Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Για την αμυγδαλόπιτα 50γρ. γάλα,120γρ. Ελαιόλαδο,100γρ. Κρέμα γάλακτος,250γρ. Αμυγδαλόψυχα,200γρ. Ζάχαρη,2 Αυγά,100γρ. Αλεύρι,1 κουτ. Γλυκού,Μπέικιν,1 κουτ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ σφολιάτα είναι μια εύχρηστη, αφράτη, βουτυράτη ζύμη, που όταν ψήθεί, φουσκώνει και σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά τραγανά λεπτά φύλλα. Εκτός από[...]
Πηγή: funkycook.grΠίτσα τυρόψωμο με λουκάνικο This entry was posted in ΠΙΤΣΑ on 16/04/2014 by roula. Υλικά για 4-6 άτομα. Για τη ζύμη 225 γρ αλεύρι σκληρό 25 γρ.[...]
Πηγή: easykuzina.grΑν υπάρχει κάποιο ζητούμενο σε αυτό το γλυκό, είναι να χρησιμοποιήσεις πολύ αρωματικά αχλάδια, μια καλή βανίλια και μια κρέμα γάλακτος με όλα της τα λιπαρά,[...]
Πηγή: bostanistas.grαλλαντικά με λαχανικά: νόστιμα ορεκτικά χωρίς ψωμί «Καλά τα αλλαντικά, αλλά ποιο το πρόβλημα με το ψωμί» αναρωτιέται κάποιος. Υπάρχουν εκείνοι που δεν ζουν[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά συνταγής Για τη ζύμη αλεύρι: 190 γρ. για όλες τις χρήσεις βούτυρο: 100 γρ., κομμένο σε κυβάκια αυγό: 1 νερό: 1-2 κουταλιές της σούπας Για τη γέμιση[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά συνταγής σφολιάτα του εμπορίου: 1 φύλλο κρέμα γάλακτος: 350 ml τριμμένα τυριά: 400 γρ., γραβιέρα, ρεγκάτο και έμενταλ, ανάμεικτα αυγά: 3 αλάτι, πιπέρι,[...]
Πηγή: icookgreek.com[Shutterstock] Το ροκφόρ, ένα από τα πιο γνωστά γαλλικά τυριά που παράγεται από πρόβειο γάλα και ωριμάζει στις φυσικές σπηλιές Κομπαλού σε βάθος 300 μέτρων,[...]
Πηγή: bostanistas.gr