Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Υλικά Αλεύρι Αλλατίνη γ.ο.χ. 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι 1 καρότο 1 στικ σέλερι 1 κ. σούπας πελτέ ντομάτας 1 φλ. λευκό κρασί 1 ζωμό κότας 600 ml νερό 1 πρέζα[...]
Πηγή: megatv.com/cook1 κομμάτι μοσχάρι 1 πατάτα 1 γλυκοπατάτα 1 καρότο 1 μήλο 2 δαμάσκηνα 2-3 κ.γ. ελαιόλαδο Οδηγίες 20' Βράζουμε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολακι ή στον ατμό.[...]
Πηγή: cookpad.com/grTA AIPETIKA Το e -Περιοδικό , με τις Αιρετικές απόψεις , τις σκληρές αλήθειες για το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ , τα ΑΘΛΗΤΙΚΑ, τα ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ, την[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΝτομόντα - Domoda Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα Μερίδες: 4 Υλικά 1/2 κιλό μοσχάρι μπριζόλα, κομμένο σε χοντρές μπουκιές 1 μεγάλο[...]
Πηγή: kouzzzina.grΈχουν περάσει περισσότερα από 2.000 χρόνια από τη ρήση του Ιπποκράτη «Η τροφή μας είναι το φάρμακό μας» και έχει ξοδευτεί πολύ μελάνι για το ρόλο της[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr29/11/15 Μοσχαρίσια φιλετάκια με πράσινα φασολάκια στο wok που μου πήρε η μαμά μου. Από αυτά που έδινε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ όλη την χρονιά που μας[...]
Πηγή: zannetcooks.comΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Αυτός ο πουρές είναι πολύ γλυκός καθώς είναι και το είδος της πατάτας γλυκό. Ταιριάζει πολύ ωραία με ψητά κρέατα και ψάρια. Υλικά: 1 κ.[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grFor English, scroll down Θέλετε μια διαφορετική γεύση από την απλή σάλτσα μήλου; Το chutney, μια γλυκόξινη, αρωματική σάλτσα με καταγωγή από την Ινδία που στη[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr1 κιλό νουά μοσχαρίσιο PORKY 100 γρ. μουστάρδα 5 κλαδάκια δεντρολίβανο φρέσκο 5 κλαδάκια θυμάρι φρέσκο 5 κλαδάκια ρίγανη φρέσκο Βιολογικό έξτρα παρθένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΘέλετε μια διαφορετική γεύση από την απλή σάλτσα μήλου; Το chutney, μια γλυκόξινη, αρωματική σάλτσα με καταγωγή από την Ινδία που στη Δύση γίνεται συνήθως με[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΈνα κατεξοχήν κυριακάτικο φαγητό έχει το μενού μας σήμερα, αν και δεν είναι Κυριακή! Κλασικός κόκορας γιαχνί με πατάτες στην κατσαρόλα, αλλά με μια μικρή[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες(νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 2 κ.σ. αλεύρι 125ml λευκό κρασί 1 κ.σ. βούτυρο 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: cooklos.gr1700γρ. γλυκοπατάτες 300γρ. πατάτες 2 κ.σ. φρέσκο βούτυρο 2 κ.σ. αλεύρι 100γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο 1-1½ φλιτζ. γάλα αλάτι πιπέρι ¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο Πλένουμε[...]
Πηγή: cooklos.grΠρόκειται στην ουσία για έναν διαφορετικό πουρε...ετοίμασέ τον για συνοδευτικό στους διάφορους μπουφέδες εν όψει Χριστουγέννων. Αν πάλι μπούχτισες από τα[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά 2 μέτριες γλυκοπατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κυβάκια ¾ φλιτζ. μαγειρεμένη κινόα ¼ φλιτζ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο ¼ φλιτζ. καλαμπόκι ¼ φλιτζ.[...]
Πηγή: mamapeinao.grΕνα πολύ νόστιμο συνοδευτικό για το χριστουγεννιάτικο χοιρινό μας! Μπορώ να πω και έκπληξη γιατί δεν τις έχω περί πολλού τις γλυκοπατάτες και το έφτιαξα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΟ όρος «καπαμάς» είναι τούρκικης προέλευσης και αναφέρεται σε ένα φαγητό το οποίο μαγειρεύεται στην κατσαρόλα με κλειστό το καπάκι συνήθως με ντομάτα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr