Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Μια πολύ καλή εναλλακτική για όσους δεν τρώνε εύκολα τα χόρτα (όπως εγώ). Προτείνω γλυκά χόρτα όπως βλίτα, αντίδια, ζοχούς εάν την κάνετε πρώτη φορά. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ καλύτερος τρόπος λοιπόν να μάθεις τις "παραξενιές" του κεφίρ, είναι να το "καλλιεργήσεις". Όταν λέμε καλλιέργεια, διευκρινίζω ότι δεν πρόκειται για φυτό![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΟ καλύτερος τρόπος λοιπόν να μάθεις τις "παραξενιές" του κεφίρ, είναι να το "καλλιεργήσεις". Όταν λέμε καλλιέργεια, διευκρινίζω ότι δεν πρόκειται για φυτό![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΟι άνθρωποι που με γνωρίζουν αντιδρούν στην αγάπη μου για την παστουρμαδόπιτα, με το ίδιο ακριβώς «αποκλείεται, λες ψέματα» όταν λέω ότι αγαπημένη[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι άνθρωποι που με γνωρίζουν αντιδρούν στην αγάπη μου για την παστουρμαδόπιτα, με το ίδιο ακριβώς «αποκλείεται, λες ψέματα» όταν λέω ότι αγαπημένη[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: Υλικά για την γέμιση: 500 γρ. φύλλα σπανακιού (προτιμήστε τρυφερό, "baby spinach") 250 γρ. φύλλα και τρυφερές κορυφές -μη ανθισμένης- τσουκνίδας 100 -[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΜΠΡΈΤΣΕΛ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Μπρέτσελ ( bretzel ) το φημισμένο γερμανικό κουλούρι, με το χαρακτηριστικό σχήμα, σαν χαλαρός ναυτικός κόμπος, το σκούρο καστανό[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr