Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 66 συνταγές
Γι αυτό το πιάτο είμαι πολύ περήφανη. Είναι η πρωτη μου φωτογραφιση που βγηκε πολύ καλυτερη απ ότι την περιμενα και δείχνει εντυπωσιακό και πολυ...[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΥλικά χοιρινό: 500 γρ., ψαχνό κομμένο σε κύβους μανιτάρια: 150 γρ., κομμένα σε φέτες ανάμεικτα κατεψυγμένα λαχανικά: 300 γρ. (αρακάς, καλαμπόκι, πιπεριές,[...]
Πηγή: icookgreek.comυλικά 250 γρ. ρύζι μακρύκοκκο, βρασμένο (όχι παραβρασμένο), κρύο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 2 σκ.σκόρδο σε φετάκια 1 κ.σ. φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟι Κινέζοι αγαπάνε το ρύζι σκέτο, στον ατμό, αχνιστό και αφράτο. Στην Ευρώπη προτιμάμε το κινέζικο ρύζι τηγανητό, με το οποίο κακώς συνοδεύουμε το ξινόγλυκο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami350 γρ. ρύζι καρναρόλι ή αρμπόριο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 300 γρ. λευκό κρασί, 1600γ ρ. ζωμό σαφράν, 100 γρ. αρακά, 100 γρ. τομάτα κονκασέ, 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜια γνωστή εταιρεία ζυμαρικών έφτιαξε παραδοσιακά ζυμαρικά με σχήματα εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση. Οι πλεξούδες, εμπνευσμένες από τη Θεσσαλία, είναι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΔύσκολη μέρα σήμερα αλλά αποζημιώθηκε με την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου Ασιατικής Κουζίνας σε γνωστό κατάστημα πώλησης πρώτων υλών για ασιατική μαγειρική.[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr350 γρ. ρύζι καρναρόλι ή αρμπόριο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 300 γρ. λευκό κρασί, 1600γ ρ. ζωμό σαφράν, 100 γρ. αρακά, 100 γρ. τομάτα κονκασέ, 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓιαπωνέζικη σύγχρονη "εφεύρεση" εμπνευσμένη από τη δυτική κουζίνα - κάτι σαν...ομελέτα γεμιστή - την οποία μου έδωσε η φίλη μου Maiko και απ' ότι μου είπε, "τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά - ½ κιλό μοσχαρίσιο συκώτι σε λεπτές φέτες του 1 cm - Γάλα φρέσκο - Αλεύρι - Αλάτι - Λεμόνι - Ρίγανη - Ελαιόλαδο Εκτέλεση Βάζουμε το συκώτι σε ένα φαρδύ[...]
Πηγή: lovecook.grΈχουν πολύ αδικηθεί στα καθ’ ημάς αυτές οι μινιατούρες λάχανου που ακόμη και για το τέλειο, χαριτωμένο σχήμα τους αξίζει κανείς να φέρει στο τραπέζι[...]
Πηγή: bostanistas.gr