Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 82 συνταγές
Στη συνοικία του Τζιχάνγκιρ (στο Πέρα), για πολλά – πολλά χρόνια, η Ρωμέισα Κυβέλη έφτιαχνε αυτούς τους κιοφτέδες. Φορούσε το τουλπάνι της (μη τυχόν και πέσει[...]
Πηγή: cookpad.com/grhttp://bletsas.gr Ο ΕΥΤΥΧΗΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ Μπιφτέκια και σάλτσα από πιπεριές φλωρίνης Υλικά: 1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά 1-2 κουταλιές ελαιόλαδο 5 πιπεριές φλωρίνης[...]
Μη με φανταστείτε καμιά παραδοσιακή μαγείρισσα με σκούφο και ποδιά. Είμαι μια σύγχρονη γυναίκα που αγαπώ το καλό φαγητό και μ΄αρέσει να δοκιμάζω νέες[...]
Πηγή: syntagesmamas.grή αλλιώς :Μπιφτέκια στη γάστρα ΥΛΙΚΑ 500 γρ κιμά ανάμεικτο (μοσχάρι χοιρινό) 1 κρίθινο παξιμάδι αλεσμένο 1 αυγό Μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κτσ μουστάρδα 1 κτσ[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΑπό που προέρχεται; Μετά τις πρώτες βροχές αρχίζουν να βλασταίνουν πολλά εδώδιμα χορταρικά. Ανάμεσά τους είναι και οι βρούβες. Με τα ονόματα βρούβα, λαψάνα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά Για ένα ταψάκι 30 εκ. 1 μικρό λάχανο βρασμένο 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 250 γρ. ρύζι καρολίνα 1 πράσο κομμένο σε λεπτές ροδέλες 1 μεγάλο κρεμμύδι[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥΛΙΚΑ (2 ΑΤΟΜΑ): 2 Σπαλομπριζόλες μοσχαρίσιες 5-6 πατάτες μεσαίες 1 ματσάκι άνηθο 150 γρ. βούτυρο αλατισμένο 1 σκελίδα σκόρδο 100 γρ παρμεζάνα τριμμένη 100 ml[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.grΤι χρειαζόμαστε: 1250 γρ μοσχάρι 6-7 κρεμμύδια φρέσκα 5 σκελίδες σκόρδο (προαιρετικά) 3 μαρούλια 1/3 του ποτηριού λάδι 2 αυγά 2-3 λεμόνια 1 μάτσο άνηθο αλάτι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕλαφρύ φαγητό αλλά και... νόστιμο. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχάρι 1 κιλό καρότα (κομμένα σε λεπτές ροδέλες) 5-6 κρεμμυδάκια φρέσκα με το πράσινο (σε ροδέλες)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπλά εγώ στο τέλος πρόσθεσα ελάχιστο άνηθο ψιλοκομμένο για γαρνίρισμα και λίγο κουρκουμά όταν πρόσθεσα και τα λαχανικά μου!! Υλικά 1200γρ. μοσχάρι ελιά ή χτένι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά συκώτι μοσχαρίσιο: 600 γρ. φύλλα ιβίσκου: 30 γρ. νερό: 1lt κρέμα γάλακτος 3% ή 15%: 150ml βούτυρο: 40 γρ. σε θερμοκρασία δωματίου αλεύρι: 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: icookgreek.com1/2 κιλό μοσχάρι ή βοδινό σε μεριδες 3 κρεμμύδια ψιλοκομμενα 3 πατάτες τετράγωνακια 2 καρότα τετράγωνακια 3 χούφτες λάχανο ψιλοκομμένο όπως στις σαλάτες 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈχουμε φτάσει αισίως τα μέσα Μαρτίου και βρισκόμαστε εν μέσω Μεγάλης Σαρακοστής. Εγώ θα την πω την αμαρτία μου... Δε νηστεύω. Γι' αυτό και έφτιαξα σήμερα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ συκωταρια αυτή είναι πολιτικη συνταγη και ειναι πολύ μυρωδατη και νοστιμη ακομα και για αυτους που δεν την πολυαγαπουν.Κανονικα γινεται με μοσχαρισιο συκωτι[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά για το αρωματικό βούτυρο: 300 γρ.βούτυρο αγελάδος κομμένο σε κύβους και σε θερμοκρασία δωματίου 1/2 σκελίδα σκόρδου λιωμένη 80 γρ.φυλλαράκια από[...]
Πηγή: greekcook.grΑναρτήθηκε στις 20/07/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Ρύζι - Ριζότο, Συνταγές Μαρουλοντολμάδες σε κόκκινη σάλτσα Μια συνταγή για ένα ελληνικό[...]
Πηγή: sintayes.grΓια 3-4 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μοσχάρι | αγκινάρα Διαφημίσεις 800 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο μισό καρβέλι ψωμί (μόνο την[...]
Πηγή: toarkoudi.grΤο κροτάλισμα απ’ τις εξατμίσεις της Harley καθώς ανέβαινε την τελευταία ανηφόρα της ορεινής διαδρομής πάνω απ’ το Προκόπι, αντήχησε στην πλαγιά, διακόπτοντας[...]
Πηγή: pandespani.com1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο χωρίς λίπος 1 κρεμμύδι ένα ματσάκι κρεμμυδάκια 1 πράσσο (μόνο το άσπρο) 1/2 ματσάκι μαϊδανο 1/2 ματσάκι άνηθο 1 κ.σ. δυόσμο 1 κ.γ.[...]
Πηγή: cooktherapy.grΆλλο ένα φαγητό που φτιάχτηκε εξαιτίας της Ειρήνης. Είχε βγάλει η Μαρία κιμά να φτιάξει μπιφτέκια κι η Ειρήνη κόλλησε: αντί μπιφτέκια να γίνει κιμαδόπιτα. Κι[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΑν και οι περισσότεροι foodbloggers έχουν ξεκινήσει την ανάρτηση νηστίσιμων συνταγών, εγώ για σήμερα ακόμη θα συνεχίσω με κρέας. Με φαγητό της εποχής, ένα από[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr