Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 54 συνταγές
Αυτόν τον πουρέ τον είχα τσεκάρει από καιρό.Πάντα κάτι άλλο έβγαινε στην μέση και το άφηνα στην άκρη.Κακώς το ομολογώ. Έχοντας πάρει άδεια από τον Γαργαντούα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΈνας μερακλίδικος μεζές για το Πάσχα! Έχουν τον κόπο τους αλλά τον αξίζουν πέρα για πέρα. Τα γαρδουμάκια είναι από τα μερακλίδικα πιάτα της εποχής, που[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑλλιώς είχα στο νου μου να είναι τούτη η ανάρτηση. Πιο περιγραφική της διαδικασίας και του τρόπου παρασκευής του κορυφαίου τοπικού μας ποτού. Επιφυλάσσομαι ,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά : 2 κιλά κοιλιά μοσχαριού (από όλα τα μέρη) 1 πόδι μοσχαρίσιο 1 ολόκληρο μήλο αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση: 1. Κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια την κοιλιά και[...]
Πηγή: yumyum.grυλικά 1 κ. αλεύρι από σιτάρι (κατά προτίμηση κίτρινο) 1/2 φλ.τσ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι γάλα ή νερό, όσο πάρει για το σερβίρισμα: φρέσκο βούτυρο και τριμμένη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamihttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Από τις πιο διάσημες Ελληνικές σούπες. Χειμωνιάτικο φαγητό της φτωχολογιάς και των ξενύχτηδων, ένα κι ένα για το στομάχι.[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.gr*Τις τελευταίες μέρες ξεπατώθηκα δια τας πολλάς εξορμήσεις εις τας εξοχάς. Εκεί βαρέθηκα τα γυροπιτόνια και τα τζανγκφουντάδια. Η ομορφάδα της φύσης μου[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΗ μάνα μου έκανε όλο σερνικά και παρ’ όλο που επιδίωκε διαρκώς τη γέννηση μιας «δυχατέρας», όπως έλεγαν την κόρη στα χωριά μας, για να έχει[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΧορταστική, θερμαντική, εύκολη και κυρίως εποχική σούπα. Τι χρειαζόμαστε: 1 πόδι μοσχαρίσιο τεμαχισμένο από το χασάπη μας 1 κοιλιά μοσχαρίσια 1 κρεμμύδι ξερό 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4 άτομα) 1300-1500 γρ. κοιλιές από αρνάκι γάλακτος (συνήθως πρέπει να τις παραγγείλουμε στο χασάπη) 2 ματσάκια άνηθο ψιλοκομμένο (κρατάμε 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΙσως απο τις πιο τονωτικες σουπες για τις κρυες μερες του χειμωνα Τι χρειαζόμαστε: Χοιρινη κοιλια Χοιρινο ποδι Νερο 2 μπουκαλια Ξυδι Σκορδο (ολοκληρο) Τσιλι ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια όσους αγαπούν τον πατσά, μια διαφορετική εκδοχή που έρχεται από παλιές εποχές... Πατσαδάκι από μοσχαρίσια ή αρνίσια κοιλιά, γιαχνιστό με κρεμμυδάκι και[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 κοιλιές αρνιού (πατσάς ) Εντεράκια αρνιού 1 κεφαλάκι 1 μπόλια 2 αυγά Αλάτι Λεμόνια Χυμό ενός λεμονιού 4,5 φύλλα σέλινου Πλένετε τον πατσά καλά , τον γυρίζετε[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά: 2 κιλά κοιλιά μοσχαριού (από όλα τα μέρη) 1 πόδι μοσχαρίσιο 1 ολόκληρο μήλο αλάτι και πιπέρι Τρόπος παρασκευής Κόβετε σε μεγάλα κομμάτια την κοιλιά[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 1 κιλό χοιρινό (ψαρονέφρι η κοιλότο) 250 κρέμα γαλάκτος 2 κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 1/2 ποτ κρασιού κρασί άσπρο 1 πιπεριά 1 καρότο 1 1/2 φλυτζάνι λάδι[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1,5 κιλά πατσά (πόδια ή κοιλίτσες) μοσχαριού 3,5 λίτρα ζωμό μοσχαριού ρίγανη 10 σκελίδες σκόρδο πιπέρι φρεσκοσπάσμενο αλάτι και πιπέρι[...]
Πηγή: greekcook.grΜπορεί να αργήσαμε λίγο, αλλά τελικά το αγαπημένο σε όλους κουνέλι στιφάδο είναι εδώ! Θα έπρεπε να είναι από τις πρώτες μας συνταγές, αλλά είχαμε προτιμήσει το[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜια ιδιαίτερη συνταγή , δοκιμασμένη και φανταστική. Υλικά: 1 γαλοπούλα γύρω στα 4 1/2-5 κιλά 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού βούτυρο 1/2[...]
Πηγή: 4lifeidea.blogspot.grΟμολογώ ότι είναι το αγαπημένο μου όσπριο. Όχι ότι τα υπόλοιπα δεν μου αρέσουν. Ευτυχώς είχα την τύχη να μεγαλώσω με τα όσπρια στην καθημερινή μου διατροφή[...]
Πηγή: bostanistas.gr