Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 541 συνταγές
Χοιρινά μπριζολάκια και σαλάτα με κολοκυθάκια, Χοιρινά μπριζολάκια με μπέικον, καρότα και μανιτάρια, Χοιρινά μπριζολάκια με σάλτσα “Ντιζόν”, Χοιρινά μπριζολάκια με σάλτσα πιπεριάς, Χοιρινά μπριζολάκια με τζίντζερ, σόγια, κόλιανδρο και μέλι, Χοιρινά μπριζολάκια ψητά, με πουρέ σπανακιού
Μετά από ένα μικρό διάλειμμα λίγων ημερών, είμαι πάλι εδώ. Στο διάστημα αυτής της μιας εβδομάδας έγιναν πολλά. Δεν θα σταθώ στα άσχημα αλλά στο όμορφα. Τις[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grαφιερωμένο στη μητέρα μου Ηώ Κάθε αναφορά στο νουά με πάει αυτόματα σε οικογενειακά τραπέζια των παιδικών χρόνων και ειδικά στη μητέρα μου, την περιβόητη Ηώ,[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1/2 φλ. ελαιόλαδο 1½ κιλό χοιρινός λαιμός ή μπριζόλα 5 σελινόριζες 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 2 πράσα κομμένα σε φέτες 1 φλ. λευκό ξηρό κρασί 3-4 καρότα[...]
Πηγή: argiro.grΜια συνταγή που έμαθα απο την μάνα μου, για τις δύσκολες ώρες... απλή και πεντανόστιμη. Τι χρειαζόμαστε: δύο χοιρινες μπριζόλες με το κόκκαλο τρείς μεγάλες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυνήθως το μοσχάρι το έχουμε συνδυάσει με χρονοβόρα φαγητά κατσαρόλας, κιμά ή μπριζόλες στα κάρβουνα. Εδώ όμως έχουμε μια συνταγή πανεύκολη, που δε χρειάζεται[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΚάθε αναφορά στο νουά με πάει αυτόματα σε οικογενειακά τραπέζια των παιδικών χρόνων και ειδικά στη μητέρα μου, την περιβόητη Ηώ, να’ ναι καλά στα 80τόσα της ως[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά: 4 μεγάλες μερίδες χοιρινό ή 4 μπριζόλες λαιμού 2 μεγάλα μαρούλια 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα μισό ματσάκι ανιθο ψιλοκομμενο λάδι αλάτι[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 αυτί γουρουνιού 500γραμμ (ορέχα) 1 κομμάτι χαμόν 50 γραμμ (curado,Proschiuto) 1 ουρά γουρουνιού 100γραμμ 1 κομμάτι μοσχάρι 100 γραμμ (μορθίγιο) 1 τεμ πλευρά[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά για 6-8 άτομα 1,2 κιλά μικρές στρογγυλές πατάτες Λάδι για το τηγάνισμα των πατατών 1 νεροπότηρο γλυκό Μοσχάτο κρασί από τη Σάμο 1 κουτ του γλυκού[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΓια τις πανσέτες 800 γρ. πανσέτα σε φέτες ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Για τη σάλτσα 50-100 ml ούζο 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1 κούπα κέτσαπ 4 κ.σ. μαύρη μαλακή ζάχαρη[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ 2 καρότα 2 πράσα μισό σέλερυ 2 κρεμμύδια δάφνη αλάτι πιπέρι κόκκινο κρασί μοσχάρι μπριζόλα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Αφού ψήσουμε στη σχάρα το μοσχαρι από[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά (για 4-6 άτομα) 1-1 1/4 κιλό χοιρινός λαπάς (μπριζόλες λαιμού) κομμένος σε μεγαλούτσικους κύβους 3 φλ. κόκκινο ξηρό κρασί 2 – 2 ½ κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΣήμερα σας έχω άλλη μία βήμα - βήμα συνταγή για σκούρο μπρεζέ με χοιρινό, κυδώνια και δαμάσκηνα. Η συγκεκριμένη τεχνική θα σας δώσει 100% ένα αποτέλεσμα πέραν[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 15/04/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μοσχαρίσια φιλέτα με σάλτσα “Στρογγανώφ” Μοσχαρίσια φιλέτα με σάλτσα “Στρογγανώφ”. Ένα[...]
Πηγή: sintayes.grΟ κύριος που βλέπεις ανακηρύχθηκε Rising Star Chef από τον Οργανισμό James Beard, στα πλαίσια των βραβείων σεφ και εστιατορίων στις ΗΠΑ τον περασμένο Μάο. Ο[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΕίναι και αυτό ένα από τα Κυριακάτικα φαγάκια μας ! Εάν βρείτε φρέσκα και μικρούλια σέλινα, χωρίς μεγάλες ρίζες, μην τα προσπεράσετε, δοκιμάστε την πρότασή[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓια την πολέντα ½ lt νερό 1 κύβο λαχανικών 150 γρ. γάλα εβαπορέ 150 γρ. πολέντα 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη ξύσμα από ½ λεμόνι πιπέρι φρέσκο θυμάρι Για τον[...]
Πηγή: akispetretzikis.com16 χοιρινά παιδάκια 1 1/2 φλιτζάνι ξίδι από ρύζι 1/2 φλιτζάνι ελαφριά σόγιας σος 1/2 φλιτζάνι μέλι 4 μικρές κόκκινες καυτερές πιπεριές, κομμένες 2 κομμένα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (για 4 άτομα) 1/2 μπριζολάκι αγριογούρουνου (παϊδάκια, αλλά όχι ξεχωρισμένα) 1 κιλό μπούτι αγριογούρουνου 2 κυδώνια Μερικές φέτες ισπανικού προσούτο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜετά από αρκετό καιρό, να 'μαι πάλι! Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, πάμε στο ψητό: Ζητάμε από τον χασάπη μας να κόψει το λαιμό του. Του χοίρου. Μισό κιλό[...]
Πηγή: deipnosofismata.blogspot.grΤα λες και μπέργκερ. Είναι φαγητό χειμωνιάτικο, με λεπτή γεύση, που την δίνει το κόκκινο, γλυκόξινο και πικάντικο λάχανο. Αλλά και τα καραμελωμένα κρεμμύδια[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν πρόκειτε να αγοράσουμε αιγοπρόβειο κρέας, το πρώτο πράγμα που επιλέγουμε είναι αν θα πάρουμε ντόπιο ή εισαγόμενο. (Το εισαγόμενο είναι συνήθως φθηνότερο).[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr4 μοσχαρίσια εσκαλόπ (ή λεπτές χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλο) 1 κουτ. σούπας μαϊντανός, ψιλοκομμένος 4 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού ξύσμα από 1 λεμόνι* λίγο[...]
Πηγή: gastronomos.grΤο κόκκινο κρέας με αφήνει αδιάφορη. Για να μην πω το κρέας γενικότερα και για να μην πω "παντελώς" αδιάφορη. Η αλήθεια είναι ότι μπορώ να κάνω μήνες να φάω[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο σπιτικό ψωμί είναι μια πρόκληση, ακόμη και για τους πιο πεπειραμένους μάγειρες. Δεν μοιάζει ούτε με το μαγείρεμα στην κατσαρόλα ούτε με το ψήσιμο μιας[...]
Πηγή: cookpad.com/gr