γλυκα ψυγειου | τηγανοψωμο ευκολο χωρις μαγια | κολοκυθοανθοι σαλατα | κεικ με ηλιέλαιο | πως να προσθεσω γευση στο φαγητο | παγωτο ευκολο με μορφατ | kotopoulo sintages fileto | smoothie με λιγα υλικα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στο τηγανι

Βρέθηκαν 12 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Εσκαλόπ με σάλτσα ‘Café deParis’, al Caruso |[...]

Το Entrecôte Café de Paris είναι από τις πιο εμβληματικές διεθνείς συνταγές, με ενδιαφέρουσα ιστορία και ιδιαίτερο μυστήριο να την περιβάλλει. Γιατί μέχρι[...]

Πηγή: caruso.gr
Μοσχάρι με μανιτάρια και umami paste

Σε ένα απλό φαγητό μπορείς να δόσεις μια άλλη διάσταση προσθέτοντας κάτι τις,όπως ένα ποτήρι καλού κρασιού ή ένα ποτήρι μπύρας ή λίγη πάστα umami. Επιπλέον ένα[...]

Πηγή: asproylas.blogspot.gr

Gourmet Φιλέτο Ταρτάρ (tartare) αλα Pandespani

Το ταρτάρ (steak tartare ή fillet americain), για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν, είναι ένα μπιφτέκι από ωμό φιλέτο μοσχαριού αναμεμιγμένο με ποικιλία υλικών όπως[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Ελλήνων γεύσεις

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! Το Πάσχα ήρθε κι έφυγε και ένα έχω να δηλώσω. Έφαγα τόσο πολύ που δεν έχω ξαναφάει στη ζωή μου. Τέτοια λαιμαργία είχε καιρό να[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Όλη η ιστορία και ο μύθος για το στέικ ταρτάρ |[...]

Υπάρχουν κάποιες ιστορίες που ο μύθος τέμνει σε τόσα σημεία την πραγματικότητα ώστε δεν είσαι ποτέ σίγουρος για την αληθινή. Όταν συμβαίνει αυτό, νιώθω την[...]

Πηγή: caruso.gr
η ιστορία του μπέργκερ - απ' τα σαλόνια[...]

Το χάμπουργκερ είναι ένα καλό παράδειγμα -όχι το μοναδικό- για να δει κανείς, αν και απλοϊκά ως ένα βαθμό, την παγκοσμιοποίηση μέσα από το φαγητό. Έχει παλιά[...]

Πηγή: pandespani.com
κροστίνι με συκωτάκια: from Tuscany with love -[...]

Αν υπήρχαν δυναμόμετρα να μετράνε την ‘άγνωστη’ ένταση των τόπων, στο δικό μου η Τοσκάνη που γνώρισα θα είχε φτάσει την θλίψη (από το σύνθλιψη), εξασφαλίζοντας[...]

Πηγή: pandespani.com
το απόλυτο Steak Tartare (για τον Hannibal[...]

Ο καθένας που κουβαλά ένα ταμπού με το ωμό κρέας έχει και κάποια ιστορία απέχθειας  ή κινδύνου υγείας να διηγηθεί σχετικά με το στέικ ταρτάρ –steak tartare-,[...]

Πηγή: pandespani.com
Tartare story: Από τον Τζένγκις Χαν στα σαλόνια[...]

Υπάρχουν κάποιες ιστορίες που ο μύθος τέμνει σε τόσα σημεία την πραγματικότητα ώστε δεν είσαι ποτέ σίγουρος για την αληθινή. Όταν συμβαίνει αυτό, νιώθω την[...]

Πηγή: pandespani.com
Μακαρόνια με κεφτεδάκια και σάλτσα ντομάτα

Πλουσιότατη μακαρονάδα με πολύ αφράτα κεφτεδάκια και νοστιμότατη σάλτσα ντομάτας. Θα την λατρέψουν και οι πιο δύσκολοι. Προετοιμασία: 40 λεπτά | Μαγείρεμα: 60[...]

Πηγή: xryses-syntages.gr
κροστίνι με πατέ από συκωτάκια: from Tuscany[...]

Κροστίνι με πατέ από συκωτάκια πουλιών, αρωματισμένα με φασκόμηλο Αν υπήρχαν δυναμόμετρα να μετράνε την ‘άγνωστη’ ένταση των τόπων, στο δικό μου, η Τοσκάνη που[...]

Πηγή: pandespani.com
Άγκερ Ουριγουέν & Άλβαρο Βιλιασάντε: δύο[...]

Άγκερ Ουριγουέν (αριστερά) & Άλβαρο Βιλιασάντε – οι δύο Ισπανοί σεφ στην κουζίνα του εστιατορίου Βυζαντινό, στο Hilton Άγκερ Ουριγουέν Ουρίμπε και Άλβαρο[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy