Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Ήταν να μη γίνει η αρχή!Όταν είδα ότι είναι τόσο εύκολο να φτιάχνεις τα σοκολατένια αυγά του Πάσχα μόνος σου,σταμάτησα να τ' αγοράζω.Να βάζεις τη σοκολάτα που[...]
Πηγή: lamproukam.blogspot.grΕίναι η βάση ( γεύση) της μαγειρικής τέ χνης . Της σάλτσες τις διακρίνουμε σε λ ευκές και σκούρες , σε κρύες και ζεστές . ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ : 1. ΣΑΛΤΣΑ[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΑποφεύγω εδώ και καιρό -για την ακρίβεια ο καιρός μετράει χρόνια- να τρώω μακαρόνια και τα περισσότερα ζυμαρικά εκτός σπιτιού. Με ελάχιστες -δυστυχώς-[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα σας!! Καλή εβδομάδα!! Επιτέλους και πάλι εδώ μετά από μερικές μέρες με απίστευτο τρέξιμο. Λίγο κάποια μπισκοτάκια-τρουφάκια-σοκολατάκια-κεκάκια για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚρέας, ψάρια, λαχανικά, φρούτα, όλα τα τρόφημα τα διατηρούσαν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στην αρχαιότητα, χρησιμοποιώντας για την διατήρησή τους μέλι,[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη 800 γρ. αλεύρι 470 ml γάλα 60 ml ελαιόλαδο 50 γρ. βούτυρο 10 γρ. αλάτι 5 γρ. ζάχαρη 2 φακελάκια μαγιά Για τη γέμιση φουά γκρα [...]
Πηγή: megatv.com/cookΚαλημέρα σας!! Καλή εβδομάδα!! Επιτέλους και πάλι εδώ μετά από μερικές μέρες με απίστευτο τρέξιμο. Λίγο κάποια μπισκοτάκια-τρουφάκια-σοκολατάκια-κεκάκια για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚρέας, ψάρια, λαχανικά, φρούτα, όλα τα τρόφημα τα διατηρούσαν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στην αρχαιότητα, χρησιμοποιώντας για την διατήρησή τους μέλι,[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 μεγάλο αυγό σε θερμοκρασία δωματίου (ξεχωριστά το ασπράδι από τον κρόκο) 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 φέτες ψωμί τόστ 2 σκελίδες σκόρδο 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕντάξει, το παραδέχομαι, η γιορτή τελείωσε. Τέρμα τα τσιμπούσια και οι πανηγυρισμοί. Αλλά, αν σου έχει μείνει κάτι από όλα αυτά τα καλούδια, δεν είναι κακό να[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα (200 γρ. το καθένα) ½ γαλλικής μπαγκέτας 4 ψωμάκια χάμπουργκερ 250 γρ. φρέσκο φουαγκρά Τρούφα (ή λάδι τρούφας) 1 αβγό Κρεμμύδι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣάββατο 12 Ιανουαρίου και ώρα 20:00, το Sin Radio έκοψε την πρώτη του πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Mono Restaurant παρέα με φίλους, ακροατές και παραγωγούς.[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΛοιποοοοοοοοοοοόν... Έχω χαθεί 2-3 μέρες γιατί ήμουν στην κουζίνα και μαγείρευα. Μάζευα το σπίτι (μπλιαχ) και έφτιαχνα γλυκά και φαγητά γιατί χτες γιόρταζα.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚαλή χρονιά σε όλους! Η καινούρια χρονιά εγκαινιάστηκε γαστριμαργικώς για πρώτη φορά στη δική ΜΟΥ έδρα, αφού από τότε που καταπιάστηκα με τα μαγειρέματα το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΟ συνδυασμός πράσινων μήλων και τρούφας είναι αυτός που δίνει το στίγμα του πιάτου. Το ελαφρώς καραμελωμένο μήλο απορροφά την ευωδιά του χυμού της τρούφας και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα φαγάκι που μας ενθουσίασε! Σαλτσούλα γεμάτη εξωτικές γεύσεις και αρώματα, που τύλιξε πικάντικες μικρές μπαλίτσες, και έκανε κάθε μπουκιά αληθινή[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟι κρεοπώλες της Norcia, στην επαρχία της Perugia, στην Umbria, έχουν μάστερ στον χειρισμό και στην αξιοποίηση του χοίρου. Από παλιά. Η Norcia φημίζεται για[...]
Πηγή: pandespani.com