Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 40 συνταγές
Eνα εμβληματικό πιάτο της παλατιανής κουζίνας. Συνταγή : Ηλίας Δεμιρτζόγλου. Μερίδες : Για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 30΄, Μαγείρεμα 1[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr2 πακέτα άσπρα μανιτάρια μεγάλα (τύπου portobello) (είναι περίπου 15 κομμάτια) 350 γραμ. κιμά 1 κρεμμύδι χυμός ντομάτας 2 κούπες γάλα 2 κουταλιές σούπας κορν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤις παρακάτω τροφές λοιπόν μπορείτε να τις τρώτε μόνο όταν είναι φρεσκομαγειρεμένες, ειδάλλως μπορεί να δηλητηριαστείτε: 1. Μανιτάρια Προτιμήστε να τα φάτε[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΧιουνκάρ μπεγιεντί (μοσχάρι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας) Χιουνκάρ μπεγιεντί ( τουρκ. hünkâr beğendi ) ονομάζεται φαγητό της τούρκικης κουζίνας , το οποίο[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Η ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την παίρνουν σαν σκλάβα[...]
Πηγή: caruso.grΥΛΙΚΑ Λάχανο ολόκληρο 1 κιλό κιμάς (μισός μοσχαρίσιος και μισός χοιρινός) 1 φλιτζάνι ρύζι Πιπέρι Αλάτι Λεμόνι στημένο Λάδι Για το αυγολέμονο Βούτυρο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑυτή είναι η πρώτη μας ανάρτηση και ως οπαδοί της ελληνικής κουζίνας επιλέξαμε μία παραδοσιακή συνταγή. Είναι το δεύτερο πιο διάσημο ελληνικό πιάτο (το πρώτο[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΤΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ Το μοσχοκαρυδο, είναι ουσιαστικα ο σπορος από τον καρπο του δεντρου Myristica fragans , οικογενεια Myristicaceae , που καταγεται από την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑχ θέλω πολύ να σας ρωτήσω κάτι; Αλλά φοβάμαι μήπως σας ακουστεί και παλαβό και δεν τολμάω. Όμως δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, γιατί είναι θέμα εκτάκτου[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤην περασμένη εφτομάδα ήταν τα γενέθλια του παππου του Σιαολίν.Εμεινα τελευταία στιγμή, ήρτεν η Κυριακή τζιαι έθελα ημισιη να κάμω κανένα κέικ να πάρω μαζι[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΑυτή είναι η πρώτη μας ανάρτηση και ως οπαδοί της ελληνικής κουζίνας επιλέξαμε μία παραδοσιακή συνταγή. Είναι το δεύτερο πιο διάσημο ελληνικό πιάτο (το πρώτο[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grνουά πρίνς Ορλόφ Υλικά 1-1½ κιλό νουά άπό μοσχάρι 1-2 κ.σ. βούτυρο 1 μεγάλο καρότο 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σέ χοντρές φέτες 1 κλωνάρι μαϊντανό ½ κ.σ.[...]
Πηγή: greekouzina.grΕίπα να φτιάξω μακαρόνια με κιμά αλλά σκέφτηκα πάλι τα ίδια, οπότε άνοιξα και εγώ το ψυγείο και ότι είχα που ταίριαζε το έβαλα μέσα για να την κάνω[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr20 τεμμάχια σφολιατίνια Για τον κιμά: 1/2 κιλο κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι Ελαιόλαδο,Αλατι,πιπέρι 1 κ.σ. σάλτσα ντομάτας 1 κ.γλ. κανέλα Για την μπεσαμέλ 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr200 γρ κιμά (μοσχαρίσιο ή κοτόπουλου ή μιξ) 1 ποτήρι ρύζι 1 ντομάτα ψιλοκομμένη 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο μαϊντανός ψιλοκομμένος 30 αμπελόφυλλα Για την σάλτσα:[...]
Πηγή: cookpad.com/gr