Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
500 γραμ. μοσχαράκι (rump steak) κομμένο σε λεπτές λωρίδες 300 γραμ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες 1 πράσο (ή κρεμμύδι), κομμένο σε φέτες 400 γραμ. παπαρδέλες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠλήρες γιορταστικό vegetarian ή/και vegan μενού χωρίς κρέας Μενού χωρίς κρέας οποιασδήποτε απόχρωσης, ηλικίας και γεύσης. Με υπερνόστιμα πιάτα, ορεκτικά στο[...]
Πηγή: pandespani.com1 κουνελάκι χωρίς το κεφάλι και τα εντόσθια περίπου 2-2,5 κιλά 1 φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι λικέρ μαστίχας 1 φλιτζάνι ιταλικό ξύδι βαλσάμικο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤo άρθρο ενημερώθηκε τον Σεπτέμβριο 2014 Ξεχάστε τη σάλτσα Bolognese ή ραγού με κιμά για μακαρόνια ή παστίτσιο, που ξέρετε. Kάπως έτσι την ξέχασα κι εγώ, που[...]
Πηγή: pandespani.comΣτα τόσα μαγειρέματα υπάρχουν κάποια που αχνίζουν ενθουσιασμό πριν φτάσουν στο πιάτο. Συμβαίνει ξαφνικά, χωρίς κλεισμένο ραντεβού με την αχνάδα τους. Λες κι η[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλημέρα, καλημέρα!!! Η εβδομάδα της παράδοσης αυτή και σήμερα ταξιδεύουμε στην Κέρκυρα, το αγαπημένο μου νησί και απολαμβάνουμε ένα από τα παραδοσιακά πιάτα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια ιδιαίτερη κατηγορία ζυμαρικών είναι τα ειδικά, που ξεχωρίζουν με την χαρακτηριστική εμφάνιση που έχουν, και περιλαμβάνει αυτά που έχουν σχήμα φωλιάς[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο Τας Κεμπάπ είναι ένα παραδοσιακό φαγητό της Πολίτικης Κουζίνας, με αραβικές ρίζες κι ήρθε μέχρις εμάς από τους Έλληνες πρόσφυγες της Κωνσταντινούπολης και[...]
Πηγή: kitchenstori.esΣτην ιταλική κουζίνα, το ραγού (ragù) είναι μια σάλτσα με βάση το κρέας, το οποίο σερβίρεται συνήθως με ζυμαρικά και δημιουργήθηκε από τον Alberto Alvisi τον[...]
Πηγή: kitchenstori.esΑναρτήθηκε στις 02/03/2016 σε Ζυμαρικά, Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Πικάντικα κεφτεδάκια κοκκινιστά Μια εύκολη συνταγή για ένα πικάντικο,[...]
Πηγή: sintayes.grΚαλημέρα, καλημέρα!!! Η εβδομάδα της παράδοσης αυτή και σήμερα ταξιδεύουμε στην Κέρκυρα, το αγαπημένο μου νησί και απολαμβάνουμε ένα από τα παραδοσιακά πιάτα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑπ’ τη στιγμή που στην Ελλάδα περάσαμε απ’ τη μακαρονάδα, στο σπαγγέτι και στη συνέχεια στην Ιταλική πάστα, αρχίσαμε να εκπαιδεύουμε το γευστικό μας αισθητήριο[...]
Πηγή: caruso.grΣας έχει συμβεί να πρέπει να μαγειρέψετε κάτι λόγω ενοχών; Εμένα μου έτυχε τελευταία και όσο περνούσε ο καιρός και αυξάνονταν οι τύψεις, τόσο ανέβαλα την[...]
Πηγή: bostanistas.grΞεκίνησα να ετοιμάσω μια αραμπιάτα, τη θυμωμένη μακαρονάδα μπας και εκτονωθεί η ένταση που σφυροκοπούσε τα μηνίγγια μου. Άλλαξα γνώμη, φάνηκε πολύ εύκολη[...]
Πηγή: bostanistas.grΠαρόλο που στο σπίτι μου ο λαγός θεωρείτο βασιλικό φαγητό και όποτε μας δινόταν η ευκαιρία να τον μαγειρέψουμε σαλμί ή στουφάτο το θεωρούσαμε σπουδαίο[...]
Πηγή: bostanistas.grΜε τον ίδιο τρόπο γίνεται το μοσχάρι Stroganoff ~ με μοναδική διαφορά ότι το μοσχάρι πρέπει να είναι φιλέτο! Επειδή λοιπόν εγώ έβαλα ποντίκι, γι αυτό και η[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥλικά (για 6-8 άτοµα) 1 κιλό βοδινό στέικ (rib-eye ή φιλέτο), κοµµένο σε λεπτές, µακρόστενες λωρίδες, 500 γρ. (1 πακέτο) φαρδιά ζυµαρικά (παπαρδέλες ή[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑναρτήθηκε στις 02/06/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Λαδερά, Συνταγές Σνίτσελ μοσχαρίσιο με μελιτζάνες και μοτσαρέλα σε κόκκινη σάλτσα Μια εύκολη συνταγή[...]
Πηγή: sintayes.grΥΛΙΚΑ Για το μαγειρευτό αρνί 60 γρ. ελαιόλαδο 900 γρ. αρνίσια σπάλα, χωρίς κόκκαλο, σε μικρά κομμάτια 200 γρ. κρεμμύδι, σε χοντρό καρέ 100 γρ. καρότο,[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά Για τα κεφτεδάκια Αλεύρι 3 κουταλιές της σούπας Κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ. Τρίμματα ψωμιού 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Πατάτα μέτρια τριμμένη 1 τεμ. Ούζο 2[...]
Πηγή: chefoulis.grΛΑΓΚΆΝΕ ΚΑΙ ΡΕΒΥΘΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Δεύτερη Κυριακή του Φλεβάρη και δεν ξεχνάμε το μηνιαίο ραντεβού με την διαδικτυακή ομάδα των Quanti[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr