Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
υλικά 900 γρ. χοιρινό κρέας από πανσέτα, κομμένο σε κύβους 3 εκ. 500 γρ. λινγκουίνε (ζυμαρικό) 1 φλ.κ. λευκό κρασί 4 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΧρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά Υλικά για 1 κιλό: 500 γρ. χοιρινή πανσέτα 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 1 σφηνάκι ελαιόλαδο 1/2 κ. γλ. κύμινο 1 κ. γλ. ρίγανη λίγο[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΧωριάτικο ρολό Υλικά 1 φύλλο σφολιάτας 300 γραμμάρια κοτόπουλο χωρίς κόκαλο 100 γραμμάρια μοσχάρι 100 γραμμάρια χοιρινό συκώτι 100 γραμμάρια παντσέτα 2[...]
Πηγή: greekouzina.grΠΑΝΤΣΕΤΑ ΤΕΡΙΓΙΑΚΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Ημέρα της διαδικτυακής συνάντησης με την παρέα των Quanti Modi di Fare e Rifare σήμερα και συνεχίζουμε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟυρά μοσχαριού με αρώματα και σέλινο (coda alla vaccinara) (Φωτ.: pandespani.com) Το εξαιρετικής νοστιμιάς, ρουστίκ εμφάνισης πιάτο με τη σιγομαγειρεμένη ουρά[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΟυρά μοσχαριού με αρώματα και σέλινο (coda alla vaccinara) (Φωτ.: pandespani.com) Το εξαιρετικής νοστιμιάς, ρουστίκ εμφάνισης πιάτο με τη σιγομαγειρεμένη ουρά[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr2 κιλά μοσχαρίσιο κρέας (από σπάλα, κιλότο, κλπ) κομμένο σε μικρά κυβάκια (3 με 4 εκ.) 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 καρότα τριμμένα στον τρίφτη 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα!! Η μνήμη της γεύσης λειτουργεί κάποιες φορές με έναν πολύ μυστήριο τρόπο. Μια και μόνον μπουκιά φρικασέ με ταξίδεψε χρόνια πίσω...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα!! Η μνήμη της γεύσης λειτουργεί κάποιες φορές με έναν πολύ μυστήριο τρόπο. Μια και μόνον μπουκιά φρικασέ με ταξίδεψε χρόνια πίσω...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑγαπημένη συνταγή που πέτυχε εντελώς τυχαία με υλικά που έιχα στα χέρια μου εκείνη τη στιγμή. Ένα γρήγορο, εύκολο και νόστιμο πιάτο. Αν χρησιμοποιήσετε έτοιμο[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ αρωματική, σιγομαγειρεμένη με σέλινο ουρά του βοδιού (της αγελάδας γενικά) ονόματι Coda alla Vaccinara είναι ένα από τα τυπικά πιάτα της κουζίνας της Ρώμης[...]
Πηγή: pandespani.comΗ γνωστή, αγαπημένη ελληνική μπύρα ΑΛΦΑ, μου ζήτησε ως fοοd blogger, να γράψω tips για μια Τσικνοπέμπτη στο σπίτι, παρέα με μπύρα και φίλους. Εγώ τα ενσωμάτωσα[...]
Πηγή: caruso.grΑναρτήθηκε στις 27/11/2016 σε Ζυμαρικά, Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Αυθεντική σάλτσα Μπολονέζ με μακαρόνια Μια υπέροχη, αυθεντική, Ιταλική σάλτσα[...]
Πηγή: sintayes.grΛαπαρός είναι ο χαλαρός και είναι λέξη που χρησιμοποίησε ο Αριστοτέλης. Λαπάρα ή λαγώνα είναι μαλακό μέρος του σώματος, ανάμεσα στα πλευρά και το ισχίο, και[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (6 μερίδες) : 500 γρ. λιγκουίνια 2 κουταλιές ελαιόλαδο 200 γρ. καπνιστό μπέικον αέρος ή πανσέτα, κομμένα σε κλεπτές φέτες 3 μεγάλες σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: yumyum.grΤο καθιερωμένο πλέον κυριακάτικο πιάτο μας, σήμερα προέρχεται από την Κορέα. Πρόκειται για ένα απ' τα πλέον διάσημα κορεάτικα πιάτα: το bulgogi. Κρέας[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr4 κομμάτια από κότσι μοσχαρίσιο κρέας με κόκαλα, κομμένο σε φέτες 3-5 cm πάχος 4 κουταλιές της σούπας αλεύρι 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 25 g βούτυρο 4[...]
Πηγή: cooktherapy.grΣτην πανέμορφη Μπολόνια, πασίγνωστη για το Ragù Bolognese βρίσκουμε και μια πολύ ενδιαφέρουσα παραλλαγή της συνταγής, με χοιρινό λουκάνικο, αντί για κιμά ή[...]
Πηγή: caruso.gr