Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 77 συνταγές
Υλικά Μοσχάρι 6 τεμ λεπτές φέτες Ζαμπόν 200 γρ. Λευκό κρασί 1 ποτήρι του κρασιού Φασκόμηλο 6 φύλλα Ελαιόλαδο 5 κουταλιές της σούπας Αλάτι-πιπέρι Οδηγίες[...]
Πηγή: chefoulis.grΛίγοι, ή μάλλον ελάχιστοι, εργένηδες ανήκουν στη - ζηλευτή είναι η αλήθεια - κατηγορία ανδρών που τις ώρες της πείνας θα αρκεστούν σε λιτές λύσεις, όπως[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι Κινέζοι αγαπάνε το ρύζι σκέτο, στον ατμό, αχνιστό και αφράτο. Στην Ευρώπη προτιμάμε το κινέζικο ρύζι τηγανητό, με το οποίο κακώς συνοδεύουμε το ξινόγλυκο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiOlla podrida, η «καθολική»: Η όγια ποδρίδα, η κοτόσουπα με διάφορα κρεατικά (είναι αυτό που λέμε εμείς «βραστό»), βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ: (η ποσοτητα των υλικων ειναι αναλογη με τον αριθμο των κλαμπ σαντουιτσ που θα φτιαξουμε.Στην εκτελεση χρησιμοποιουμε υλικα για 1 κλαμπ.Αναλογα τον[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr…….. το λατρεμένο!! Δεν θυμάμαι παιδικά γενέθλια χωρίς τυροπιτάκια κουρού , λουκανικοπιτάκια και κλαμπ σάντουιτς , που με ευχαρίστηση τιμούσαν[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜη με φανταστείτε καμιά παραδοσιακή μαγείρισσα με σκούφο και ποδιά. Είμαι μια σύγχρονη γυναίκα που αγαπώ το καλό φαγητό και μ΄αρέσει να δοκιμάζω νέες[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο ρύζι είναι το καλύτερο συνοδευτικό για κρέατα, είτε ψητά, είτε κοκκινιστά, είτε ψητά της κατσαρόλας. Με την φαντασία μας και υλικά της αρεσκείας μας,[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΚαι για να συνοδεύσουμε το καυτερό BBQ της Χαράς , δύο σαλάτες που ταιριάζουν πολύ με τα κρεατικά και είναι και εύκολες. Μια πατατοσαλάτα χωρίς μαγιονέζα και[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΣτα δυόμισι χρόνια που έζησα στη Νέα Υόρκη ως μεταπτυχιακός φοιτητής στην αρχή των 80’s, πήρα μια καλή γεύση από πρώτο χέρι απ’ τον γαστρονομικό χαρακτήρα της[...]
Πηγή: pandespani.comΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.gr(Με αλεύρι, ελαιόλαδο, πιπεριές και αλλαντικά) Τα Migas γεννήθηκαν στις τραχιές πεδιάδες της Ισπανίας, δημιουργήματα βοσκών που πολλές φορές δεν είχαν στη[...]
Πηγή: cookpad.com/gr“Moglie, vai a fa' "fancù"!!! “ .... Όσοι γνωρίζουν, έστω και λίγα, ιταλικά, ας μη βιαστούν να με παρεξηγήσουν. Κι ας προσφέρομαι τόσο συχνά για κάτι τέτοιο.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠολλά χρόνια ο άνδρας μου, μου ζητούσε να φτιάξω καπνιστές μπριζόλες αλλά εγώ έβρισκα μόνο εισαγωγής και το απέφευγα. Αυτή τη φορά στο χασάπη βρήκα καπνιστές[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ όγια ποδρίδα βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική συνταγή. Τη μνημονεύει ακόμα και ο Σάντσο Πάντσα στο «Δον Κιχώτης της Μάντσα». Στην Ισπανία[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΥλικά Συνταγής 6 αυγά 3 φέτες ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια 4 κ.σ. ελαιόλαδο 4 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 κολοκύθια ψιλοκομμένα 2 πατάτες βρασμένες ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΥλικά (για 15 ρολάκια) 5 φιλέτα ψαρονέφρι 15 φέτες ζαμπόν μπούτι 15 μπαστουνάκια τυρί σκληρό(γραβιέρα,ρεγκάτο) 3-4 κ.σ φυτίνη 2/3 ποτηριού κρασί λευκό ¼[...]
Πηγή: greekmasa.grΠαϊδάκια με κόκκινη σάλτσα, ελιές και χαλούμι & βουτυράτο πλιγούρι Θυμάστε την ταινία "Πολίτικη Κουζίνα", όπου ο παππούς του πρωταγωνιστή ήταν ιδιοκτήτης[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΓια 4 άτομα 1 φλυτζάνι ρυζιού 100 γραμμάρια ροκφόρ λιωμένο 100 γραμμάρια χαλούμι τριμμένο 100 γραμμάρια ζαμπόν ψιλοκομμένο Μισό φλιτζάνι καρυδόψιχα τριμμένη 1[...]
Πηγή: sidagi.grΣύμφωνα με τον σεφ Άντονι Μπουρντέν, η κορυφή της τέχνης των σάντουιτς βρίσκεται στην Ουρουγουάη και λέγεται chivito. Είναι το εθνικό φαγητό της χώρας και[...]
Πηγή: bostanistas.gr