Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 52 συνταγές
Μάρτιος... η φύση άνθισε σε πείσμα των δυσκολιών της εποχής, ο ήλιος μας καλοπιάνει συχνά πυκνά αν και ο απρόβλεπτος Μάρτιος μας φοβερίζει με τις ξαφνικές[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά για τη ζύμη του κέικ 250 γρ. καρυδόψιχα τριμμένη 2 βανίλιες 1 κουτ. γλυκού κανέλλα σκόνη 1/2 κουτ. γλυκού γαρύφαλλο σκόνη 3 κουτ. σούπας κουβερτούρα σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grTweet #pin-wrapper > a {background-image:none !important;} θα χρειαστείτε για την γέμιση 3 κούπες ψίχα κολοκύθας 1 κούπα ζάχαρη νερό 1/2 κουτί γάλα εβαπορέ[...]
Πηγή: cookingandrandomrecipes.blogspot.grΓια τη ζύμη 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 125 γρ. βούτυρο σε κυβάκια 1 αυγό 1 πρέζα αλάτι 50 γρ. ζάχαρη άχνη 2 κ.σ. γάλα (αν χρειαστεί) Για τη γέμιση 60 γρ. καστανή[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά 1 φλυτζάνι καρύδια 1 φλυτζάνι ζάχαρη 2 φλυτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1/2 φλυτζάνι γάλα 4 αυγά 200 γρ. Βιτάμ 200 γρ. κουβερτούρα 1[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΗ Σαρακοστή μπορεί σιγά σιγά να φτάνει στο τέλος της, οι ιδέες όμως για νόστιμα γλυκά δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Έχουμε φτιάξει μηλόπιτα , παστέλια,[...]
Πηγή: ediva.grΑπό την κ. Φιλιώ Γιαννακάρη - Αντιά ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΧΡΙΣΤΟΨΩΜΟ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΑΤΟ ********************************************************** 1 κιλό αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΑπό την κ. Μαίρη Ανδρέλλου - Κάρυστος Το ζύμωμα του χριστόψωμου είναι ένα παραδοσιακό Ελληνικό έθιμο και γίνεται την παραμονή των Χριστουγέννων. Το χριστόψωμο[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΥλικά για την γέμιση 1 κιλό κίτρινο κολοκύθι τριμμένο στον τρίφτη κ σουρωμένο σε τρυπιτό 1 φλ καρύδιι τριμμένο 200 γρ σταφίφες ξανθές 1κ 1/2 κ.γ κανέλα 1/2 κ.γ[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΥποσχέθηκα να σας μεταφέρω μερικές συνταγές απ΄ αυτό το βιβλιαράκι που είχε η μανούλα μου,και θα αρχίσω με την σταφιδόπιτα, γιατί έχω ακόμα στο στόμα την[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΤο αποκριάτικο έδεσμα της Μεσσαράς Η Μεσσαρά είναι η μεγαλύτερη πεδιάδα της Κρήτης, στα νοτιοδυτικά του νομού Ηρακλείου. Τόπος πλούσιος και παραγωγικός με[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈνα γλυκό που το συνηθίζουν πολύ στην Γερμανία. Καιρός να την δοκιμάσουμε και εμείς.Η συνταγή είναι της φίλης Georgia Weismuller. Γεωργία σε ευχαριστώ και[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΘυμάμαι να είμαι 14 χρόνων όταν με χτύπησε η λόξα για τις οικογενειακές μου ρίζες. Αστείο το ξέρω να προσπαθώ να πάω όλο και πιο πίσω, ρωτώντας όσα θυμάται,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr1 φλ. τσαγιού σπορέλαιο 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη μαύρη (κατά προτίμηση) 3 μεγάλα αυγά 1½ κ.γλ. κανέλα 1 πρέζα μοσχοκάρυδο 1 πρέζα γαρίφαλο ξύσμα από 1 πορτοκάλι[...]
Πηγή: argiro.grclick for english υλικά 2-3 κουταλιές βούτυρο 700γρ κόκκινα κρεμμύδια σε 1εκ.φέτες 4 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια 1 φύλλο δάφνης 10 κόκκους μαύρο πιπέρι 3-4[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΥΛΙΚΑ Κρακεράκια τυριού & ψητό μπρι Για τα κράκερ 125 γρ. αλεύρι Αλλατίνη γ.ό.χ. ¾ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά ¼ κ.γ. κουρκουμά[...]
Πηγή: megatv.com/cookΕρωτεύτηκα αυτό το φαγητό όταν το έφαγα για πρώτη φορά στην Αθήνα σε ένα εστιατόριο με πολίτικη κουζίνα. Τόσο πολύ μου άρεσε που βάλθηκα να βρω τη συνταγή και[...]
Πηγή: xrysessyntages.com