μηλοπιτακια αργυρω | κολοκυθοπιτα γλυκια βεφας | κοκορετσι φουρνου | μπιφτεκια σχαρας ακης | αραβικες πιτες συνταγη γεμιση | λεμονοκεικ αργυρω | φιογκακια με τονο | σολωμος ψητος ακης
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Πιτες, φυλλα, ζυμες χωρις κολοκυθακι εντερακια λαδι

Βρέθηκαν 44 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Πατατόπιτα με γραβιέρα γαρνιρισμένη με τσένταρ[...]

Αναρτήθηκε στις 23/04/2015 σε Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές Πατατόπιτα με γραβιέρα τσένταρ και καπνιστό χοιρινό Θέλετε σε λίγη ώρα  να φτιάξετε[...]

Πηγή: sintayes.gr
Αφράτη σφολιάτα με λουκάνικα και τυριά

Υλικά μοσχαρίσια λουκάνικα: 4 σφολιάτα:400 γρ., έτοιμη ή σπιτική κασέρι: 200 γρ., τριμμένο κεφαλογραβιέρα: 180 γρ., τριμμένη κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο βούτυρο:[...]

Πηγή: icookgreek.com
ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ : ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ[...]

CASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Αφράτη σφολιάτα με λουκάνικα και τυριά

Υλικά μοσχαρίσια λουκάνικα: 4 σφολιάτα:400 γρ., έτοιμη ή σπιτική κασέρι: 200 γρ., τριμμένο κεφαλογραβιέρα: 180 γρ., τριμμένη κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο βούτυρο:[...]

Πηγή: icookgreek.com
Πιο μυρωδάτα, πιο καυτερά!

Τα μακρόστενα μπιφτέκια, που τα υιοθετήσαμε κι εμείς, μοιάζουν με λουκάνικο περασμένο σε σουβλάκι και γίνονται στις αραβικές χώρες με παχύ κιμά από αρνί ή[...]

Πηγή: bostanistas.gr
H πίτα-τούρμπο των Θεσσαλών

Το καλοκαίρι η δουλειά στους μπαχτσέδες γινόταν από όλη την οικογένεια και ξεκινούσε αξημέρωτα: πότισμα, ξεβοτάνισμα, κλάρωμα, συλλογή... ένα σωρό δουλειές[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κις λορέν με λαχανικά

Άλλο ένα φαγάκι που έφτιαξα στην γιορτή του καλού μου, και όλοι μου ζητούσαν την συνταγή. Και η αλήθεια είναι ότι έγινε πεντανόστιμο!! Λαχανικά, τραγανό[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Κρεατόπιττα  Saint John’s

Υλικά (για 6 άτομα) Για το φύλλο 450 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 200 γρ. λίπος μοσχαρίσιο* 2 κ.τ. αλάτι 1 αυγό Για τη γέμιση 5 μέτρια ξερά κρεμμύδια[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Πολύσπορα κριτσίνια

Υλικά: Για 4-6 άτομα 250 γραμμάρια μαργαρίνη μαλακή 150 γραμμάρια φυτικό λίπος 100 γραμμάρια λευκό κρασί αρετσίνωτο 7 γραμμάρια Αλάτι 150 γραμμάρια παρμεζάνα[...]

Πηγή: sidagi.gr
Γαλλική σφολιάτα - Pâte feuilletée

Ήθελα να φτιάξω κάτι με τα χέρια μου. Να δημιουργήσω κάτι από το τίποτα, κάτι για το οποίο να νιώσω περήφανη και να πω «να, κοίτα τί έφτιαξα».[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Καλαθάκια σφολιάτας με μπεσαμέλ και τυρί... η[...]

Καλησπέρα, μόλις εχθές το βράδυ επέστρεψα από τις δεκαπενθήμερες (μόνον) διακοπές μου. Βέβαια, μη φανταστείτε και πολύ ξεκούραση... κάτι το καθάρισμα του[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Τρόφιμα και κατάψυξη... όλα όσα χρειάζεται να[...]

Καλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Κις λορέν

Ενας συμμαθητής του γιου μου, συχνά-πυκνά μου "κολλάει" για το τι θα του φτιάξω. Ένα διάστημα με βασάνιζε κάθε φορά που με έβλεπε για να του φτιάξω κις λορέν.[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Quiche Lorraine (Κις Λορέν)

1 δόση ζύμη για τάρτες Για τη γέµιση: 200 γραμμ. μπέικον ψιλοκομμένο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα (και τα πράσινα φύλλα τους) 1 φλ. τσαγιού γραβιέρα[...]

Πηγή: argiro.gr
Καλαθάκια σφολιάτας με μπεσαμέλ και τυρί αλλά[...]

Καλησπέρα, μόλις εχθές το βράδυ επέστρεψα από τις δεκαπενθήμερες (μόνον) διακοπές μου. Βέβαια, μη φανταστείτε και πολύ ξεκούραση... κάτι το καθάρισμα του[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Τάρτα ντομάτας Νο.02 (με γραβιέρα)

Μια αγαπημένη συνταγή από το περιοδικό ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ (τεύχος Αύγουστος 1999) Υλικά Για την τάρτα:  2 φλ. τσ. αλεύρι 100 γρ. βούτυρο παγωμένο 2-3 κουτ. σούπας[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Κολοκυθόπιτα (Pumpkin Pie)

Υλικά Για την κρούστα: 352 γρ. αλεύρι, 2 γρ. αλάτι, 120 γρ. βούτυρο (από το ψυγείο), 50 γρ. μαγειρικό λίπος, π.χ. μαργαρίνη (από το ψυγείο), 40 γρ. κρύο νερό.[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Το ψωμί του τοστ στο μικροσκόπιο

Ιδού όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το βασικό υλικό του πιο δημοφιλούς κολατσιού. Τι αλεύρι χρησιμοποιείται; Το αλεύρι που χρησιμοποιούν οι βιομηχανίες για το[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
ΖΥΜΗ ΒΟΥΤΥΡΟΥ

175 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις μια πρέζα αλάτι 85 γρ βούτυρο ή μαργαρίνη,κομμένο σε μικρα κομμάτια ή 50:50 βούτυρο ή μαργαρίνη και λαρδί ή φυτικό λίπος[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Ατομικές κοτόπιτες με γραβιέρα, μπέικον και[...]

Η σημερινή ανάρτηση προέκυψε περίπου από ανάγκη... Ανάγκη για να αντικαταστήσω τη συνταγή που αρχικά είχα προγραμματίσει να σας δείξω, της οποίας η εκτέλεση[...]

Πηγή: myblissfood.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy