Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 56 συνταγές
Τα μαυρομάτικα φασόλια μου αρέσουν γιατί είναι πολυμορφικά. Οποιαδήποτε εποχή του χρόνου συνδυάζονται με λαχανικά, καπνιστό κρέας, τρώγονται ζεστά ή κρύα ή[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίτε είναι εκτός προγράμματος (αλλά ευπρόσδεκτοι) καλεσμένοι, είτε αυθόρμητη οικογενειακή ανάγκη για φαγητό θαλπωρής, παρουσιάζονται συνθήκες που απαιτούν ένα[...]
Πηγή: bostanistas.grΠριν από κάμποσα χρόνια, φίλοι μανιώδεις ψαράδες έφτασαν στο σπίτι μας χωρίς να τους περιμένω, φέρνοντάς μου πεσκέσι ένα χταπόδι που μόλις το είχαν πιάσει.[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Για την γέμιση Σπανάκι 1 κιλό Σέσκουλα 1 κιλό Πράσα 6 Μαϊντανό 1 ματσάκι ψιλοκομμένο Άνιθο 1 ματσάκι ψιλοκομμένο Δυόσμο 2 κλωναράκια Μαραθόσπορο 1/2[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Πατάτες 2 Κρεμμύδι 1 Σκόρδο 2 σκελίδες Βούτυρο 1 κουταλιά σούπας Κύβος κρεατικών 1 ποτήρι Λάδι 1 κουταλιά σούπας Νερό 3-4 ποτήρια Αλάτι - πιπέρι Για την[...]
Πηγή: chefoulis.grΚάθε φορά που σκέφτομαι τα γιουβαρλάκια έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Μου θυμίζουν τα παιδικά μου χρόνια με μια υποψία αδιαθεσίας. Ταυτόχρονα όμως δεν μπορώ να[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαθώς το ημερολόγιο δείχνει πως φτάνουμε προς το τέλος του καλοκαιριού, νομίζω πως ήρθε η ώρα να φτιάξουμε αυτό το φαγητό. Εδώ δίνουν το παρόν σχεδόν όλα τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΗταν οκτώμιση περίπου το πρωί. Το χειμωνιάτικο τοπίο στον Παρνασσό θύμιζε Highlands. Η ομίχλη έφτανε μέχρι κάτω και κοιτώντας στον ορίζοντα έβλεπες πάνω από[...]
Πηγή: bostanistas.grΜερικές φορές λαχταράω εκείνες τις εποχές που μαγείρευα χωρίς να μετράω τον χρόνο, όχι γιατί δεν υπολόγιζα πόση ώρα ήθελε να ψηθεί το φαγητό μου, αλλά γιατί[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά ½ κιλό ψαρονέφρι 160 γρ. βούτυρο 1 πράσινη, 1 κόκκινη και 1 κίτρινη πιπεριά κομμένες σε μέτρια κομμάτια 1 κλωνάρι σέλερι κομμένο σε μικρά κομμάτια 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΤα μανιτάρια είναι μία από τις τροφές που προτιμούμε ιδιαίτερα και σχεδόν ποτέ δε λείπουν από το εβδομαδιαίο μας τραπέζι. Σήμερα, λοιπόν, τα φτιάχνουμε όπως[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά (4-6 μερίδες) : 1 κιλό μοσχάρι 1 1/2 κιλό κρεμμύδια μικρά 2 κρεμμύδια 1 1/2 φλιτζάνι λάδι 1 φύλλο δάφνης 8 σκελίδες σκόρδο 1/2 φλιτζάνι ξύδι 5[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά χοιρινό κρέας: 1 ½ κιλό πλάτη, κομμένο σε μερίδες σέλινο: 1 κιλό πράσα: 500 γρ. κρεμμυδάκια φρέσκα: 500 γρ. ελαιόλαδο: 2/3 φλιτζανιού του τσαγιού κύβος[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικα 1 πακετο μακαρονια 6 - 8 λουκανικα φρανκφουρτης κομμενα σε ροδελες 10 φρεσκα μανιταρια ή μια μικρη κονσερβα 1 1/2 συσκευασια χυμο ντοματας 1/2 μικρο[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.grΥλικά στήθος γαλοπούλας 6 φιλέτα, χωρίς πέτσα και κόκκαλα (1.200 γρ.) ελαιόλαδο 6 κουταλιές της σούπας σπανάκι 200 γρ., πλυμένο και χοντροκομμένο φρέσκα[...]
Πηγή: icookgreek.comΓια τους λάτρεις του κυνηγιου! Υλικά: 1 λαγό ή κουνέλι(1 1/2 κιλό περίπου)κομμένο σε μερίδες 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 3 φύλλα δάφνης Λίγους κόκους μπαχάρι 1[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΜία λαχταριστή κιμαδόπιτα για όλες τις ώρες Υλικά 1 πακέτο ζύμη σφολιάτας ή κουρού 500γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 150γρ τυρι τύπου kerrygold καπνιστο σε κομματακια[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαλημέρα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Έφτασε ο Απρίλης με όλες τις ομορφιές του! Η άνοιξη είναι εδώ, το Πάσχα καταφθάνει τρέχοντας και όλα πρασίνισαν! Μέσα στο πνεύμα της[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά κατσικάκι: 1 κιλό κομμένο σε μερίδες φέτα: 200 γρ. κρεμμύδια: 3, ψιλοκομμένα ντομάτες: 4, ψιλοκομμένες, χωρίς τις φλούδες και τους σπόρους ελαιόλαδο:[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Σπανάκι 1 1/2 κιλό φρέσκο ή κατεψυγμένο Κιμάς 500 γρ Κρεμμύδι ξερό 1 ψιλοκομμένο Κρεμμυδάκια φρέσκα 3 ψιλοκομμένα Άνηθο 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο Βούτυρο[...]
Πηγή: chefoulis.gr