Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Το πράσο είναι ποώδες, διετές, ιθαγενές φυτό και ανήκει στο γένος Άλλιο και στην οικογένεια των Λειριοειδών (Liliaceae). Έχει στενή συγγένεια με το κρεμμύδι[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΑλμυρή κουλούρα, γεμιστό ψωμί ή υπερμεγέθες φουσκωτό κουλούρι; Όπως κι αν το ονομάσουμε παραμένει μια λαχταριστή, εύγευστη λιχουδιά.Η ενισχυμένη ζύμη ψωμιού,[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥλικά για τη ζύμη ½ κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις ½ κιλό αλεύρι για χωριάτικο ψωμί 2 φακελάκια ξερή μαγιά 3/4 ποτηριού λάδι 2 ποτήρια νερό[...]
Πηγή: gefsieleftherias.blogspot.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΠως μαζεύουμε τα χόρτα Τα φύλλα και τους βλαστούς τα μαζεύουμε το απόγευμα, γιατί τότε στα μέρη αυτά του φυτού έχουν συγκεντρωθεί τα δραστικά τους στοιχεία. Τα[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΚαλή κι χαρούμενη εβδομάδα !!! Καλή αρχή και καλή σχολική χρονιά,σε όλα τα μαθητούδια,τους εκπαιδευτικούς και τους εργαζόμενους στα σχολειά μας...όπως επίσης[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΌταν αφήσαμε πίσω μας το Μουσκάτ και πήραμε την μεγάλη εθνική οδό με τελικό προορισμό τη Sur, περίπου 150χλμ πιο νότια, μου έγινε άμεσα σαφές πόσο άγρια[...]
Πηγή: foodjunkie.euΥλικά συνταγής ¾ φλιτζ. ελαιόλαδο 500 γραμμ. γίγαντες 2 πράσα 2 κλωνάρια σέλερι 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ξερό κρεμμύδι 1 συσκευασία πομοντόρια (ντοματάκια)[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΚάθε μέρα πρέπει να καταναλώνουμε 6-7 μονάδες οι γυναίκες και 7-8 οι άντρες. Κάθε τροφή μετριέται ως μία μονάδα, εκτός από τις ελεύθερες τροφές. Τις ελεύθερες[...]
Πηγή: dietrecipes.grCromequis από κοτόπουλο Hot dog φούρνου Sfiha - Αραβική πίτσα Ανοικτό σάντουιτς Γίγαντες στο φούρνο Γαλλικό ψωμί σπιτικό Ζύμη για τάρτες Θεαματικό σάντουιτς[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΜΑΚΑΡΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ'ΤΑΝ ... ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! ΒΡΑΔΥΑ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΤΩΝ GREEK FOOD BLOGGERS ΣΤΑ T.G.I. FRIDAY'S ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Την Τεταρτη 5 Σεπτεμβριου, οι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr