Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 85 συνταγές
H Ζαμπία είχε μια πολύ κλασσική ελληνική συνταγή για το κουνελάκι στιφάδο, τις προηγούμενες μέρες. Την λιμπίστηκα είναι αλήθεια και της το έγραψα, αλλά τα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚάθε χρόνο τέτοια εποχή, λίγο πριν μαζέψουμε τις ελιές για να κάνουμε το λάδι μας, απαραιτήτως θα μαζέψουμε μια εύλογη ποσότητα για να τις κάνουμε τσακιστές.[...]
Πηγή: bostanistas.grΓράφει και διηγείται ο κ. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ - Αη Γιώργης Αυλωναρίου Το κείμενο απεικονίζει την τρόπο που έβγαινε το ελαιόλαδο στο λιοτρίβι και τη ζωή του[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΕίναι απλό φαγητό αλλά ιδιαίτερο στη γεύση, χάρις στα σπόρια του κάρδαμου που θα του δώσουν ξεχωριστό άρωμα. Υλικά 1 κουνέλι κομμένο σε μερίδες 3 σκελίδες[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 1 κουνέλι περίπου 1 1/2 κιλό 3/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο 180 ml κρασί ροζέ 2 κουταλιές της σούπας ξίδι 2 κουταλιές σούπας ρίγανη ή θυμάρι 250 -300 γρ[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Κουνέλι ή λαγός 1 με 2 κιλά Ελαιόλαδο 2 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Χυμός λεμονιού 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Σκόρδο 2-3 σκελίδες Πατάτες 1 1/ 2 κιλό Αλάτι -[...]
Πηγή: chefoulis.grΤα φαγητά στη γάστρα τα προτιμάμε γιατί είναι πολύ εύκολα στην παρασκευή και δε χρειάζονται καθόλου επίβλεψη, επομένως δε μας περιορίζουν στο ελάχιστο. Η[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΈνα θαυμάσιο παραδοσιακό κρητικό πιάτο! Τα μισά από τα κουνέλια που εκτρέφονται στην Ελλάδα, βρίσκονται στην Κρήτη! Τυχαίο; Καθόλου τυχαίο αν λάβουμε υπόψη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά κουνέλι: 1 1/2 κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο: 1 κιλό καθαρισμένα, ολόκληρα ζωμός κότας: 1 λίτρο ελαιόλαδο: 50 ml φύλλα δάφνης: 6 πιπέρι μαύρο: 10 κόκκοι[...]
Πηγή: icookgreek.comΉταν το τελευταίο μάλλον γεύμα που κάναμε για καλοκαίρι, παρόλο που ήταν μέσα Σεπτέμβρη πια. Ο καλοκαιρινός καιρός μας επέτρεψε όχι μόνο να παραμείνουμε έξω[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑγαπημένο φαγητό για γερά στομάχια!! Υλικά: 1 κιλό μοσχάρι κατά προτίμηση ελιά, κομμένο σε κομμάτια. 1 κιλό καθαρισμένα κρεμμυδάκια για στιφάδο φρέσκα 2-3[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.gr... στο κρασί και στη ρίγανη! Βάζουμε το κουνέλι (κομμένο σε κομμάτια- εγώ παίρνω μόνο μπούτια- πλυμένο και στεγνωμένο καλά) να ροδίσει απ΄όλες τις[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑυτή η συνταγή δεν είναι η αυθεντική καθώς το Τριπολιτσιώτικο Λαγωτό έχει ψωμί αντί για φέτα. Επειδή όμως δεν άρεσε στην οικογένεια προσαρμόσαμε το φαγάκι στα[...]
Πηγή: greekmasa.grPost Views: 113 Υλικά Για το ρύζι 250 γρ. ρύζι μπασμάτι αλάτι πιπέρι θυμάρι Για τις μπριζόλες 2 κ.γ. ζάχαρη για τη μαρινάδα 2 μπριζόλες μοσχαρίσιες χωρίς[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΥλικά (για 4 άτομα) 1 κουνέλι 2 κλαράκια δεντρολίβανου 1 πράσο 3 καρότα 2 κρεμμύδια 2 λίτρα μαυροδάφνη 5 κόκκοι μπαχάρι 1 μασουράκι κανέλας 1 πακέτο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1 κουνέλι περίπου 1 1/2 κιλό 3/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο 180 ml κρασί ροζέ 2 κουταλιές της σούπας ξίδι 2 κουταλιές σούπας ρίγανη ή θυμάρι 250 -300 γρ[...]
Πηγή: icookgreek.com