Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 304 συνταγές
Υλικά : 1 κούπα φύλλα φρέσκου βασιλικού. 2,5 -3 κούπες νερό. αλεύρι περίπου 200 γραμμάρια Εκτέλεση Βάζουμε σε ι κατσαρολάκι το νερό να βράσει πολύ καλά.[...]
Πηγή: greekmasa.grΝοστιμότατο και αφράτο ψωμάκι... Τι χρειαζόμαστε: 750 γρ. αλεύρι σικάλεως μαλακό 750 γρ. αλεύρι σικάλεως σκληρό Αναπιασμένο προζύμι 2 κουταλάκια του γλυκού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧωρίς προζύμι και παίδεμα στο ψήσιμο! Γευστικό που η ζύμη του μοιάζει σαν το ψωμί. Φτιάχνεται γρήγορα και γίνεται αφράτο! Τι χρειαζόμαστε: 800 γρ. αλεύρι για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΨωμί με προζύμι και μαγιά μαζί; Πήρα την ιδέα από συναφή συνταγή του ιστότοπου και ξεκίνησα την προσπάθεια κάπου στις 10 το βράδυ παραμονή Χριστουγέννων με[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά : 1 κούπα φύλλα φρέσκου βασιλικού. 2,5 -3 κούπες νερό. αλεύρι περίπου 200 γραμμάρια Εκτέλεση Βάζουμε σε ι κατσαρολάκι το νερό να βράσει πολύ καλά.[...]
Πηγή: greekmasa.grΜε τις σύγχρονες μαγιές δεν χρειάζεται να παρασκευάσουμε ξεχωριστή μαγιά (προζύμι). Τι χρειαζόμαστε: 300 γρ. αλεύρι 10 γρ. μαγιά του ψωμιού ή της μπύρας 3 αυγά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΨωμάκια τα οποία γίνονται πολύ γρήγορα. Έχουν μπείκιν πάουντερ, αντί για μαγιά ή προζύμι και το μέλι ίσα ίσα που τους δίνει μια γλυκιά γεύση. Νόστιμο τόσο για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα πιο απίθανα κουλουράκια λαδιού που έχετε δοκιμάσει, με πολύ ωραία γεύση, που θυμίζουν τσουρεκάκια, χ ωρίς βούτυρο και πολύ ζάχαρη. Γίνονται εύκολα, είναι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ Maria Kyrimlidou ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ 1ποτηρι καλαμποκέλαιο 1 ποτήρι γάλα χλιαρό 1 μπεικιν 1 φακελάκι ξερή μαγιά 1/2 κ.γ .αλάτι 1/2 κ.γ.ζάχαρη 2 αυγά 500 γρ.περίπου[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΈχω δηλώσει επανειλημμένα πως δεν μου αρέσει να πετάω φαγητό... προχτές λοιπόν σε μια κρίση ξεκαθαρίσματος του ψυγείου προέκυψε μια ζαμπονοτυρόπιτα που[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΤην εποχή που όλα ήταν αλλιώς, για πρωινό ή απογευματινό κολατσιό, αλλά και όταν ζύμωναν ψωμί, οι γιαγιάδες και οι μαμάδες μας έφτιαχναν τηγανόψωμα ή τυρόψωμα.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕύκολος τρόπος παραγωγής φρέσκου, ζυμωτού ψωμιού από τα χεράκια σας, χωρίς προζύμι! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό δυνατό αλεύρι 2 φακελάκια μαγιά ξερή 2 κουταλάκια[...]
Πηγή: cookpad.com/gr