Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστολακόπουλος - Μικροβιολόγος Η υπερουριχαιμία είναι η αύξηση της συγκεντρώσεως του ουρικού οξέος στο πλάσμα και στον ορό. Το ουρικό οξύ[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΣήμερα ήθελα να δώσω μια πολύ απλή συνταγή με 4-5 συστατικά...μεζεδάκι σπέσιαλ.Αυτό που απογειώνει την γεύση είναι το ξύδι το Βαλσάμικο.Στην έρευνα μου στο[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΠιάτο καθημερινό αλλά και για μια πιο ξεχωριστή περίσταση. Συγκρίνετέ το με τις « Φραγκόκοτες με λευκό σταφύλι » και αποφασίστε που θα κλίνετε ..... Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com200 γρ. σταρένιο αλεύρι κοσκινισμένο 400γρ. αλεύρι για ό.τ.χ κοσκινισμένο& έξτρα για πασπάλισμα 5κ.σ ελαιόλαδο 300γρ. χλιαρό νερό Μέθοδος Εκτέλεσης[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΔημιουργήστε τη δική σας μικρή συλλογή από αρωματικά φυτά στο μπαλκόνι ή τον κήπο σας και αξιοποιήστε τις μοναδικές ιδιότητές τους χρησιμοποιώντας τα είτε στην[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΗ υπερουριχαιμία είναι η αύξηση της συγκεντρώσεως του ουρικού οξέος στο πλάσμα και στον ορό. Το ουρικό οξύ είναι το τελικό προϊόν του μεταβολισμού των[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΗ υπερουριχαιμία είναι η αύξηση της συγκεντρώσεως του ουρικού οξέος στο πλάσμα και στον ορό. Το ουρικό οξύ είναι το τελικό προϊόν του μεταβολισμού των[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΓια 2-4 άτομα: Χοιρινό με μήλο και κρεμμύδια 600 γρ. Χοιρινό ψαρονέφρι κομμένο σε κύβους 50 γρ. Βούτυρο 300γρ. ολόκληρα κρεμμύδια στιφάδου 2 κ.σ ελαιόλαδο[...]
Πηγή: sidagi.grΔημιουργήστε τη δική σας μικρή συλλογή από αρωματικά φυτά στο μπαλκόνι ή τον κήπο σας και αξιοποιήστε τις μοναδικές ιδιότητές τους χρησιμοποιώντας τα είτε στην[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΠριν αγάλια αγάλια γίνει μέλι, είναι το "λεμόνι" του καλοκαιριού... Παλαιότερα, αλλά πολύ συχνά και τώρα, η σκιά στις αυλές και τις βεράντες των σπιτιών της[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑλλιώς είχα στο νου μου να είναι τούτη η ανάρτηση. Πιο περιγραφική της διαδικασίας και του τρόπου παρασκευής του κορυφαίου τοπικού μας ποτού. Επιφυλάσσομαι ,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤα λαχανικά είναι άφθονα αυτή την εποχή και μαγειρεύονται με πολλούς τρόπους και συνδυασμούς.Στην Κρήτη συνηθίζουμε πολύ να τα φτιάχνουμε με κρέας.Όχι σαν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΛατρεύω τις σαλάτες. Μπορώ άνετα να ζήσω μήνες χωρίς κρεατικά (τώρα που το λέω, δεν θυμάμαι πόσο καιρό έχω να φάω κρέας!!! Ψέματα! Θυμήθηκα. Έφαγα ένα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΓια 4-6 άτομα: 1 κουνέλι κομμένο σε κομμάτια 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 200 γραμμάρια λευκό σταφύλι, χωρίς κουκούτσια 2 ποτήρια λευκό ξηρό κρασί αλάτι[...]
Πηγή: sidagi.grΓια να ενθαρρύνουν τον κόσμο να παρακολουθήσει το Διεθνές Φεστιβάλ Φαγητού του Σίδνεϊ και να γιορτάσουν τη διεθνή κουζίνα, εθνικές σημαίες των χωρών που[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.gr