Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
2 μοσχαρίσιες μπριζόλες(περ. 700-800γρ.) 1 κουταλιά ελαιόλαδο δενδρολίβανο θυμάρι αλάτι και πιπέρι Μαρινάρετε τις μπριζόλες με το δενδρολίβανο, το θυμάρι, το αλάτι και το πιπέρι για τουλάχιστον μισή ώρα. Χτυπάτε λίγο το κρέας για να εμποτιστεί με τα μυρωδικά. Με τη βοήθεια ενός πινέλο [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο ucook.gr/cook
Υλικα Συνταγης
- λάδι
- βραστά
- μπριζόλες
- λάχανο
- μοσχάρι
- δενδρολίβανο
- θυμάρι
Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο
Κατηγοριες
- Με φρούταΟχι
- Με όσπριαΟχι
- Με ζυμαρικάΟχι
- Με χορταρικάΟχι
- Με μοσχάριΝαι
- Με χοιρινόΟχι
- Με κιμάΟχι
- Με πουλερικάΟχι
- Με κουνέλιΟχι
Ψησιμο
- Στο τηγάνι Οχι
- Στην κατσαρόλα Οχι
- Στο φούρνο Ναι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το ucook.gr/cook
Υλικα Συνταγης
- λάδι
- βραστά
- μπριζόλες
- λάχανο
- μοσχάρι
- δενδρολίβανο
- θυμάρι
Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy