Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 71 συνταγές
Λεμονάτο Μοσχαράκι με γλυκιά πάπρικα και ρύζι, Ένα ξεχωριστό Μοσχαράκι Λεμονάτο - Ριγανάτο με μακαρόνια | Caruso.gr, Μοσχαράκι λεμονάτο με πατάτες και καρότα, Μοσχαράκι λεμονάτο συνταγή από Κική , Μοσχαράκι λεμονάτο με πατατούλες στην κατσαρόλα... της Έφης!!! συνταγή από Tasos Karatsiompanou, Μοσχαράκι λεμονάτο στην κατσαρόλα
QUANTI MODI DI FARE E RIFARE : STRACOTTO DI MANZO CON POLENTA ♦♦ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΑΚΌΤΤΟ ΜΕ ΠΟΛΈΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE, Μοσχαράκι κοκκινιστό με ρύζι, Μοσχαράκι κατσαρόλας κοκκινιστό !!!, Μοσχαράκι κοκκινιστό σιγομαγειρεμένο, Κλασσικό Κοκκινιστό της Μαμάς! Μοσχαράκι με Χυλοπίτες!, Κλασσικό Κοκκινιστό της Μαμάς! Μοσχαράκι με Χυλοπίτες!
Στην Ελληνική ύπαιθρο υπάρχουν πολλά άγρια φαγώσιμα χόρτα. Πολλοί δεν τα γνωρίζουν εκτός από ένα δυο είδη, που ίσως έχουμε ψωνίσει για να φτιάξουν χόρτα ή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ Το ατζέμ πιλάφ είναι αρχικά ένα από τα πολύ δημοφιλή πιάτα της τούρκικης κουζίνας. Acem pilavı σημαίνει "περσικό πιλάφι" και φτιάχνεται με κρέας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΆγγελος: καλά νέα, προστασία από ανώτερες δυνάμεις. Λευκή μαγεία. Άγκυρα: αν βρίσκεται κοντά στο χείλος του φλιτζανιού δείχνει σταθερότητα και επιτυχία στην[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grBRASATO AL BAROLO : ΒΟΔΙΝΟ ΝΟΥΑ ΣΠΑΛΑΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΕΜΟΝΤΕ Το brasato al barolo (μπραζάτο αλ μπαρόλο), είναι μια απο τις πιο χαρακτηριστικές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΖΩΜΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ Στην κουζίνα μου ακολουθώ δύο βασικές αρχές : προσπαθώ να αποφεύγω τα βιομηχανοποιημένα και να χρησιμοποιώ όσο το δυνατόν φρέσκα, φυσικά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο καλοκαίρι που μας πέρασε φαντάζει πολύ μακριά πια, αλλά πολλά μας έχουν μείνει από αυτό: όμορφες αναμνήσεις, φωτογραφίες, και βέβαια…συνταγές! Καθώς[...]
Πηγή: foodjunkie.euΝοστιμότατη η συνταγή αυτή την οποία προτείνει η φίλη μου Δέσποινα Β, ένα νέο κορίτσι που πέρα από την ενασχόληση της σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα εργασίας[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΜερικές φορές λαχταράω εκείνες τις εποχές που μαγείρευα χωρίς να μετράω τον χρόνο, όχι γιατί δεν υπολόγιζα πόση ώρα ήθελε να ψηθεί το φαγητό μου, αλλά γιατί[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά : Αν και το σαφράν είναι ακριβό, χρειαζόμαστε μπόλικο για το πιάτο αυτό. 250 γρ. χτένια 200 ml ξηρό λευκό κρασί 50 γρ. ασκαλώνια ψιλοκομμένα 100 γρ.[...]
Πηγή: yumyum.gr1 κιλό μοσχάρι (νουά, μπούτι, ελιά ,χτένι) κομμένο σε μερίδες ή μικρά κομμάτια ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 φλιτζ. κρασί λευκό 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 ½[...]
Πηγή: cooklos.gr1 κιλό μοσχάρι ( νουά, μπούτι, ελιά, χτένι ) κομμένο σε μερίδες ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 φλιτζ. κρασί λευκό 1 φλιτζ. ζωμός ή νερό 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2[...]
Πηγή: cooklos.gr1 κιλό μοσχάρι ελιά - χτένι σπάλας 1 κουταλιά μαργαρίνη με βούτυρο 4 κ. σ. ελαιόλαδο 2 κ. σ. αλεύρι 1 κ. σ. γεμάτη πελτέ 1/2 φλυτζάνι λευκό ξηρό κρασί 1[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό μοσχάρι σε μεγάλα κομμάτια (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 500γρ. πατάτες baby ξεφλουδισμένες 4 πιπεριές πράσινες κομμένες σε κομμάτια 500γρ.[...]
Πηγή: cooklos.gr