Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1/2 κιλό φύλλα για μπακλαβά, τύπου Βηρυττού 1 φλ. τσ. λιωμένο φυτικό βούτυρο (μαργαρίνη), για το άλειμμα του ταψιού και των φύλλων ΓΙΑ[...]
Πηγή: e-sofia.grΗ τελευταία κακοκαιρία που οι μετεωρολόγοι την ονόμασαν "Βικτώρια", μας είχε πλακώσει στα νερά και στους νοτιάδες και στάθηκε αφορμή για το ψωμί που θα δείτε[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr…για τη ζύμη 250 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.σ. τσικουδιά 1 κ.σ. καλό, παρθένο ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι χλιαρό νερό 1/4 κ.γ. αλάτι …για τη γλυκιά γέμιση[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 4-6 άτομα Για τη ζύμη 2 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2/3 φλιτζανιού του τσαγιού φρέσκο βούτυρο 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 6[...]
Πηγή: sidagi.grΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤο αποκριάτικο έδεσμα της Μεσσαράς Η Μεσσαρά είναι η μεγαλύτερη πεδιάδα της Κρήτης, στα νοτιοδυτικά του νομού Ηρακλείου. Τόπος πλούσιος και παραγωγικός με[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜια από τις απολαύσεις τις ζωής μου ως βέγκαν είναι ότι ολοένα και περισσότερο διαπιστώνω πως υλικά που δεν φανταζόμουν παλιότερα μπορούν να αποτελέσουν τη[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΠεσβάρι Νάαν Χρόνος προετοιμασίας: 2 ώρες Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπτά Μερίδες: 5 Υλικά Για την ζύμη: 250γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις και λίγο έξτρα για το[...]
Πηγή: kouzzzina.grΣτην οικογένεια μου αγαπάμε τους ξηρούς καρπούς και τα λεγόμενα superfoods . O ι διατροφικές μπάρες και ειδικότερα αυτές με βρώμη είναι το αγαπημένο γλύκισμα[...]
Πηγή: beautyharmonyblog.blogspot.grΦτιάξτε εύκολα παστέλι στο σπίτι σας με αυτή την συνταγή. Την συνταγή μου την έδωσε η Εριφύλλη Ρ. ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΣΤΕΛΙ της Εριφύλλης Υλικά 1 κούπα μεγάλη σουσαμι 2[...]
Πηγή: beautyharmonyblog.blogspot.grΥΛΙΚΑ 7 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (Self –Raising), 1 φακελάκι μαγιά, ½ φλ. σπορέλαιο (φιστικέλαιο, αραβοσιτέλαιο κ.λπ), λίγη ζάχαρη, νερό χλιαρό όσο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο Umm Ali (η μητέρα του Αλή) είναι μια παραδοσιακή πουτίγκα της Αιγύπτου, πολύ αγαπητή και σε άλλες Αραβικές χώρες. Στο Κάιρο σερβίρεται ως επιδόρπιο σε όλα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜΑΚΑΡΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ'ΤΑΝ ... ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! ΒΡΑΔΥΑ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΤΩΝ GREEK FOOD BLOGGERS ΣΤΑ T.G.I. FRIDAY'S ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Την Τεταρτη 5 Σεπτεμβριου, οι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠιτάκια με δαμάσκηνα και καρύδια !ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 4 φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ. βούτυρο σε κύβους 3 κ.σ. ροδόνερο 4-5 κουτί γάλα Ζάχαρη άχνη !ΓΙΑ[...]
Πηγή: greekouzina.gr