Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Καλησπέρα! Λοιπόν, θα το πιστέψετε εάν σας εξομολογηθώ ότι δεν είχα ξαναφτιάξει γιουβαρλάκια; Ναι, ναι αλήθεια είναι!!! Και να πω ότι δεν τα τρώμε αλλά ίσως[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣυστατικά 500γρ.ζυμαρικά cortecce ή άλλο κοντό ζυμαρικό της αρεσκείας μας 300κιμάς ανάμικτος(μοσχαρίσιος-χοιρινός) 1κρεμμύδι τριμμένο 200γρ.φινόκιο[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά (4 μερίδες) : 1 δόση μαλταλιάτι 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1/3 φλιτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 500 γρ. αρνίσιο κιμά 150 γρ. άπαχο χοιρινό κιμά [...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (6 μερίδες) : 250 γρ. χωριάτικα λουκάνικα πικάντικα τρυπημένα 1/4 φλιτζ. νερό 1/2 κουταλάκι πιπέρι 500 γρ. πένες ή μακαρόνι γυριστό 1/4 κουταλάκι[...]
Πηγή: yumyum.grΈνα από τα παλαιότερα και δημοφιλέστερα πιάτα της Φλωρεντίας προέρχεται από την πάμπτωχη κουζίνα της. Η τρίπα φιορεντίνα (trippa alla fiorentina), δηλαδή ο[...]
Πηγή: pandespani.comphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Σαρδηνία, γιά να δοκιμάσουμε τα τοπικά ραβιόλια (γεμιστά ζυμαρικά). Τα κουλιντζιόνις (culingionis[...]
Πηγή: bostanistas.grΠεριλαμβάνει 4 φάσεις: 1η φάση : Επίθεση – Attack – PP 2η φάση :Κρουαζιέρα- Croisière – PV 3 φάση : Προ συντήρηση 4η φάση : Συντήρηση Περιληπτικά οι[...]
Πηγή: dietrecipes.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comCULINGIONIS : ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΠΑΤΑΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Συνεχίζουμε το γευστικό μας ταξίδι στην Ιταλία, με την ομάδα των Quanti Modi di[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά για 6 άτομα Για τα ρολά 1 κιλό βοδινό rump steak σε 12 λεπτές φέτες, ½ φλ. τριμμένη παρμεζάνα + ½ φλ. τριμμένο πεκορίνο (pecorino) ή 1 φλ. μόνο[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1200 γρ. μοσχαρίσια μάγουλα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο ψιλοκομμένο 1 κλ. σέλερι ψιλοκομμένο 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1 φλ. κόκκινο κρασί 2[...]
Πηγή: argiro.grΤα άγρια σπαράγγια είναι ίσως το πιο εκλεκτό έδεσμα που μας προσφέρει κάθε άνοιξη η ελληνική χλωρίδα, κάτι που οι καλοφαγάδες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 1 1/2 κιλό αρνί, κατά προτίμηση σπάλα 3 ώριμες ντομάτες τριμμένες 3-4 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι κόκκινο κρασί 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚάτι στα γρήγορα και ταυτόχρονα εκκαθάριση ψυγείου είχαμε σήμερα... Όμως ήταν τόσο πετυχημένο και νόστιμο που τα κορίτσια μου ζήτησαν να επαναληφθεί! Για να[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΤο χουνκιάρ μπεγεντί είναι ένα καθαρά πολίτικο πιάτο και μάλιστα από τους πρωταγωνιστές της πολίτικης κουζίνας. Μια ιστορία λέει ότι είναι έμπνευση των[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα! Το θέμα είναι ότι σ' αυτή τη ...ζωή δεν χρειαζόμαστε μόνον σοκολάτα (προηγούμενη ανάρτηση) αλλά χρειαζόμαστε και πραγματικό φαγητό!! Έτσι, για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα ένα πασίγνωστο συνοδευτικό κρέατος αλλά και ψαριού. Ένα συνοδευτικό που για τα μικρούλικα πιτσιρίκια μπορεί να μετατραπεί σε ένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 500 γρ. πένες 1 μικρό κρεμμύδι 4 κ.σ. λάδι 100 γρ. πικάντικα χωριάτικα λουκανικάκια 1 κλωναράκι βασιλικό 600 γρ. αποφλοιωμένα ντοματάκια 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ αυθεντική, Ιταλική σάλτσα Bologneuse... Τι χρειαζόμαστε: ελαιόλαδο 1 μεγάλο καρότο 1 μεγάλο κρεμμύδι 3/4 του κιλού μοσχαρίσιο κιμά 1/2 ποτηράκι λευκό κρασί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά της συνταγής μας 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο από σπάλα 1 κουτί λαζάνια 700 γρ. ντοματοχυμό 1 κρεμμύδι τριμμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 -3 μελιτζάνες[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΜακαρονάδα με κιμά Νομίζω ήρθε η στιγμή να ξεκινήσω να γράφω βασικές αγαπημένες συνταγές μου τις οποίες έχω ανανεώσει και βελτιώσει στο πέρασμα των χρόνων![...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΚΙΜΑ Αγαπημενο φαγακι το κριθαρακι με κρεας -αλλα και χωρις!-, μας αρεσει να ειναι και ζουμερο, το μονο κακο του ειναι οτι αν σταθει ρουφαει ολο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜπιφτέκια με πέστο καλαμπρέζε Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά Μερίδες: 8 Υλικά Για τα μπιφτέκια θέλουμε: 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά[...]
Πηγή: kouzzzina.grΥλικά (4 μερίδες) : 1 κουταλιά συν 2 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 μικρό κομμάτι ξηρή καυτερή πιπεριά λιωμένο 250 γρ. πανσέτα ή μπέικον 1 μικρό[...]
Πηγή: yumyum.gr