Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
01/12/13 Καλό μήνα φίλοι μου. Δεκέμβρης και για τα καλά στον χειμώνα και ναι πλέον, αφού στολίσαμε επιτέλους και εμείς, για τα καλά δίπλα στα Χριστούγεννα.[...]
Πηγή: zannetcooks.comΗ θαυμαστή τεχνική της παρασκευής ψωμιού έχει μείνει ίδια αιώνες τώρα και, αντίθετα με ό,τι θα έχετε ίσως ακούσει, είναι απλούστατη. Εκείνο που απαραίτητα[...]
Πηγή: bostanistas.gr20/12/16 Κολοκυθόπιτα χριστουγεννιάτικη και όχι κολοκυθόσουπα φέτος με το αγαπημένο μας λαχανικό. Νομίζω άλλωστε δεν είναι και πολύ της μόδας οι βελουτέ τούτη[...]
Πηγή: zannetcooks.comΗ συνταγή αυτής της τάρτας είναι ίσως η πιο πολύτιμη που έχω εξασφαλίσει. Τις οδηγίες για να ετοιμάσετε τη βάση της μπορείτε να τις βρείτε εδώ , βήμα προς[...]
Πηγή: bostanistas.gr4/5/15 Τριφτή καροτόπιτα με φέτα και φιστίκια Αιγίνης είναι η ιδανική χρήση των καρότων που μας έχουν μείνει καιρό στο ψυγείο. Ένα νόστιμο, υγιεινό, σπιτικό[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά 1 μπαγκέτα 1 πακέτο τυρί Φιλαδέλφεια 1 πιπεριά Φλωρίνης 1 καρότο Μερικές πράσινες ελιές Λίγη κάπαρη Μερικά αγγουράκια τουρσί 1 αυγό σφικτό Εκτέλεση[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 μεγάλο μάτσο μαϊντανό 1/2 κιλό ψωμί 2 σκελίδες σκόρδο (ή περισσότερο, αν μας αρέσει) 2-3 κουτ. σούπας λευκό ξίδι 1 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι[...]
Πηγή: gastronomos.grΚι επειδή δεν υπήρχε καμιά περίπτωση να πάει χαμένη η ψίχα από τα κολοκυθάκια που έφτιαξα στην αμέσως προηγούμενη συνταγή, την αξιοποίησα καταλλήλως[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΥλικα 500γρ. φαρινα απ 1 κουτ.γλυκου μπεικιν παουντερ 1 κουτ.σουπας δυοσμο ξερο 1 μεγαλο κρεμμυδι τριμμενο (ή λιωμενο στο μπλεντερ) 1 κουπα ψιχα μαυρης ελιας[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.grΌλο και περισσότερες φίλες τελευταία μας ρωτάνε πως μπορούν να καταψύξουν διάφορα τρόφιμα. Έτσι δημιουργήσαμε μια νέα Κατηγορία, που την ονομάσαμε « Στην[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜια από τις μεγάλες αδυναμίες που έχουμε πολλοί, είναι το ζεστό, φρεσκοψημένο, αχνιστό ψωμάκι. Όμως μια ακόμα μεγαλύτερη προσωπική αδυναμία είναι το ζυμωμένο[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/el1 καρβελάκι έτοιμο ή δικό μας Οδηγίες Αφαιρούμε τον πάτο από το καρβελάκι και την εσωτερική ψίχα του. Ψήνουμε στους 200ο C στον αέρα ώσπου να φρυγανιστεί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 6 μέτρια παντζάρια με τη φλούδα τους, 400 γρ. (1½ φλ. περίπου) στραγγιστό γιαούρτι, 2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο με τη φλούδα τους, ½ φλ. χοντροκομμένη[...]
Πηγή: xrysessyntages.com[photo: Μαρίνα Μαυρομάτη] Η έμπνευση για την συγκεκριμένη πίτα, ήρθε ψάχνοντας συνταγή για την λεγόμενη κολομπαρόπιτα. Τελικά μου προέκυψε κάτι μεταξύ τάρτας[...]
Πηγή: bostanistas.grComments are closed. Η κρίση θέλει καλοπέραση και έξυπνες ιδέες για να αξιοποιούμε τα πάντα που μας περισσεύουν. Το ψωμοτύρι ήταν παλιά μια από τις βασικές[...]
Πηγή: kopiaste.info