Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
μοσχάρι κρασάτο μοσχάρι κρασάτο Ιδιαίτερα νόστιμο φαγητό αλλά λιγάκι δύσκολο για αρχάριους. Με λίγη προσοχή στις οδηγίες μας θα τα καταφέρετε και θα[...]
Πηγή: greekouzina.grΗ κις (quiche) είναι μια αλμυρή τάρτα Γαλλικής γαστρονομικής προέλευσης, που περιέχει οπωσδήποτε τυρί, αυγά, γάλα ή κρέμα που δένουν στο φούρνο πάνω σε[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά 1 φύλλο σφολιάτας 200 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 150 γρ. φέτα σε τρίμματα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 50 γρ. μαύρες ελιές κομμένες σε[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΠροετοιμάζουμε το κρέας της συνταγής στο τηγάνι και στη συνέχεια το βάζουμε σε μια γάστρα για να σιγοψηθεί με τα λαχανικά της εποχής. Συνταγή : Νίκη[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠροετοιμάζουμε το κρέας της συνταγής στο τηγάνι και στη συνέχεια το βάζουμε σε μια γάστρα για να σιγοψηθεί με τα λαχανικά της εποχής. Συνταγή : Νίκη[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο ριζότο είναι σαφώς απ’ τα πιο δημοφιλή και πολύπλευρα Ιταλικά πιάτα παγκοσμίως. Κρεμώδες, χορταστικό, βουτυράτο, το ριζότο παντρεύεται με οποιοδήποτε[...]
Πηγή: caruso.grΚΡΕΑΤΙΚΑ: Μοσχάρι: Μοσχαράκι γιουβέτσι με κριθαράκι Μοσχαράκι γκούλας Μοσχαράκι λεμονάτο με ζυμαρικά Μοσχαράκι λεμονάτο με πατάτες Μοσχαράκι λεμονάτο με πουρέ[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΟ Συγκάτοικος είναι σπάνιο είδος ανθρώπου. Είναι από εκείνους που μπορούν να αλλάξουν τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου προς το καλύτερο. Δεν το προσπαθεί ενεργά,[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΤο καθάρισμα της αγκινάρας πολλοί εμίσησαν, τη γεύση της ουδείς. Ακολουθώντας ωστόσο βήμα-βήμα τις οδηγίες μου θα τις καθαρίσετε πολύ εύκολα. Photo:[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο κριθαρότο είναι για μένα η επιτομή της σύγχρονης αστικής κουζίνας που ευαγγελίζομαι. Γιατί ενώ βασίζεται σε ένα παραδοσιακό υλικό της Ελληνικής μαγειρικής,[...]
Πηγή: caruso.grΚι ενώ κάποιοι από εσάς ίσως ακόμα ψάχνετε για συνταγή βασιλόπιτας ή χοιρινού στο φούρνο για το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς και για ένα εντυπωσιακό γλυκό ή[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΘεωρούμε ότι τα σχόλια για το σημερινό μας πιάτο περιττεύουν! Μπορούμε απλώς να πούμε ότι είναι από τους αγαπημένους μας τρόπους να μαγειρεύουμε το κατσικάκι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ συνταγή της μανας της φίλης μου, της Κυρίας Μπερναμπεου που την Αλμερίαν της Ισπανίας. Θέλεις 10 γαρίδες καθαρισμένες 200 γρ. Καλαμάριν τριφερόν, η χραπόδι[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.gr2 κιλά κατσίκι 12 αγγινάρες (κατά προτίμηση Τήνου) 10 κρεμμυδάκια φρέσκα 2 κρόκους αυγών 2 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ 2 λεμόνια (το χυμό) μπόλικο άνηθο ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα πιάτο αρκετά εύκολο με βάση το κρέας και διάφορα λαχανικά. Τέλειο συνοδευτικό για ρύζι ή τηγανιτές πατάτες. Τι χρειαζόμαστε: 700 γρ. -1000 γρ. βοδινό κρέας[...]
Πηγή: cookpad.com/grαυθεντικό οσομπούκο μιλανέζε με χρυσό κριθαράκι Έχετε βρεθεί σε τραπέζι που η κουβέντα φέρνει στο επίκεντρο το διάσημο πιάτο της Λομβαρδίας; Το οποίο βεβαίως,[...]
Πηγή: pandespani.comΓια 3-4 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μοσχάρι | αγκινάρα Διαφημίσεις 800 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο μισό καρβέλι ψωμί (μόνο την[...]
Πηγή: toarkoudi.grΠριν την εποχή του διαδικτύου και των πολλών τηλεμαγείρων οι ιδέες για φαγητά και γλυκά μας έφταναν μέσα από τα βιβλία μαγειρικής, τα περιοδικά της εποχής και[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grμοσχάρι κρασάτο μοσχάρι κρασάτο Ιδιαίτερα νόστιμο φαγητό αλλά λιγάκι δύσκολο για αρχάριους. Με λίγη προσοχή στις οδηγίες μας θα τα καταφέρετε και θα[...]
Πηγή: greekouzina.gr