Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 88 συνταγές
Είναι από τις πιο διάσημες πίτες στο εξωτερικό. Λέγεται του βοσκού γιατί στην πραγματικότητα περιέχει συστατικά από το αγρόκτημα του βοσκού... Εύκολη 1 Ώρα[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html5 φύλλα «Κιχί» alfa 1 φλ. ελαιόλαδο 5 μέτρια πράσα τρυφερά 2 ξερά κρεμμύδια 1/3 ματσάκι μαϊντανό 1 φλ. πέτουρα (χυλοπιτάκι) 700 γρ. κιμά αρνί και μοσχάρι 3[...]
Πηγή: argiro.grΦανταστική σουπίτσα βελουτέ για τις κρύες μέρες όπως η σημερινή. Βάλτε μπόλικο τυράκι και απολαύστε την! Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : Για 4-6 άτομα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜια τελείως διαφορετική πίτα που τη συναντάμε στην Ήπειρο τη Πρωτοχρονιά αλλά και τις γιορτινές μέρες. Πως την φτιάχνουμε Το κρέας που θα χρησιμοποιήσουμε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΚάτι σαν τάρτα μάραθου… Τις κλασικές μαραθόπιτες της Κρήτης δεν τις έχω βάλει ακόμη στο blog.Οι φωτογραφίες υπάρχουν στην παλιά μου μηχανή και πρέπει να τις[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟΣΠΡΙΑ Πώς θα μαγειρέψεις τα όσπρια. Aγοράζουμε πάντα όσπρια «νέας εσοδείας» για να είναι νόστιμα και βραστερά. Tα πολυκαιρισμένα συνεπάγονται άσκοπη[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΜια πολύ γνωστή πιτούλα, φτιαγμένη όμως λίγο διαφορετικά, χωρίς τα κλασικά φύλλα. Στρωμένη πάνω σε αφράτο κανταΐφι και ανακατεμένη με μια ελαφριά κρέμα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΓια σημερα δεν σας εχω καποια καινουρια συνταγη.Αντι συνταγης προτιμησα να βαλω προτεινομενες συνταγες απο ολες τις κατηγοριες για να χετε να παιρνετε ιδεες τι[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΥλικά (για 6 άτομα) Για το φύλλο 450 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 200 γρ. λίπος μοσχαρίσιο* 2 κ.τ. αλάτι 1 αυγό Για τη γέμιση 5 μέτρια ξερά κρεμμύδια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλημερα και καλη εβδομαδα ευχομαι σε ολους με υγεια!!! Σημερα σας εχω μια φανταστικη πιτα με κιμα και πρασα που θα σας ξετρελανει η γευση της,και μπορειτε να[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΚαλημερα και καλη εβδομαδα ευχομαι σε ολους με υγεια!!! Σημερα σας εχω μια φανταστικη πιτα με κιμα και πρασα που θα σας ξετρελανει η γευση της,και μπορειτε να[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΜια ευκολη και γρήγορη συνταγή απο την Αγγλία για να χρησιμοποιήσετε ο,τι απόμεινε απο την Χριστουγεννιάτικη σας γαλοπούλα, ή το Κυριακάτικο σας ψητό[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά 100γρ Κιμά Σόγιας FYTRO 120γρ ψιλοκομμένο Πράσο 70γρ Καρότο (ψιλοκομμένο) 100γρ Κρεμμύδι 100γρ Μανιτάρια φρέσκα 1 κ.σ. Μουστάρδα χυμό από ½ Λεμόνι 1[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΤο πιο διάσημο αλλαντικό του κόσμου! Εφευρέθηκε από τους Σουμέριους από το 3.000 π.Χ. όμως και οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πάρα πολύ καλά την νοστιμιά και[...]
Πηγή: greekmasa.grΑγαπημένη συνταγή με κυνήγι ή με μοσχάρι η χοιρινό, Το πράσο μας αρέσει ιδιαίτερα... έχει γλύκα όπου μπαίνει δίνει θαυμάσια γεύση...όπως σε πίτες αλλά και με[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΚαλή Χρονιά! Χαρούμενο το 2016! Αυτή την πίτα την κάνω χρόνια με την γαλοπούλα που πάντα περισσεύει τα Χριστούγεννα. Την κάνω τη δεύτερη μέρα αλλιώς την βάζω[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΓια το φύλλο κρασιού 700 γραμμ. αλεύρι 1/2 φλ. λευκό ξηρό κρασί 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. αλάτι όσο σηκώσει (περίπου 1 ποτήρι και κάτι) νερό χλιαρό Για τη[...]
Πηγή: argiro.gr