Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Προχθές το απόγευμα, αφού ο Σ κι εγώ εξασκήσαμε το εκλογικό μας δικαίωμα , αποφασίσαμε να πάμε έξω για φαγητό. Ίσως παρατηρήσατε ότι είπα πως θα πάμε για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο ριζότο είναι το κατεξοχήν soul food. Χυλωμένο, ζουμερό, μαλακτικό, n γεύση του είναι ακαταμάχητα σέξι. Η παρακάτω συνταγή είναι από τον βορρά της Ιταλίας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami2 φιλέτα μοσχαρίσια (μερίδες) πάχους 3,5 εκ. το καθένα, αχτύπητα. Μπορούμε να τα αντικαταστήσουμε με κόντρα ή κιλότο κομμένο σε φέτες πάχους 2 εκ. 3 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά 4 μπούτια λαγού Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κούπα λάδι 1 κούπα λευκό ξηρό κρασί 1 κούπα ζωμό κρέατος 3 φύλλα μέντας θρυμματισμένα 1/2 κιλό μανιτάρια[...]
Πηγή: greekmasa.gr2 φιλέτα μοσχαρίσια (μερίδες) πάχους 3 5 εκ. το καθένα αχτύπητα. Μπορούμε να τα αντικαταστήσουμε με κόντρα ή κιλότο κομμένο σε φέτες πάχους 2 εκ. 3 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.grΟμολογώ πως αν και λάτρης της gourmet κουζίνας, δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα καλό μπέργκερ μια στις τόσες (πάντα όμως, χωρίς ψωμί). Ως ανήσυχο πνεύμα που του[...]
Πηγή: pandespani.comΠως από τους βαλεντίνους φτάσαμε στην Τσικνοπέμπτη ομολογώ πως δεν το αντελήφθην επαρκώς. Αν πάντα πήγαιναν αυτά τα δυο μαζί ή όλα φέτος μου δείχνουν[...]
Πηγή: pandespani.comΧειμώνιασε ...το καταλάβατε;;; Κρύο, μουντός καιρός, βροχή, αέρας... όλα αυτά με οδηγούν στον τραχανά! Τον τραχανά τον έχω πάντα συνυφασμένο με το χειμώνα (όχι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο καλύτερο γεύμα για μένα είναι εκείνο που μπορώ να ετοιμάσω γρήγορα και δεν αναφέρομαι στα γεύματα που θέλω να ξεπετάξω σε χρόνο μηδέν γιατί βαριέμαι να[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΔάσος ευωδιάζει αυτή η σούπα. Κάθε κουταλιά και ένα βήμα παραμέσα στις λόχμες, στις δρύες, στο μονοπάτι με τις φτέρες. Μετά από βροχή. Οι χορτοφάγοι θα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα ελληνικά μανιτάρια Είναι εξαιρετικά σε γεύση αλλά και πλούσια σε διατροφική αξία. Γνωρίστε τα βρώσιμα μανιτάρια, που φύονται σχεδόν σε κάθε γωνιά της[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΧειμώνιασε ...το καταλάβατε;;; Κρύο, μουντός καιρός, βροχή, αέρας... όλα αυτά με οδηγούν στον τραχανά! Τον τραχανά τον έχω πάντα συνυφασμένο με το χειμώνα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣτα δυόμισι χρόνια που έζησα στη Νέα Υόρκη ως μεταπτυχιακός φοιτητής στην αρχή των 80’s, πήρα μια καλή γεύση από πρώτο χέρι απ’ τον γαστρονομικό χαρακτήρα της[...]
Πηγή: pandespani.com650 γρ. πέννες 200 γρ. porcini secchi (αφυδατωμένα μανιτάρια ποικιλίας Boletus edulis) 220 ml χλιαρό νερό 1,5 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 2 μέτριες ντομάτες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (για 4 άτομα) 500γρ. μοσχάρι σε μπουκιές 500γρ. ασπρομανίταρα μικρά 10-15γρ. αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι 1 ποτήρι γλυκό κρασί (πχ. Σάμου) 1 πιπεριά[...]
Πηγή: greekmasa.grΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΑΛΑ ΚΡΕΜ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΤΑΝΑ Γευστικότατο γιορτινό πιάτο, με πολύ ωραία εμφανιση. Εχει και το πλεονέκτημα οτι παρασκευάζεται εύκολα και γρήγορα.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜια διαφορετική μακαρονάδα για όσους αγαπούν τα μανιτάρια. Τι χρειαζόμαστε: 0.5 kg μακαρόνια (φιογκάκια, πέννες κ.λ.π.) 50 gr αποξηραμένα μανιταρια porchini ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Μάθετε για τη θερμιδική αξία της συνταγής κάνοντας κλικ εδώ . 125g. χοιρινό λαιμό ½ σκελίδα σκόρδο ½ λάιμ ½ φρέσκο κρεμμυδάκι 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σφηνάκι[...]
Πηγή: mamapeinao.gr3 ή 4 μικρές χοιρινές μπριζόλες άνευ οστού (υπολογίστε 120 με 150 γραμμάρια χοιρινό το άτομο) 500 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια (1 συσκευασία), καφέ χρώματος*,[...]
Πηγή: cooktherapy.gr1 κύβος ζωμός βοδινού 2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο 10 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι 2 μοσχαρίσιες μπριζόλες φιλέτο, περίπου 225 γρ. η καθεμία 2 πολύ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝόστιμο και τρυφερό το ψαρονέφρι δημιουργεί όμορφα πιάτα! Επιστροφή από τις διακοπές του Πάσχα και θέλω να γευτώ ένα διαφορετικό κομμάτι κρέατος πέρα από τα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΟμολογώ πως αν και λάτρης της gourmet κουζίνας, δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα καλό μπέργκερ μια στις τόσες (πάντα όμως, χωρίς ψωμί). Ως ανήσυχο πνεύμα που του[...]
Πηγή: caruso.grΜΑΚΑΡΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ'ΤΑΝ ... ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! ΒΡΑΔΥΑ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΤΩΝ GREEK FOOD BLOGGERS ΣΤΑ T.G.I. FRIDAY'S ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Την Τεταρτη 5 Σεπτεμβριου, οι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr