Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Επιστρέφοντας μετά απο αρκετό καιρό, και με την ομολογία ότι σας έχω επιθυμήσει σφόδρα όλες και όλους, έρχομαι να μοιραστώ μαζί μας μια νόστιμη πιτούλα με[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΟ καλύτερος τρόπος λοιπόν να μάθεις τις "παραξενιές" του κεφίρ, είναι να το "καλλιεργήσεις". Όταν λέμε καλλιέργεια, διευκρινίζω ότι δεν πρόκειται για φυτό![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΟ καλύτερος τρόπος λοιπόν να μάθεις τις "παραξενιές" του κεφίρ, είναι να το "καλλιεργήσεις". Όταν λέμε καλλιέργεια, διευκρινίζω ότι δεν πρόκειται για φυτό![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ μαμά Χρύσα προτείνει: Μέχρι τώρα συνήθιζα να χρησιμοποιώ έτοιμο φύλλο κουρού όπου το χρειαζόμουν, για οικονομία χρόνου. Επειδή τον τελευταίο καιρό φτιάχνω[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΠΙΤΣΑ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ!! Είστε σπίτι..βράδυ και η κοιλίτσα γουργουρίζει και έχετε όρεξη για πίτσα;; Τι χρειάζεστε; Κατεψυγμένες πίτες για σουβλάκι ή φρέσκες. Σάλτσα[...]
Πηγή: bitethemadness.blogspot.grΑπό τότε που ανακάλυψα το φαγόπυρο, θα ήθελα αν μπορούσα να το βάλω σε όλα τα σπίτια. Από που να αρχίσω; Από τον χαμηλό γλυκαιμικό του δείκτη που κάνει αυτήν[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΑ ς είναι καλά οι κυβερνώντες που φρόντισαν για την υγεία των πολιτών τους.Εκτοξεύοντας το ποσοστό της ανεργίας στο 56% αναγκάζουν τους νέους και ενεργούς[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.grΠίτα με πλούσιο, μερακλήδικο περιεχόμενο που, ή θα το λατρεύεις ή δεν θα θες να το πλησιάσεις. Η παστουρμαδόπιτα στα πρωτευουσιάνικα ή πίτα[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά Για την ζύμη Γάλα εβαπορέ 1 κουτί Ζάχαρη 2 γεμάτες κουταλιές σούπας Αλάτι 2 κόφτα κουταλάκια γλυκού Αυγά 3 Ηλιέλαιο 1 1/2 ποτήρι νερού Αλεύρι για όλες[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΣτην πίτσα, τον ρου της δημοτικότητας και της ιστορίας – βλ. η ιστορία της πίτσας περνάει απ’ τη Νάπολη – άλλαξε η ντομάτα, που έφτασε στην Ευρώπη τον 16ο[...]
Πηγή: pandespani.comΤο φαγόπυρο ή αλλιώς μαύρο σιτάρι είναι ένα ψευδοδημητριακό οι σπόροι του οποίου μοιάζουν με τους σπόρους των σιτηρών. Οι σπόροι του είναι μικροί, τριγωνικοί[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΕίναι παλιά συνταγή που προέρχεται από Μ. Ασία, κάτι ανάμεσα σε πίττα και σουφλέ, και πάρα πολύ νόστιμη. Τι χρειαζόμαστε: 1 μεγάλη κότα 1/2 κιλό συκωτάκια[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΤΟ ΣΤΕΡΕΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΛΑΡΔΙ Το "λαρδι" δεν ειναι δοκιμος ορος για το ιταλικο "στρούττο", αλλα πραγματικα δεν ξερω αν υπαρχει κατι αναλογο στην ελληνικη κουζινα. Αν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr