κρεμα πατισερι βεφα | παστα ταψιου αργυρω | φασολαδα ακης | ευκολο σουφλε ζυμαρικων με γαλα | μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | δρισκας γλυκα πορτοκαλοπιτα | αλαδωτο κεικ με πορτοκαλι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις αραβοσιτελαιο αγκιναρα

Βρέθηκαν 27 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Beef Stroganoff - μοσχαράκι στρογκανόφ συνταγή[...]

500 γραμ. μοσχαράκι (rump steak) κομμένο σε λεπτές λωρίδες 300 γραμ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες 1 πράσο (ή κρεμμύδι), κομμένο σε φέτες 400 γραμ. παπαρδέλες[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
μενού χωρίς κρέας - 10 πανόστιμες ιδέες -[...]

Πλήρες γιορταστικό vegetarian ή/και vegan μενού χωρίς κρέας Μενού χωρίς κρέας οποιασδήποτε απόχρωσης, ηλικίας και γεύσης. Με υπερνόστιμα πιάτα, ορεκτικά στο[...]

Πηγή: pandespani.com
Κουνελάκι στη γάστρα με μαστίχα και βαλσάμικο[...]

1 κουνελάκι χωρίς το κεφάλι και τα εντόσθια περίπου 2-2,5 κιλά 1 φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι λικέρ μαστίχας 1 φλιτζάνι ιταλικό ξύδι βαλσάμικο[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Βest Βolognese sauce in town (and it's a[...]

Τo άρθρο ενημερώθηκε τον Σεπτέμβριο 2014 Ξεχάστε τη σάλτσα Bolognese ή ραγού με κιμά για μακαρόνια ή παστίτσιο, που ξέρετε. Kάπως έτσι την ξέχασα κι εγώ, που[...]

Πηγή: pandespani.com
ραγού με λουκάνικο για την μακαρονάδα της[...]

Στα τόσα μαγειρέματα υπάρχουν κάποια που αχνίζουν ενθουσιασμό πριν φτάσουν στο πιάτο. Συμβαίνει ξαφνικά, χωρίς κλεισμένο ραντεβού με την αχνάδα τους. Λες κι η[...]

Πηγή: pandespani.com
Σοφρίτο ...η κερκυραϊκή παραδοσιακή νοστιμιά[...]

Καλημέρα, καλημέρα!!! Η εβδομάδα της παράδοσης αυτή και σήμερα ταξιδεύουμε στην Κέρκυρα, το αγαπημένο μου νησί και απολαμβάνουμε ένα από τα παραδοσιακά πιάτα[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Ειδικά Ζυμαρικά - Φωλιές

Μια ιδιαίτερη κατηγορία ζυμαρικών είναι τα ειδικά, που ξεχωρίζουν με την χαρακτηριστική εμφάνιση που έχουν, και περιλαμβάνει αυτά που έχουν σχήμα φωλιάς[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Μοσχάρι Τας Κεμπάπ

Το Τας Κεμπάπ είναι ένα παραδοσιακό φαγητό της Πολίτικης Κουζίνας, με αραβικές ρίζες κι ήρθε μέχρις εμάς από τους Έλληνες πρόσφυγες της Κωνσταντινούπολης και[...]

Πηγή: kitchenstori.es
Χοιρινό Ραγού με Βίδες & Σάλτσα Μπεσαμέλ

Στην ιταλική κουζίνα, το ραγού (ragù) είναι μια σάλτσα με βάση το κρέας, το οποίο σερβίρεται συνήθως με ζυμαρικά και δημιουργήθηκε από τον Alberto Alvisi τον[...]

Πηγή: kitchenstori.es
Πικάντικα κεφτεδάκια κοκκινιστά

Αναρτήθηκε στις 02/03/2016 σε Ζυμαρικά, Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Πικάντικα κεφτεδάκια κοκκινιστά Μια εύκολη συνταγή για ένα πικάντικο,[...]

Πηγή: sintayes.gr
Σοφρίτο ...η κερκυραϊκή παραδοσιακή νοστιμιά[...]

Καλημέρα, καλημέρα!!! Η εβδομάδα της παράδοσης αυτή και σήμερα ταξιδεύουμε στην Κέρκυρα, το αγαπημένο μου νησί και απολαμβάνουμε ένα από τα παραδοσιακά πιάτα[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Τα 10 Τεχνικά Μυστικά των Ιταλικών Ζυμαρικών[...]

Απ’ τη στιγμή που στην Ελλάδα περάσαμε απ’ τη μακαρονάδα, στο σπαγγέτι και στη συνέχεια στην Ιταλική πάστα, αρχίσαμε να εκπαιδεύουμε το γευστικό μας αισθητήριο[...]

Πηγή: caruso.gr
Έχω λαγό στη συνείδηση

Σας έχει συμβεί να πρέπει να μαγειρέψετε κάτι λόγω ενοχών; Εμένα μου έτυχε τελευταία και όσο περνούσε ο καιρός και αυξάνονταν οι τύψεις, τόσο ανέβαλα την[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Η μακαρονάδα της Πέμπτης: θυμωμένη και[...]

Ξεκίνησα να ετοιμάσω μια αραμπιάτα, τη θυμωμένη μακαρονάδα μπας και εκτονωθεί η ένταση που σφυροκοπούσε τα μηνίγγια μου. Άλλαξα γνώμη, φάνηκε πολύ εύκολη[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κουνέλι κρασάτο με μανιτάρια

Παρόλο που στο σπίτι μου ο λαγός θεωρείτο βασιλικό φαγητό και όποτε μας δινόταν η ευκαιρία να τον μαγειρέψουμε σαλμί ή στουφάτο το θεωρούσαμε σπουδαίο[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μοσχάρι με μανιτάρια και γιαούρτι

Με τον ίδιο τρόπο γίνεται το μοσχάρι Stroganoff ~ με μοναδική διαφορά ότι το μοσχάρι πρέπει να είναι φιλέτο! Επειδή λοιπόν εγώ έβαλα ποντίκι, γι αυτό και η[...]

Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr
Βοδινό Στρογκανόφ

Υλικά (για 6-8 άτοµα) 1 κιλό βοδινό στέικ (rib-eye ή φιλέτο), κοµµένο σε λεπτές, µακρόστενες λωρίδες, 500 γρ. (1 πακέτο) φαρδιά ζυµαρικά (παπαρδέλες ή[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Σνίτσελ μοσχαρίσιο με μελιτζάνες και μοτσαρέλα[...]

Αναρτήθηκε στις 02/06/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Λαδερά, Συνταγές Σνίτσελ μοσχαρίσιο με μελιτζάνες και μοτσαρέλα σε κόκκινη σάλτσα Μια εύκολη συνταγή[...]

Πηγή: sintayes.gr
Αρνί μαγειρευτό με παπαρδέλες και ξινομυζήθρα

ΥΛΙΚΑ Για το μαγειρευτό αρνί 60 γρ. ελαιόλαδο 900 γρ. αρνίσια σπάλα, χωρίς κόκκαλο, σε μικρά κομμάτια 200 γρ. κρεμμύδι, σε χοντρό καρέ 100 γρ. καρότο,[...]

Πηγή: megatv.com/cook
Κοκκινιστά κεφτεδάκια με παπαρδέλες

Υλικά Για τα κεφτεδάκια Αλεύρι 3 κουταλιές της σούπας Κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ. Τρίμματα ψωμιού 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Πατάτα μέτρια τριμμένη 1 τεμ. Ούζο 2[...]

Πηγή: chefoulis.gr
ΛΑΓΚΆΝΕ ΚΑΙ ΡΕΒΥΘΙΑ για τους QUANTI MODI DI[...]

ΛΑΓΚΆΝΕ ΚΑΙ ΡΕΒΥΘΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Δεύτερη Κυριακή του Φλεβάρη και δεν ξεχνάμε το μηνιαίο ραντεβού με την διαδικτυακή ομάδα των Quanti[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy