Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 92 συνταγές
Υλικά για 6 άτομα 11/2 λίτρο ζωμό από κρέας 1 κιλό μοσχάρι από κιλότο 1 πράσο κομμένο στη μέση λίγο θυμάρι λίγα φύλλα δάφνης 2 ολόκληρα καρότα 1 μεγάλο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΕσείς το ξέρατε ότι η ελληνική ορολογία για τα dumplings είναι μπουλέτες; Εγώ δεν το ήξερα. Ήξερα όμως ότι στην κεντροευρωπαϊκή κουζίνα (την οποία και τιμά ο[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΜερικές φορές λαχταράω εκείνες τις εποχές που μαγείρευα χωρίς να μετράω τον χρόνο, όχι γιατί δεν υπολόγιζα πόση ώρα ήθελε να ψηθεί το φαγητό μου, αλλά γιατί[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 κιλό χοιρινό (ανάμεικτο από μπούτι και πανσέτα, χωρίς κόκαλα), κομμένο σε μπουκίτσες 3 μάτσα καυκαλήθρες, καθαρισμένες (χωρίς τα χοντρά κοτσάνια),[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 μοσχαρίσιο κότσι, κομμένο στα δύο μπόλικα κόκαλα από (μοσχαρίσιο) μηρό, κομμένα κόκαλα από 2 κοτόπουλα ή 1 κιλό φτερούγες (τις πουλάνε και συσκευασμένες στο[...]
Πηγή: gastronomos.grΠαλιός τρόπος διατήρησης του χοιρινού και άλλων κρεάτων . Ολόκληρο το χειμώνα , μικρά κομματάκια πασπαλά πρόσθεταν σε κάθε λογής φαγητά , κυρίως σε λαχανικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠαναγίας χτες και μαζευτήκαμε στο σπίτι μας να φάμε οικογενειακώς. Η ζέστη χτες είχε χτυπήσει κόκκινο εδώ και πιστεύω ότι το ίδιο νιώσατε όλοι ανά την Ελλάδα![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΌλες αυτές οι χριστουγεννιάτικες μυρωδιές που αναβλύζουν μέσα από αυτές τις σελίδες, μου φέρνουν αναμνήσεις στο μυαλό, παιδικές, εφηβικές, λίγο μεγαλύτερες,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΟ φίλος μας ο Γιάννης Κ. μας έστειλε mail με τις συνταγές για φοντύ του κ. Χρήστου Ζαχαριάδη, όπως μας είχε τάξει. Συνεχίζουμε περί φοντύ λοιπόν ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥΠΕΡΟΧΟ!! ΥΛΙΚΑ 1 Κιλό μοσχάρι [σπάλα,η ποντίκι] 2 σκελίδες σκόρδο 1 ξερό κρεμμύδι μέτριο ... 1 κύβο κρέατος 1 φλυτζάνι του τσαγιού χυμό ντομάτας 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΠαραδοσιακό χειμωνιάτικο φαγητό, ολίγον πειραγμένο όμως για να ταιριάζει στα γούστα μου! Τι χρειαζόμαστε: 500-600γρ χοιρινό φιλέτο (ψαρονέφρι) 3 μεγάλα πράσα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜοσχάρι µπρεζέ µε πουρέ χειµωνιάτικων λαχανικών από τον Βασίλη Καλλίδη Χρόνος προετοιμασίας: 2,5 ώρες ΥΛΙΚΑ (για 4 άτοµα) 1,5 Kg Μοσχάρι (ελιά ή σπάλα) ΓΙΑ[...]
Πηγή: foodtrails.grΈνα εξαιρετικό πιάτο, με υπέροχα αρώματα και μεστή γεύση, που του χαρίζει το κόκκινο κρασί. Ιδανικό συνοδευτικό οι βραστές πατάτες ή το λευκό πιλάφι. Υλικά[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 κιλό μοσχάρι ποντίκι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο τριμμένο 1 ποτηράκι κρασί αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κρέμα γάλακτος 1 κουτί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣε 20 λεπτά έχετε έτοιμα τα μακαρόνια της Ευρυδίκης, τα οποία δεν υπερβαίνουν τις 317 kcal (ανά μερίδα), ενώ αν προτιμήσετε τα μακαρόνια με γαρίδες οι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚΟΚΟΡΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ Η παστιτσαδα, ειναι ενα παραδοσιακο πιατο της Κορφιατικης κουζινας, που φτιαχνεται με κοκορα αλλα και με μοσχαρι. Στην ουσια ειναι ενα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΑΚΌΤΤΟ ΜΕ ΠΟΛΈΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Προτελευταία συνάντηση των Quanti Modi di Fare e Rifare για το έτος 2013 και η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧειμωνιάτικο φαγητό... Υλικά 1,5 – 2 κιλά γίδα μπούτι, κομμένο μερίδες χωρίς το κόκκαλο το κόκκαλο από το μπούτι σπασμένο στα δύο να χωράει στην κατσαρόλα 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΜία πολύ νόστιμη πίτα με χοιρινό κρέας και πράσο. Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο φύλλα για πίτα ή δικά σας 2 κιλά κρέας χοιρινό χωρίς καθόλου λίπος 5 πράσα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο ψαρονέφρι είναι το φιλέτο του χοιρινού και βρίσκεται χαμηλά, στα δεξιά αλλά και στ’ αριστερά της σπονδυλικής του στήλης . Η περιεκτικότητά του σε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά (για 6 άτοµα) 6 κότσια χοιρινά, 700 γρ. περίπου το καθένα (το κοµµάτι κάτω από το γόνατο των µπροστινών ποδιών), ½ φλ. απλό αλεύρι, 1 κοφτή κουταλιά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜετά από αρκετό καιρό, να 'μαι πάλι! Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, πάμε στο ψητό: Ζητάμε από τον χασάπη μας να κόψει το λαιμό του. Του χοίρου. Μισό κιλό[...]
Πηγή: deipnosofismata.blogspot.grΑς φτιάξουμε ένα παραδοσιακό φαγητό. Ποιος δεν έχει φάει γιουβαρλάκια από τα χέρια της μάνας του; Για να δούμε πώς θα το κάνουμε: Γιουβαρλάκια Υλικά για 6-8[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑπό την κ. Μαρία Ρούπα - Ραπταίοι Μεσοχωρίων Μια παραδοσιακή συνταγή Χρειαζόμαστε 1 κεφάλι χοιρινό Λίγο κρέας χοιρινό από μπούτι 1 κεφάλι σκόρδο ψιλοκομμένο 1[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr