Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 80 συνταγές
Όταν ήμουνα μικρή και μεγάλωνα στην Πάτρα, πίστευα πως το Ψαροφάι , είναι σίγουρα παραθαλάσσια περιοχή, όπως και το ψαρονέφρι έχει σίγουρα να κάνει με ψάρι.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚαλημέρα σας και καλή Κυριακή να έχουμε! Υπέροχα τα Κυριακάτικα πρωινά, νωχελικά και ελαφρώς ξένοιαστα... με μερικές ώρες λίγο πιο ελεύθερες για να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr6+6: Οι καλύτερες και οι χειρότερες γεύσεις του καλοκαιριού Σας προτείνουμε τα έξι καλύτερα και τα έξι χειρότερα σνακ και γεύματα για τις καλοκαιρινές[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.gr14 τρόφιμα που καθαρίζουν το συκώτι Υπάρχουν πολλά τρόφιμα που μπορούν να βοηθήσουν στο να καθαρίσει το συκώτι φυσικά, τονώνοντας τη φυσική ικανότητά του να[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΗ σχέση μου με τ' αβγά ήταν πάντα ταραχώδης. Είναι κάτι σαν σχέση αγάπης-μίσους, η οποία κρατάει πολλά χρόνια. Είχαμε τις καλές μας στιγμές (τα τηγανητά αβγά[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΈνα κυρίως πιάτο με υπόσταση, έντονη παρουσία πιπεριού και τις αμυλώδεις γεύσεις του πουρέ, ζητάει δίπλα του «τσάι φαγητού». Ακολουθώντας τους Ιάπωνες masters[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό κρεμμύδια λευκά (σε φέτες) 100 ml ελαιόλαδο 600 ml ζωμός κότας 200 γρ. γραβιέρα 200 γρ. καπνιστή πανσέτα αγριογούρουνου 100 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕντυπωσιακό χρωματικό-γεωμετρικό κοντράστ, σε μια πρωτότυπη σύζευξη υφών, αρωμάτων και γεύσεων. Μη μασάτε… Είναι ευκολότερη η συνταγή απ’ ό,τι φαίνεται. Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕίναι ένα από τα πιο όμορφα και κοσμικά εστιατόρια της Μυκόνου, από το 2000 που πρωτοάνοιξε στο νησί, ως καλοκαιρινό «υποκατάστημα» του αθηναϊκού lnterni. Η[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami• Macarons του Pierre Hermè Μέχρι πριν ένα μήνα περίπου, αυτό το βιβλίο ήταν διαθέσιμο μόνο στα Γαλλικά. Με το που βγήκε στ' Αγγλικά το άρπαξα χωρίς[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜετά τις συνταγές των τελευταίων ημερών με ρωτήσαν ορισμένοι αν βάζω σοβαρά λουλούδια στα φαγητά. Αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι δεν γνωρίζουν όλοι ότι[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΥλικά (για 8 άτομα): 2 κιλά χοιρινό από μπούτι (κομμένο σε κυβάκια) 2 κουτ. σούπας μαργαρίνη 600γρ. δαμάσκηνα ξερά 2 ποτήρια μαύρο τσάι 2μεσαία ξερά[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑΓΚΙΝΑΡΕΣ Πλούσιες σε ασβέστιο,φώσφορο, σίδηρο και ίνες. Για την καλύτερη απορρόφησή τους από τον οργανισμό θα πρέπει να συνδυάζονται με τροφές πλούσιες σε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΠολλοί απο εμάς επιλέγουμε να νοικιάζουμε δωμάτια με κουζίνα στις διακοπές μας, ειδικά όσοι έχουμε μικρά παιδιά. Ξέρουμε να την εκμεταλλευόμαστε όμως; Τι θα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr* Για τον βουλωμένο νεροχύτη σας ρίξτε στην τρύπα του νεροχύτη ή του νιπτήρα, 1 φλιτζάνι μαγειρική σόδα και στην συνέχεια 1 φλιτζάνι ξύδι. Βάλτε την τάπα και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠως τα αγαπάω αυτά τα χόρτα!!!! Αν τα δείτε στη λαϊκή μην τα αγνοήσετε !! Κάντε το επειδή απλά σας το λέω!!!Δεν έχετε ιδέα τι χάνετε! Πάλι φέτος μόλις τα είδα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr400 γρ. πλιγούρι 1 μπολ ψημένο κρέας. 2 σφιχτές ντομάτες 1 καρότο ½ κολοκυθάκι ½ κόκκινη πιπεριά ½ πράσινη πιπεριά κέρατο 1 κρεμμύδι ½ κουταλάκι κάρυ ½[...]
Πηγή: ucook.gr/cook2 αυγά 3 φέτες μπέικον ½ φλ. μανιτάρια κομμένη σε φέτες ½ φλ. κοκκινιστά φασόλια 1 αποφλοιωμένη τομάτα 1 λουκάνικο 2 κ.σ. λάδι Ρίχνουμε το λάδι σε τηγάνι και[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό χοιρινό σπάλα ή μπούτι (κομμένο σε μερίδες) 5 κυδώνια, πλυμμένα, κομμένα κυδωνάτα (κρατάμε τους σπόρους γιατί θα μας χρειαστούν) 750 γραμμάρια πατάτες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτα 35 του αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό που αγαπούσε: να γίνει μάγειρας. Έτσι, ο Ανδρέας Γάβρης μετά την εκτροφή θηραμάτων και τις[...]
Πηγή: bostanistas.gr