καπ κεικ | κρασοκουλουρα | κουνουπιδι κοκκινιστο | μανεστρα στο φουρνο | γιουβαρλακια αυγολεμονο βεφας | γαριδομακαροναδα αργυρως | χοιρινες μπουκιες με μουσταρδα | σεφταλιες κυπρου | πως μαγειρευεται το ψαρονεφρι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Πιτες, φυλλα, ζυμες χωρις καπαρη φασολια

Βρέθηκαν 39 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Θεσσαλικό ψωμί με προζύμι

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του ξενώνα στην Τσαγκαράδα η προσπάθειά μας ήταν να προσφέρουμε στους καλεσμένους μας ένα αξιομνημόνευτο πρωινό με προϊόντα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κριθαρένιο παξιμάδι

Υλικά: 350 γραμμάρια Ολικής Άλεσης από Κριθάρι 200 γραμμάρια Ολικής Άλεσης από Σιτάρι 300 γραμμάρια αλεύρι άσπρο 70% Δυνατό 150 γραμμάρια Αλεύρι καλαμποκιού[...]

Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr
Σπιτικό ψωμί με σουσάμι σε φόρμα

Πάνε πλέον 5 χρόνια που αποφάσισα να μην αγοράζω ψωμί αλλά να το φτιάχνω μόνη μου. Η διαφορά που είδα πιστέψτε με είναι μεγάλη. Το ψωμί για να πετύχει θέλει[...]

Πηγή: ioannasblog.com
Στριφτό ψωμί / Twisted bread

Το στριφτό ψωμί είναι ένα ψωμί που το φτιάχνουν στην Ελβετία, Γερμανία, Αυστρία και ονομάζεται Swiss wurzelbrot. Είναι ένα απλό ψωμί από σιτάρι που το[...]

Πηγή: ioannasblog.com
Σπιτικό ψωμί με σουσάμι σε φόρμα

Πάνε πλέον 5 χρόνια που αποφάσισα να μην αγοράζω ψωμί αλλά να το φτιάχνω μόνη μου. Η διαφορά που είδα πιστέψτε με είναι μεγάλη. Το ψωμί για να πετύχει θέλει[...]

Πηγή: ioannabaltsaki.blogspot.gr
Πως ανοίγουμε φύλλο για πίτες, βήμα-βήμα

Για να πετύχει μια πίτα σε νοστιμιά το σημαντικότερο ρόλο τον έχει το φύλλο. Στην ανάγκη όλες χρησιμοποιούμε το έτοιμο φύλλο, που τα τελευταία χρόνια έχει[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Προζύμι για Πρόσφορο ή ψωμί - πως το φτιάχνουμε

Το προζύμι, ειδικά αυτό που προορίζεται για την παρασκευή Πρόσφορου (Λειτουργιάς), αλλά και ψωμιού, φτιάχνεται με νερό και βασιλικό, που έχουμε πάρει από την[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
ΥΓΡΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ (υ.φυ.προζ.) : ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ[...]

ΥΓΡΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ (υ.φυ.προζ.) : ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Αφού είδαμε ( εδώ ) πως φτιάχνουμε το υγρό φυσικό προζύμι ( υ.φυ.προζ. ), ας πάμε να δούμε πως πρέπει να[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Πως ανοίγουμε φύλλο για πίτες, βήμα-βήμα

Για να πετύχει μια πίτα σε νοστιμιά το σημαντικότερο ρόλο τον έχει το φύλλο. Στην ανάγκη όλες χρησιμοποιούμε το έτοιμο φύλλο, που τα τελευταία χρόνια έχει[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Προζύμι με βασιλικό

Υλικά : 1 κούπα φύλλα φρέσκου βασιλικού.  2,5 -3 κούπες νερό. αλεύρι περίπου 200 γραμμάρια  Εκτέλεση Βάζουμε σε ι κατσαρολάκι το νερό να βράσει πολύ καλά.[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Προζύμι με βασιλικό

Υλικά : 1 κούπα φύλλα φρέσκου βασιλικού.  2,5 -3 κούπες νερό. αλεύρι περίπου 200 γραμμάρια  Εκτέλεση Βάζουμε σε ι κατσαρολάκι το νερό να βράσει πολύ καλά.[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Ιταλικό παραδοσιακό ψωμί συνταγή από Nikal

Για το προζύμι (Biga) 320 γρ. αλεύρι σκληρό για ψωμί ή Ολικής ή Σίκαλης 200 γρ. νερό 3,5 γρ. ή μισό φακελάκι ξηρή μαγιά ή το μισό από μια συσκευασία φρέσκιας[...]

Πηγή: cookpad.com/gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy