Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Για την αμυγδαλόπιτα 50γρ. γάλα,120γρ. Ελαιόλαδο,100γρ. Κρέμα γάλακτος,250γρ. Αμυγδαλόψυχα,200γρ. Ζάχαρη,2 Αυγά,100γρ. Αλεύρι,1 κουτ. Γλυκού,Μπέικιν,1 κουτ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ σφολιάτα είναι μια εύχρηστη, αφράτη, βουτυράτη ζύμη, που όταν ψήθεί, φουσκώνει και σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά τραγανά λεπτά φύλλα. Εκτός από[...]
Πηγή: funkycook.grΑν υπάρχει κάποιο ζητούμενο σε αυτό το γλυκό, είναι να χρησιμοποιήσεις πολύ αρωματικά αχλάδια, μια καλή βανίλια και μια κρέμα γάλακτος με όλα της τα λιπαρά,[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ ιδέα με τα 7 γκουρμέ σάντουιτς και το ταίριασμα με τις 2 μοναστηριακές μπύρες, προέκυψε ως απάντηση σε ένα ερώτημα-πρόκληση που μου τέθηκε προ καιρού, από[...]
Πηγή: caruso.grΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr[Shutterstock] Το ροκφόρ, ένα από τα πιο γνωστά γαλλικά τυριά που παράγεται από πρόβειο γάλα και ωριμάζει στις φυσικές σπηλιές Κομπαλού σε βάθος 300 μέτρων,[...]
Πηγή: bostanistas.gr