Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Αναρτήθηκε στις 23/04/2015 σε Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές Πατατόπιτα με γραβιέρα τσένταρ και καπνιστό χοιρινό Θέλετε σε λίγη ώρα να φτιάξετε[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά μοσχαρίσια λουκάνικα: 4 σφολιάτα:400 γρ., έτοιμη ή σπιτική κασέρι: 200 γρ., τριμμένο κεφαλογραβιέρα: 180 γρ., τριμμένη κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο βούτυρο:[...]
Πηγή: icookgreek.comCASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά μοσχαρίσια λουκάνικα: 4 σφολιάτα:400 γρ., έτοιμη ή σπιτική κασέρι: 200 γρ., τριμμένο κεφαλογραβιέρα: 180 γρ., τριμμένη κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο βούτυρο:[...]
Πηγή: icookgreek.comΤα μακρόστενα μπιφτέκια, που τα υιοθετήσαμε κι εμείς, μοιάζουν με λουκάνικο περασμένο σε σουβλάκι και γίνονται στις αραβικές χώρες με παχύ κιμά από αρνί ή[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο καλοκαίρι η δουλειά στους μπαχτσέδες γινόταν από όλη την οικογένεια και ξεκινούσε αξημέρωτα: πότισμα, ξεβοτάνισμα, κλάρωμα, συλλογή... ένα σωρό δουλειές[...]
Πηγή: bostanistas.grΆλλο ένα φαγάκι που έφτιαξα στην γιορτή του καλού μου, και όλοι μου ζητούσαν την συνταγή. Και η αλήθεια είναι ότι έγινε πεντανόστιμο!! Λαχανικά, τραγανό[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά (για 6 άτομα) Για το φύλλο 450 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 200 γρ. λίπος μοσχαρίσιο* 2 κ.τ. αλάτι 1 αυγό Για τη γέμιση 5 μέτρια ξερά κρεμμύδια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: Για 4-6 άτομα 250 γραμμάρια μαργαρίνη μαλακή 150 γραμμάρια φυτικό λίπος 100 γραμμάρια λευκό κρασί αρετσίνωτο 7 γραμμάρια Αλάτι 150 γραμμάρια παρμεζάνα[...]
Πηγή: sidagi.grΉθελα να φτιάξω κάτι με τα χέρια μου. Να δημιουργήσω κάτι από το τίποτα, κάτι για το οποίο να νιώσω περήφανη και να πω «να, κοίτα τί έφτιαξα».[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλησπέρα, μόλις εχθές το βράδυ επέστρεψα από τις δεκαπενθήμερες (μόνον) διακοπές μου. Βέβαια, μη φανταστείτε και πολύ ξεκούραση... κάτι το καθάρισμα του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕνας συμμαθητής του γιου μου, συχνά-πυκνά μου "κολλάει" για το τι θα του φτιάξω. Ένα διάστημα με βασάνιζε κάθε φορά που με έβλεπε για να του φτιάξω κις λορέν.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr1 δόση ζύμη για τάρτες Για τη γέµιση: 200 γραμμ. μπέικον ψιλοκομμένο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα (και τα πράσινα φύλλα τους) 1 φλ. τσαγιού γραβιέρα[...]
Πηγή: argiro.grΚαλησπέρα, μόλις εχθές το βράδυ επέστρεψα από τις δεκαπενθήμερες (μόνον) διακοπές μου. Βέβαια, μη φανταστείτε και πολύ ξεκούραση... κάτι το καθάρισμα του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια αγαπημένη συνταγή από το περιοδικό ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ (τεύχος Αύγουστος 1999) Υλικά Για την τάρτα: 2 φλ. τσ. αλεύρι 100 γρ. βούτυρο παγωμένο 2-3 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά Για την κρούστα: 352 γρ. αλεύρι, 2 γρ. αλάτι, 120 γρ. βούτυρο (από το ψυγείο), 50 γρ. μαγειρικό λίπος, π.χ. μαργαρίνη (από το ψυγείο), 40 γρ. κρύο νερό.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΙδού όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το βασικό υλικό του πιο δημοφιλούς κολατσιού. Τι αλεύρι χρησιμοποιείται; Το αλεύρι που χρησιμοποιούν οι βιομηχανίες για το[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr175 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις μια πρέζα αλάτι 85 γρ βούτυρο ή μαργαρίνη,κομμένο σε μικρα κομμάτια ή 50:50 βούτυρο ή μαργαρίνη και λαρδί ή φυτικό λίπος[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ σημερινή ανάρτηση προέκυψε περίπου από ανάγκη... Ανάγκη για να αντικαταστήσω τη συνταγή που αρχικά είχα προγραμματίσει να σας δείξω, της οποίας η εκτέλεση[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.gr