Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 168 συνταγές
4 φέτες μοσχαρίσιο φιλέτο (περίπου 1 κιλό) ανάλογα τα άτομα 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε λεπτές φέτες φέτες Αγγουράκι τουρσί λεπτοκομμένες 8 Φέτες μπέικον (2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή η συνταγή ανήκει στην παράδοση της περιοχής Piemonte, και συγκεκριμένα στην περιοχή Limone. Ένα νόστιμο πιάτο με βέβαιη επιτυχία. Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 4 άτομα 400 γραμ. βρασμένο κρέας κομμένο σε χοντρούς κύβους 2 κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες 3 αγγουράκια τουρσί κομμένα σε ροδέλες ελαιόλαδο 2 κουτ.του[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΤα ντολμαδάκια με κιμά τυλιγμένα σε αμπελόφυλλο με σάλτσα αυγολέμονο, είναι ένα απ’ τα πιο γνωστά διεθνώς ελληνικά πιάτα, με ρίζες βέβαια στην Μικρά Ασία και[...]
Πηγή: caruso.grΈχει υποβληθεί από Jabe Κυριακή, 26/10/14 Υλικά:1 κιλό Μοσχαρίσιο κρέας1/2 κουτ. Βούτυρο4 φύλλα Δάφνη4 κουτ. Ελαιόλαδο1/2 κιλό Κοφτό Μακαρονάκι1 ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (για 4 άτομα) 500γρ. μοσχάρι σε μπουκιές 500γρ. ασπρομανίταρα μικρά 10-15γρ. αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι 1 ποτήρι γλυκό κρασί (πχ. Σάμου) 1 πιπεριά[...]
Πηγή: greekmasa.grΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΑ Αφρατα κεφτεδακια, οπου αντικατεστησα το ψωμι με βρασμενη πατατα, πραγμα που ειχε ως αποτελεσμα να αποκτησουν μια βελουδινη υφη. Τα διαφορα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr500 γραμ. κριθαρακι χοντρο ελαιολαδο για το τσιγαρισμα 4 φλυτζανια κεμπαπ σογιας (στα σουπερμαρκετ θα βρειτε της μαρκας fytro) 1 μικρο κρεμμυδι ξερο 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά συνταγής 1 κιλό συκώτι μοσχαρίσιο κομμένο σε φέτες αλεύρι αλάτι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα χυμός λεμονιού ρίγανη Εκτέλεση συνταγής Πλένετε και[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο στιφάδο, κλασικό χειμωνιάτικο φαγητό του βουνού, θεωρείται ιδανικό στην εκδοχή με λαγό ή αγριογούρουνο, αλλά βέβαια συχνά γίνεται με μοσχάρι ή κουνέλι. Τα[...]
Πηγή: caruso.grΛαχανοντολμάδες Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 40 λεπτά Μερίδες: 8 Υλικά 1/2 κιλό κιμά ανάμεικτο (250γρ μοσχαρίσιο, 250γρ χοιρινό) 1/2[...]
Πηγή: kouzzzina.grΤο πιο διάσημο αλλαντικό του κόσμου! Εφευρέθηκε από τους Σουμέριους από το 3.000 π.Χ. όμως και οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πάρα πολύ καλά την νοστιμιά και[...]
Πηγή: greekmasa.grΚΙΜΑΣ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΥΛ Υλικά 350 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο 250 γραμμάρια κιμά χοιρινό 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο 2 κουταλιές σούπας[...]
Πηγή: greekouzina.grΤα γιουβαρλάκια ομολογώ ότι όταν μεγάλωνα, δεν ήταν ανάμεσα στα φαγητά που λαχταρούσα. Στο μυαλό μου είχαν τοποθετηθεί ως μια νερόβραστη εναλλακτική των[...]
Πηγή: caruso.grΕιναι η κλασική συνταγή για στιφάδο, πολύ νόστιμο. Το έχω κάνει δύο φορες μ΄αυτά τα υλικά και δεν του έλειπε τίποτα Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχαράκι σε[...]
Πηγή: cookpad.com/gr