Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 61 συνταγές
Υλικά 2 σνίτσελ χοιρινά 1 αβγό 3 κουτ. σουπας γαλα αλεύρι, φρυγανιά 2 φέτες ζαμπόν 2 φέτες gouga Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη 2 κουτ. σουπας παρμεζάνα τριμμένη[...]
Πηγή: greekmasa.grΣύμφωνα με τον σεφ Άντονι Μπουρντέν, η κορυφή της τέχνης των σάντουιτς βρίσκεται στην Ουρουγουάη και λέγεται chivito. Είναι το εθνικό φαγητό της χώρας και[...]
Πηγή: bostanistas.grΣΑΛΤΙΜΠΌΚΑ ΑΛΑ ΡΟΜΆΝΑ : ΣΚΑΛΟΠΙΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ Σήμερα θα σας παρουσιάσω την συνταγή που παρουσίασα χτές στο food festival του Mediterranean[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤα eggs Βenedict είναι με διαφορά, το αγαπημένο μου πρωϊνό ή brunch αυτές τις λίγες φορές τον χρόνο που λέω να το ρίξω έξω απ’ το πρωί. Θεωρείται από πολλούς[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά500 γραμ. αλεύρι1 φακ. ξηρή μαγιά1 αυγό2 κουτ.γλ. ζάχαρη160 ml γάλα χλιαρό1 κουτ.γλ. αλάτι3 κουτ.σούπας βούτυρο λιωμένο10-15 φέτες ζαμπόν10-15 φέτες τυρί[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά 6 λεπτές φέτες μοσχαρίσιο κρέας (σνίτσελ) 6 φέτες μαλακό, κίτρινο τυρί που λιώνει 6 φέτες ζαμπόν 2 αυγά 1 κουταλιά λάδι και επιπλέον λάδι για το[...]
Πηγή: icookgreek.comΞέρω η λέξη τηγανητό στις μέρες μας δεν είναι και πολύ της μόδας, αλλά αν είναι να κάνεις το τέλειο club, πρέπει να ξεχάσεις τους περιορισμούς. Με κομμάτια[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΧρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη!! Καλώς σας ξαναβρίσκουμε φίλοι μας! Ελπίζουμε να περάσατε όμορφα τις άγιες τούτες μέρες! Κοντά σας και πάλι, με πολλές πολλές[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣύμφωνα με την Διεθνή Ένωση Κατά του Καρκίνου –της οποίας πρωτοβουλία ήταν και η θέσπιση της 4ης Φεβρουαρίου ως παγκόσμιας ημέρας κατά της επάρατης[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΣε όλα τα σπίτια, ανάμεσα στα απομεινάρια της Λαμπρής κάθε χρόνο βρίσκεται αρκετό αρνάκι. Πιστή στη λογική «τίποτα δεν πάει χαμένο», σας προτείνω[...]
Πηγή: bostanistas.gr...με πατάτες και γλυκοπατάτες Καλή σας μέρα!! Υπάρχουν φορές που ένα υλικό κάνει τη διαφορά σε ένα πιάτο ...δεν συμφωνείτε;;;; Αλλά, ας ξεκινήσουμε από την[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠαϊδάκια με κόκκινη σάλτσα, ελιές και χαλούμι & βουτυράτο πλιγούρι Θυμάστε την ταινία "Πολίτικη Κουζίνα", όπου ο παππούς του πρωταγωνιστή ήταν ιδιοκτήτης[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΥλικά Μοσχάρι 6 τεμ λεπτές φέτες Ζαμπόν 200 γρ. Λευκό κρασί 1 ποτήρι του κρασιού Φασκόμηλο 6 φύλλα Ελαιόλαδο 5 κουταλιές της σούπας Αλάτι-πιπέρι Οδηγίες[...]
Πηγή: chefoulis.grΛίγοι, ή μάλλον ελάχιστοι, εργένηδες ανήκουν στη - ζηλευτή είναι η αλήθεια - κατηγορία ανδρών που τις ώρες της πείνας θα αρκεστούν σε λιτές λύσεις, όπως[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι Κινέζοι αγαπάνε το ρύζι σκέτο, στον ατμό, αχνιστό και αφράτο. Στην Ευρώπη προτιμάμε το κινέζικο ρύζι τηγανητό, με το οποίο κακώς συνοδεύουμε το ξινόγλυκο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜη με φανταστείτε καμιά παραδοσιακή μαγείρισσα με σκούφο και ποδιά. Είμαι μια σύγχρονη γυναίκα που αγαπώ το καλό φαγητό και μ΄αρέσει να δοκιμάζω νέες[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΚαι για να συνοδεύσουμε το καυτερό BBQ της Χαράς , δύο σαλάτες που ταιριάζουν πολύ με τα κρεατικά και είναι και εύκολες. Μια πατατοσαλάτα χωρίς μαγιονέζα και[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.gr“Moglie, vai a fa' "fancù"!!! “ .... Όσοι γνωρίζουν, έστω και λίγα, ιταλικά, ας μη βιαστούν να με παρεξηγήσουν. Κι ας προσφέρομαι τόσο συχνά για κάτι τέτοιο.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Συνταγής 6 αυγά 3 φέτες ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια 4 κ.σ. ελαιόλαδο 4 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 κολοκύθια ψιλοκομμένα 2 πατάτες βρασμένες ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΥλικά (για 15 ρολάκια) 5 φιλέτα ψαρονέφρι 15 φέτες ζαμπόν μπούτι 15 μπαστουνάκια τυρί σκληρό(γραβιέρα,ρεγκάτο) 3-4 κ.σ φυτίνη 2/3 ποτηριού κρασί λευκό ¼[...]
Πηγή: greekmasa.grπιροσκί Συστατικά 1/2κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1φακελάκι μαγιά 2αυγά (ένα για τη ζύμη και ένα για να κλείσει ευκολότερα το φυλλαράκι που θα έχουμε[...]
Πηγή: zannetcooks.com