο νερό περισσότερο από μια ώρα, ανακατεύοντας τα κάποτε – κάποτε. Αφήστε τα και μετά το[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr500 γρ. βακαλάο 400 γρ. βιολογικό ρύζι 100 γρ. τσορίθο (λουκάνικο) ψιλοκομμένο 30 γρ. ψίχα ψωμιού 4 κλωναράκια θυμάρι 50 γρ. πεκορίνο ή παρμεζάνα 600[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠΈΤΟΛΕ : ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Η είσοδος του χειμώνα στον Ιταλικό Νότο, σηματοδοτείται με μικρά χρυσαφένια ημίγλυκα λουκουμαδάκια, τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια τα βραβεία ποιότητας 2015 του Γαστρονόμου ξεκίνησα να γράφω με ενθουσιασμό την μεθεπομένη της απονομής τους. Μια-δυο σφήνες όμως πριν ολοκληρωθεί το οπτικό[...]
Πηγή: pandespani.com"Ο Μάιος μας έφτασε εμπρός βήμα ταχύ να τον προϋπαντήσουμε παιδιά στην εξοχή" Καλό μήνα!!!!!!!!! Ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης είναι εδώ...ο μήνας των[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΠαραδοσιακή γεύση Κεφαλλονιάς, αν και δύσκολα... τη συναντάς σε κάποια ταβέρνα! Θα πρέπει να ψάξεις... Υλικά 1 κ. βακαλάος φιλέτο 1 φ. τσαγιού ρύζι[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΠΈΤΟΛΕ : ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Η είσοδος του χειμώνα στον Ιταλικό Νότο, σηματοδοτείται με μικρά χρυσαφένια ημίγλυκα λουκουμαδάκια, τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤελευταίως αποζητώ φαγητά και γλυκά που δεν θα θέλω πολύ χρόνο για να τα "σκαρώσω". Προσπαθώ να "απελευθερώσω" το σώμα μου από τις όποιες επιπλέον εργαοτώρες[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΑΛΑ ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΑ Η Ιταλία συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στις πρώτες χώρες παγκοσμίως στην κατανάλωση του υγράλατου βακαλάου. Οι ναπολιτάνοι δε, αλλά και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr