Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚολοκυθόπιτα αλμυρή με πράσινο κολοκύθι Από το κτήμα κάθε φορά δεν προλαβαίνω τα κολοκυθάκια, όταν λοιπόν ξεχνώ να τα κόψω μικρά ή κάποιο μου ξεφεύγει γίνονται[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΕιναι ευκολη και δροσερη! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλο καρπουζι (μονο αυτο που τρωμε) χωρις κουκουτσια πολτοποιημενο στο μουλτι 200γρ. ζαχαρη 180γρ. βουτυρο λιωμενο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥπέροχα κουλουράκια λαδιού με πετιμέζι «νέας εσοδείας»! Η συνταγή είναι από τετράδιο αγαπημένης και εξαιρετικής μαγείρισσας που δεν είναι πια μαζί[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια μια ακόμη φορά χάθηκε ανάρτηση!!!!!!!! Δεν μπορώ να καταλάβω τί κάνω ή τί γίνεται!! Ξαναγράφω, λοιπόν την ίδια ανάρτηση με χθες... Ακόμα ένα καλοκαιρινό[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌταν περπατάει κανείς στους δρόμους της Αθήνας, τι πάγκο μπορεί να βρει για να αγοράσει να φάει κάτι; Βασικά με κουλούρια. Σε καμιά βόλτα (και βραδάκι) μπορεί[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΑυτό πραγματικά δεν πρέπει να το περιμένατε… Τι θα λέγατε αντί για τα καθιερωμένα μελομακάρονα, τους κουραμπιέδες και τις δίπλες να σερβίρατε στο[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΑυτό πραγματικά δεν πρέπει να το περιμένατε… Τι θα λέγατε αντί για τα καθιερωμένα μελομακάρονα, τους κουραμπιέδες και τις δίπλες να σερβίρατε στο[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΚαινούργιες αφάλες από τον Σαραντάκο. Έγραφε προχτές για το πώς πίνεται το κρασί ( δυο χρονογραφήματα του Βάρναλη ) και κάπου έγραψε για κρασοψιχιά (ψωμί μέσα[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.gr1. Κόβουμε το καρπούζι και αφαιρούμε τη φλούδα του. Βγάζουμε από κάθε φέτα τους μαύρους σπόρους. 2. Τις τοποθετούμε μέσα σε ένα σουρωτήρι και πιέζουμε καλά[...]
Πηγή: toarkoudi.grΔεν ξέρω πως τα καταφέρνω κάθε φορά και αργώ τόσο να ανεβάσω ποστ. Ενώ λέω ότι θα ανεβάζω ανά 3 μέρες και καλά, τελικά κλείνω 2 εβδομάδες και ακόμα τίποτα....[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΓια τη ζύμη 1 Κg αλεύρι 3 – 3.5 φλυτ. χυμό πορτοκάλι φρέσκο 1 κουτ/κι σόδα 2 κουτ/κια Baking powder 1 φλ. Λάδι άοσμο Αλάτι Για τη γέμιση 2 χαλούμια[...]
Πηγή: cooktherapy.grΟ Παναγιώτης Ανδρέου εντάχθηκε στη βιολογική γεωργία πριν από 17 χρόνια. Καλλιεργεί 350 στρέμματα, κάποια ημιορεινά στο χωριό Παύλος της Λιβαδειάς και κάποια[...]
Πηγή: gastronomos.gr