Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Πολύ νόστιμο φαγητό που θα το συνιστούσα για ένα τραπέζι με τους καλεσμένους σας ή το Κυριακάτικο γεύμα με την οικογένεια. Υλικά: 1 - 2[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΑυτή η συνταγή είναι της γνωστής Μαρίκας (Μητσοτάκη) και την είχα βρει σε ένα περιοδικό. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχάρι 1/2 κιλό κριθαράκι 1/2 μπουκάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕκεί που σκεφτόμουν να ταϊσω την οικογένεια με κεφτεδάκια και πατάτες τηγανητές, μου ήρθε η "φλασιά"...δεν δοκιμάζω να κάνω κάτι στο φούρνο; Λοιπόν,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτην Άνδρο φτιάχνουν την φουρτάλια ή φρουτάλια με πολύ βούτυρο, λουκάνικο, πατάτες… της κολάσεως.. Στην Τουρκία κάνουν μια ομελέτα με μπόλικο σπανάκι,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr1 κουνουπίδι 400 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 250 γρ. ντομάτες 1 δεματάκι φρέσκα κρεμμυδάκια 2 κλωνάρια μαϊντανού 100 γρ. τυρί έμενταλ 125 γρ. ξινόγαλο αλάτι μαύρο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο σουτζούκι και ο παστουρμάς είχαν πάντα θέση στο ψυγείο μου στην Ελλάδα. Στην Ολλανδία ωστόσο είναι αδύνατο να τα βρω και αν τυχόν καταφέρω να ανακαλύψω κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚάθε χρόνο στα σπίτια μας το Πάσχα, περισσεύει ψητό αρνάκι ή κατσικάκι . Μια καλή ιδέα, στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, είναι το αρνί που μας περίσσεψε,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr200 γραμμ. στραγγιστό γιαούρτι 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 αυγό 1 φλ. τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1/2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 1/2 κ.γλ. αλάτι Για τη γέμιση 1[...]
Πηγή: argiro.grΓια τη ζύμη Κις Λορέν: 1 1/2 φλ. τσαγιού (180 γρ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κ.γ. αλάτι 120 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, κομμένο σε μικρά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά ( Croque Monsieur ) 2 φέτες ψωμί του τοστ (εναλλακτικά χωριάτικο) 4 φέτες καπνιστή μπριζόλα 2 φέτες τυρί emmental 2 κουτ. γλυκού μουστάρδα dijon Για[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grΥλικά (για 3 πίτσες σε ταψί 26 cm ή για 1 πίτσα 30x40 cm) Για τη ζύμη 500 γραμμάρια αλεύρι τύπου 00 30 0 ml νερό χλιαρό 1 μαγιά (25 γραμ. νωπή ή 8 γραμ. ξηρή)[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grΗ πιο γνωστή κις στον κόσμο, είναι η κις Λορέν, που επί της ουσίας είναι μια τάρτα με κλασική γέμιση από αυγά και κρέμα γάλακτος, όπου προστίθεται ως βασικό[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά: 1 πακέτο ζυμαρικά πένες 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 250 γρ. Έμενταλ, τριμμένο για τη σάλτσα μπολονέζ: 400 γρ. Κιμά μοσχαρίσιο 7 φέτες μπέικον,[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Υλικά: Για τη ζύμη 3 φλυτζάνια του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 3 κουταλιές της σούπας ξύδι 1/2 κύβο λαχανικών ή[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/CASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓΑΛΛΙΚΗ ΚΡΕΜΜΥΔΟΣΟΥΠΑ ΓΚΡΑΤΙΝΑΡΙΣΜΕΝΗ Κλασσικο πιατο της γαλλικης κουζινας, παρ'ολο που φαινεται να εχει Ιταλικες ριζες. Λεγεται οτι διαδοθηκε μεσα απο την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr