Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
Το Entrecôte Café de Paris είναι από τις πιο εμβληματικές διεθνείς συνταγές, με ενδιαφέρουσα ιστορία και ιδιαίτερο μυστήριο να την περιβάλλει. Γιατί μέχρι[...]
Πηγή: caruso.gr1 φιλέτο μοσχαριού (τιμή περίπου στα 25 ε ) Πράσινο πιπέρι Εστραγκόν Αλάτι βουτυρο 100 γρ κρασί 300γρ ντεμι γκλας 100γρ γουοστερ σος Κόβουμε το φιλέτο σε 4[...]
Πηγή: cooktherapy.gr13/1/15 Χοιρινό με lime και ginger σερβίρουμε για σήμερα Τρίτη ή τι παραλλαγές σκαρφίζεται η σύζυγος ώστε να σερβίρει διαφορετικά και πρωτότυπα πιάτα στον[...]
Πηγή: zannetcooks.com9/4/15 Αρνίσια μπριζολάκια με κονιάκ και μυρωδικά για όσους δεν έχουν δυνατότητα ή διάθεση ή χρόνο για σούβλισμα. Συστατικά 4 μπριζολάκια αρνίσια 1 κουταλιά[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥΛΙΚΑ Για τη σαλάτα της σελινόριζας 100 γρ. σελινόριζα (ψιλό ζουλιέν) 30 γρ. καρότο (ψιλό ζουλιέν) 90 γρ. μήλο πράσινο (ζουλιέν) 20 γρ. μέλι 15 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για 2 μερίδες Για τη σάλτσα b é arnaise 10 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) 10 κόκκους πιπέρι μαύρο (σπασμένο) εστραγκόν (λίγα κλωνάρια) 30 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά Για το μπιφτέκι 500γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο και σωταρισμένο σε 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ασπράδι 1κ.σ μουστάρδα με μπούκοβο και πάπρικα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για το φιλέτο 180 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο ½ κρεμμύδι 1 πρέζα ζάχαρη 1 σκ. σκόρδο 1 ντομάτα Ελαιόλαδο Φρέσκο εστραγκόν Αλάτι Πιπέρι Για τον πουρέ 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΛαχταριστά χοιρινά φιλετάκια με λευκή σάλτσα για το μεσημεριανό σας. Συνταγή : menslounge.gr Μερίδες : για 4 μερίδες Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 20΄.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜια εύκολη και γρήγορη συνταγή (όχι πάνω από μισή ώρα) για το κυριακάτικο τραπέζι. ΥΛΙΚΑ • 1/2 κιλό μοσχαρίσιο ή βόειο κόντρα φιλέτο, κομμένο σε λεπτές[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΥποτίθεται ότι τα «σκωτσέζικα αυγά» είναι μια εφεύρεση του λονδρέζικου ντελικατέσεν Fortnum & Mason, που χρονολογείται από το 1736. Η συνταγή[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλοκαιρινή σαλάτα-τέλειο συνοδευτικό για μπριζόλες ή σολωμό. Συνταγή : Cookbox.gr Μερίδες : για 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 8΄ Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣτα καρυκεύματα συμπεριλαμβάνονται το αλάτι και το ξύδι. Πρωταρχική θέση έχει το αλάτι, που πάντοτε το ξεχνάμε λόγω της αυτονόητης χρήσης του. Ο κανόνας[...]
Πηγή: foodtrails.grΤι θα λέγατε για ένα γρήγορο συνοδευτικό με μανιτάρια για ψητό κρέας ή ψάρι; Σας έχουμε αυτήν την εναλλακτική πρόταση, λοιπόν, που δεν απαιτεί ούτε πολύ χρόνο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr½ φλιτζάνι τριμμένο τυρί με χαμηλά λιπαρά ½ φλιτζάνι τριμμένο κίτρινο τυρί 2 ψαρονέφρια 1/4 φλιτζανιού γάλα 1 κουταλάκι του γλυκού κορν φλάουρ 1 κουταλάκι του[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 2 αυγά 4 φέτες ψωμί μπαγιάτικο μουσκεμένο σε νερό ή γάλα λίγος μαϊντανός ψιλοκομμένος 200 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΑπόσπασμα επεισοδίου ΤΟΝΟΣ εκπομπής Food IQ foodiq.gr Πέμπτη & Παρασκευή στις 17.30 στο TV Μακεδονία. Επανάληψη Τρίτη και Τετάρτη στις 17.30 & Σαββατοκύριακο[...]
Η Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.grΥλικά: 1 κιλό χοιρινό (μπούτι) 1 μέτριο κρεμμύδι 9-10 μανιτάρια άσπρα 120 γρ. μέλι 200 γρ. χυμό πορτοκάλι κάρδαμο εστραγκόν γλυκάνισο αλάτι πιπέρι [...]
Πηγή: greekcook.grΥΛΙΚΑ Για τη σάλτσα και το τελείωμα του πιάτου 300 γρ. Ταλιατέλες, φρέσκιες 40 γρ. Ελαιόλαδο 150 γρ. Λουκάνικο χωριάτικο 100 γρ. Κολοκύθι, σε στικς 5[...]
Πηγή: megatv.com/cook3 μαρινάδες για κρέατα για τις πιο νόστιμες συνταγές Το ξίδι δρα πιο γρήγορα από το κρασί και μαλακώνει όλα τα κρέατα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορεί να[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseis1 πλάτη κατσικιού 2 κιλά 1 μπόλια κατσικιού 1 συκωταριά 2 κρεμμύδια μεσαία 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο 2 κ.σ κουκουνάρι 300 γραμμ ρύζι 1 ματσάκι μαιντανό 1κ.σ.[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΈνα πικάντικο και νόστιμο μεζεδάκι, που τραβάει και λίγο καλό κρασάκι! Εννοείται πως μπορούμε να το απολαύσουμε και σαν κυρίως πιάτο! Όσο εύκολο και χωρίς[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜία συνταγή από τον Chef Κώστα Σκανδάλη που θα σας ενθουσιάσει. Ημέρα προβολής 06/06/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά (για 4 άτοµα) 4 µπριζόλες (κοτολέτες) χοιρινές, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, ½ φλ. φρέσκος χυµός πορτοκαλιού + ½ κουταλάκι ξύσµα, 1/4 φλ. άσπρο, ξηρό κρασί, 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΝα πώς το καρπάτσιο παίρνει άλλη διάσταση με δυνατά αρωματικά contrapunto. Πριν το φάτε, βουτήξτε το στη σάλτσα και μετά στην τραγανή σκόνη. Υλικά (για 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami4 χοιρινές μπριζόλες των 200γρ. 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.σ. μουστάρδα καυτερή 4 κ.σ. αλεύρι 1 φλιτζ. κρέμα γάλακτος 3 κ.σ. ελαιόλαδο για το τηγάνι 1 φλιτζ.[...]
Πηγή: cooklos.grΣας έχει τύχει ποτέ να είναι σκληρά τα παϊδάκια στα κάρβουνα;Ε λοιπόν εμένα μου έτυχε. Από το ίδιο κρέας είχα περίσσευμα (αμαγείρευτο).Τώρα ,σκέφτηκα,αν το[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΗ σος ταρτάρ (sauce tartar) είναι μια κρεμώδης κρύα σάλτσα με έντονα γευστικά στοιχεία ξινού και umami.Βασίζεται στη μαγιονέζα και έχει καθιερωθεί ως μια[...]
Πηγή: caruso.gr