μπλακ φορεστ βεφα | γλυκο διαιτα bukan | cupcakes recipe ελληνικα | τουρτα σιροπι βυσσινα cooktime | συνταγη για νηστισιμα κεκακια | τσιζκεικ με γιαουρτι ευκολο | διαιτα dukan για χορτοφαγους
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Πατσας

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 1,5 κιλά πατσά (πόδια ή κοιλίτσες) μοσχαριού
  • 3,5 λίτρα ζωμό μοσχαριού
  • ρίγανη
  • 10 σκελίδες σκόρδο
  • πιπέρι φρεσκοσπάσμενο
  • αλάτι και πιπέρι σκόνη
  • θυμάρι


Εκτέλεση:
  • Ζεματίζετε τον πατσά
  • Τυλίγετε σε ένα κομμάτι λεπτό πανί το σκόρδο, τη ρίγανη, το θυμάρι και το σπασμένο πιπέρι
  • Παίρνετε μία κλωστίτσα τυλίγετε την μία άκρη στο δεματάκι που έχετε φτιάξει και την άλλη στην άκρη της κατσαρόλας
  • Βράζετε τον πατσά με το ζωμό του μοσχαριού και το δεματάκι με τα καρυκεύματα για 2-3 ώρες
  • Όταν βράσει τον βγάζετε και τον κόβετε σε κομματάκια
  • Ρίχνετε πάλι τον ψιλοκομμένο πατσά στο ζωμό και βράζει για 10-15 λεπτά ακόμα
  • Αφαιρείτε το δεματάκι με τα καρυκεύματα, αλατοπιπερώνετε και σερβίρετε


Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αναφέρω με τι συνοδεύεται ο πατσάς γιατι αν δεν ξέρετε πρέπει να πέσετε στα γόνατα και να ζητήσετε έλεος: σκορδοστούμπι και πάντα σκορδοστούμπι

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • σκόρδο
  • ρίγανη
  • μοσχάρι
  • θυμάρι
  • κοιλιά

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο

Κατηγοριες

  • Με φρούταΟχι
  • Με όσπριαΟχι
  • Με ζυμαρικάΟχι
  • Με χορταρικάΟχι
  • Με μοσχάριΝαι
  • Με χοιρινόΝαι
  • Με κιμάΝαι
  • Με πουλερικάΝαι
  • Με κουνέλιΝαι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Οχι
  • Στην κατσαρόλα Ναι
  • Στο φούρνο Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • σκόρδο
  • ρίγανη
  • μοσχάρι
  • θυμάρι
  • κοιλιά

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία