Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 56 συνταγές
Η ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comυλικά 1300 γρ. μοσχάρι από ελιά, κομμένο σε κύβους 3 πορτοκάλια 750 ml κόκκινο κρασί 200 ml ξύδι 3 μέτρια καρότα 4 κρεμμύδια 6 σκελίδες σκόρδο λίγος μαϊντανός[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 500 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο, μπράουν ή λευκά 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1/2 καρότο σε φετάκια 3 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 φλιτζ. τσ. καλό κόκκινο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά ένας λαγός 1,5- 2κ. 750 γρ. κόκκινο κρασί 150 γρ. καλό ξύδι 2 μέτρια κρεμμύδια σε φέτες 2 μέτρια καρότα σε φέτες 1 κλωνάρι σέλινο δύο κλαράκια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiBajazzo Σκορ: Με 16/20* και 3 σκούφους, το καλύτερο εστιατόριο της Αθήνας. Υλικά (για 4 άτομα) Κρέας 800-1000 γρ. κρέας ελαφιού, χωρίς κόκαλα 200 γρ. χοιρινή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤην ημέρα της γιορτής του συντρόφου μου είπα να του φτιάξω κάτι αλλιώτικο, αν και τον έχω τρελάνει στα "αλλιώτικα", του αρέσει όμως να έχουμε αυτές τις[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥΛΙΚΑ : 800 γρ μοσχάρι σπάλα. 4-5 μικρά κρεμμύδια 1 ματσάκι μαϊντανό 1 1/2 κ.σ πελτέ ντομάτας 700 ml κρασί κόκκινο cabernet 1 κ.σ εστραγκόν 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΤην φραγκόκοτα (φαραόνι), την έχω συνδυάσει με μέρες γιορτινές και τραπέζια στολισμένα. Φαγάκι επίσημο και περιποιημένο!! Που έχει φροντιστεί, από την[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΟι Γάλλοι ονομάζουν 'ραγκού' - ragout - το ψιλοκομμένο κρέας ή ψάρι (ακόμα και τα ψιλοκομμένα λαχανικά)....πρόσφατα, "έπεσε" στα χέρια μου μια ελληνική συνταγή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ Για το χοιρινό και τη σάλτσα 120 γρ. ελαιόλαδο 400 γρ. χοιρινό φιλέτο, κομμένο σε φέτες πάχους 2-3 εκ. 250 γρ. μανιτάρια στρογγυλά, κομμένα στα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΜΕ ΞΙΝΟ ΤΡΑΧΑΝΑ Τι θέλετε να μαγειρέψω αύριο; Έχω κιμά!!! Και εκεί που η πλειοψηφία αποφάσισε " ταλιατέλες με κιμά " , η μικρή κατέβασε τα μούτρα[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΥλικά συνταγής 700-800 γρ. κιμάς χοιρινός και μοσχαρίσιος ανάμεικτος 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο ½ φλιτζάνι μαϊντανός[...]
Πηγή: icookgreek.comγια το κοκκινιστό 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 1 μεγάλο κρεμμύδι ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 500γρ. (2 φλιτζ.) ντομάτα φρέσκια ή 1 συσκευασία[...]
Πηγή: cooklos.grΥΛΙΚΑ : 800 γρ μοσχάρι σπάλα. 4-5 μικρά κρεμμύδια 1 ματσάκι μαϊντανό 1 1/2 κ.σ πελτέ ντομάτας 700 ml κρασί κόκκινο cabernet 1 κ.σ εστραγκόν 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.gr