Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Tα μοσχαρίσια ή βοδινά μάγουλα δεν είναι τα πραγματικά μάγουλα της αγελάδας ή του βοδιού, αλλά ο μυς του μάγουλου του κεφαλιού του ζώου, που είναι άπαχος[...]
Πηγή: pandespani.comΤο πετιμέζι, το παχύρρευστο σιρόπι που φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο, το βρίσκουμε σε περιοχές της Ελλάδας που παράγεται κρασί Για την Ιστορία O Αθήναιος[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΣήμερα αγαπητοι μου λέω να γκουρμεδιάσουμε λίγο. Ο καιρός δεν είναι ούτε για φασολάδες , ούτε για μουσακάδες. Όχι ότι θα δείτε ουδέποτε τέτοιες συνταγές από[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια τα επικίνδυνα πρόσθετα τροφίμων «Ε» ενημερώνει η Ένωση Καταναλωτών Βόλου τους πολίτες προκειμένου να ξέρουν τι να αποφεύγουν και τι να επιλέγουν[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΑν νομίζεις ότι αυτό που τρως στα McDonald’s είναι «κιμάς σόγια» ή κρέας αλόγου, αφού διαβάσεις αυτά που ακολουθούν, θα ευχόσουν να είχες φάει[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά (4) : 1,5 φλιτζ. καπνιστός σολομός 1 φαγκαλάκι ζελατίνη ½ φλιτζ. κρύο νερό ? φλιτζ. μαγιονέζα 1/4 φλιτζ. κρέμα γάλακτος ελάχιστος χυμός λεμονιού [...]
Πηγή: yumyum.grΥποτίθεται ότι τα «σκωτσέζικα αυγά» είναι μια εφεύρεση του λονδρέζικου ντελικατέσεν Fortnum & Mason, που χρονολογείται από το 1736. Η συνταγή[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ κόρη μου που διαμένει στην Αγγλία κάνει μία διατροφή (δίαιτα) και είναι πολύ ευχαριστημένη, οπότε κάθισε να μου τη γράψει και εγώ σας τη μεταφέρω: Στην[...]
Πηγή: syntagesmamas.grμάγουλα μοσχαρίσια με Barolo Tα μάγουλα μοσχαρίσια ή βοδινά δεν είναι τα πραγματικά μάγουλα της αγελάδας ή του βοδιού. Αλλά ο μυς του μάγουλου του κεφαλιού του[...]
Πηγή: pandespani.comΚάθε χρόνο, κυρίως αυτή την εποχή, παίρνω αρκετά μηνύματα από αγχωμένους φίλους και φίλες που κάνουν τη δίαιτα με επιτυχία και δεν ξέρουν πως να τη συνεχίσουν[...]
Πηγή: dukandiaita.blogspot.gr50 γρ. φασόλια ροβίτσα 600 γρ. σπάλα ή ελιά μόσχου σε λεπτά κομματάκια 1 φακελάκι μείγμα tocino 2 φλ. ζεστό νερό ελαιόλαδο (κανονικά θέλει λαρδί) Οδηγίες 50[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι παραγωγοί τροφίμων σήμερα, χρησιμοποιούν πρόσθετες και χημικές ουσίες στα προϊόντα τους για να τα κάνουν «καλύτερα» και να διαρκέσουν περισσότερο. Καθώς οι[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΕίναι η βάση ( γεύση) της μαγειρικής τέ χνης . Της σάλτσες τις διακρίνουμε σε λ ευκές και σκούρες , σε κρύες και ζεστές . ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ : 1. ΣΑΛΤΣΑ[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΜΠΟΥΚΙΕΣ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΑΥΓΑ Υλικά ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 450 γραμμάρια αλεύρι Αλατοπίπερο 100 γραμμάρια βούτυρο 275 γραμμάρια νερό ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 2 κουταλιές γλυκού Λάδι[...]
Πηγή: greekouzina.gr